Βλέπω ζουμιά μπόλικα στο πιάτο οπότε να υποθέσω το λουκάνικο εβρασε μαζί με τα ρεβύθια από κάποια φάση και μετά; εεεεε;Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:03
Μέσα είναι, εδώ το βλέπεις κι ανακατεμένο το πιάτο, φαίνεται το λουκάνικο και το όσπριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι ακριβώς. Είναι το πρώτο ζεστό πιάτο σε είκοσι λεπτά δεν θα έχει μείνει ζουμί στην κατσαρόλα. Το λουκάνικο τηγανίστηκε στην κατσαρόλα, όχι όμως να καεί πολύ,και μετέ έμεινε ως να μαραθούν τα χόρτα, που προστέθηκαν στο όσπριο το έτοιμο.Naida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:06
Βλέπω ζουμιά μπόλικα στο πιάτο οπότε να υποθέσω το λουκάνικο εβρασε μαζί με τα ρεβύθια από κάποια φάση και μετά; εεεεε;
Ordem e Progresso.
Δεν το σωζειςCavaliere έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:10Όχι ακριβώς. Είναι το πρώτο ζεστό πιάτο σε είκοσι λεπτά δεν θα έχει μείνει ζουμί στην κατσαρόλα. Το λουκάνικο τηγανίστηκε στην κατσαρόλα, όχι όμως να καεί πολύ,και μετέ έμεινε ως να μαραθούν τα χόρτα, που προστέθηκαν στο όσπριο το έτοιμο.Naida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:06
Βλέπω ζουμιά μπόλικα στο πιάτο οπότε να υποθέσω το λουκάνικο εβρασε μαζί με τα ρεβύθια από κάποια φάση και μετά; εεεεε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μου λες, αν ρίξεις χωριάτικο λουκάνικο στη φασολάδα, το βράζεις;Naida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:16Δεν το σωζειςCavaliere έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:10Όχι ακριβώς. Είναι το πρώτο ζεστό πιάτο σε είκοσι λεπτά δεν θα έχει μείνει ζουμί στην κατσαρόλα. Το λουκάνικο τηγανίστηκε στην κατσαρόλα, όχι όμως να καεί πολύ,και μετέ έμεινε ως να μαραθούν τα χόρτα, που προστέθηκαν στο όσπριο το έτοιμο.Naida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:06
Βλέπω ζουμιά μπόλικα στο πιάτο οπότε να υποθέσω το λουκάνικο εβρασε μαζί με τα ρεβύθια από κάποια φάση και μετά; εεεεε;καλώς ήρθες στην ελεύθερη πλευρά της ζωής.
Ordem e Progresso.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην φασολαδα την σουπα δεν ρίχνω λουκάνικο. Ούτε ψημένο ούτε άψητο. Εγώ προσωπικά.Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:18Δεν μου λες, αν ρίξεις χωριάτικο λουκάνικο στη φασολάδα, το βράζεις;Naida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:16Δεν το σωζειςCavaliere έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:10
Όχι ακριβώς. Είναι το πρώτο ζεστό πιάτο σε είκοσι λεπτά δεν θα έχει μείνει ζουμί στην κατσαρόλα. Το λουκάνικο τηγανίστηκε στην κατσαρόλα, όχι όμως να καεί πολύ,και μετέ έμεινε ως να μαραθούν τα χόρτα, που προστέθηκαν στο όσπριο το έτοιμο.καλώς ήρθες στην ελεύθερη πλευρά της ζωής.
![]()
Μόνο στα φούρνου θα βάλω. Δεν έχει νόημα να ρίξεις έτοιμο λουκανικο ψημένο σε ήδη έτοιμη βρασμένη φασολάδα. Τα τρως ξεχωριστά. Κατά τη γνώμη μου. Όταν θα ρίξεις λουκάνικο σε ενα φαγητό που βράζει, παίρνει βράση κι αυτό.
Έλα γιαβρί μου, έλα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα όσπρια η γερμανική κουζίνα βάζει λουκάνικα, και στις σούπες.Naida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:40
Στην φασολαδα την σουπα δεν ρίχνω λουκάνικο. Ούτε ψημένο ούτε άψητο. Εγώ προσωπικά.
Μόνο στα φούρνου θα βάλω. Δεν έχει νόημα να ρίξεις έτοιμο λουκανικο ψημένο σε ήδη έτοιμη βρασμένη φασολάδα. Τα τρως ξεχωριστά. Κατά τη γνώμη μου. Όταν θα ρίξεις λουκάνικο σε ενα φαγητό που βράζει, παίρνει βράση κι αυτό.
Έλα γιαβρί μου, έλα
![]()
Ordem e Progresso.
Μαρή, σου βάλανε Lou Reed και απαντάς με Judas Priest? Σα να σε κερνάω σαμπάνια και να με αντικερνάς Μαλαματίνα.
Ordem e Progresso.
το εζησα κ αυτο - η Ναιδα γκραν σεφNaida έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:40Στην φασολαδα την σουπα δεν ρίχνω λουκάνικο. Ούτε ψημένο ούτε άψητο. Εγώ προσωπικά.
Έλα γιαβρί μου, έλα
![]()
επομενο βημα να φτιαξει μπλογκ μαγειρικης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
στην ηπειρο βαζουν στην φασουλας ντοπιο λουκανικο και μπουκοβο.
Εγώ όχι απλά δεν έχω φάει ποτέ όσπρια με λουκάνικο μέσα, αλλά δεν έχω δει ποτέ τέτοιο πράγμα.
Παρότι στη Μεσσηνία όλα τα σπίτια παλιά είχαν λουκάνικα, τα έφτιαχναν μόνοι τους από τα χοιρινά τους.
Παρότι στη Μεσσηνία όλα τα σπίτια παλιά είχαν λουκάνικα, τα έφτιαχναν μόνοι τους από τα χοιρινά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 29 Απρ 2020, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν τω μεταξύ καθόλου δεν της πέρασε από το μυαλό το λουκάνικο που θέλει μόνο βράσιμο.
EΔΩ ΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΓΙΑ ΤΣΙ ΚΟΥΖΙΝΕς ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ξεβλαχέψτε πριν θυμώσω κι επιβάλω τιμωρίες.

EΔΩ ΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΓΙΑ ΤΣΙ ΚΟΥΖΙΝΕς ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ξεβλαχέψτε πριν θυμώσω κι επιβάλω τιμωρίες.
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2020, 17:50 Εγώ όχι απλά δεν έχω φάει ποτέ όσπρια με λουκάνικο μέσα, αλλά δεν έχω δει ποτέ τέτοιο πράγμα.
και μενα δεν μου αρεσει ο συνδυασμος,αλλα το εχω δει στο μετσοβο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις