!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Re: Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:21
Ως συνθέτη τον βρίσκω πολύ μέτριο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Ότι το έχει "κάψει", όντως! Πού πήγε εκείνη η άλλοτε νοημοσύνη, απορώ...
Καλά νταξει. Μου θυμίζεις κάτι αριστερούς
[/quote]

Δηλαδή, από όσα παραθέτεις ότι έγραψα, άγεσαι στο συμπέρασμα που γράφεις περί του τι σου "θύμισα";;;
Άστο, μην ξαναασχοληθείς με δικά μου ποστ, θα κινήσω νομική διαδικασία
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:04
foscilis έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:33 Ο Κραουνάκης μπορεί πολιτικά να έχει άδικο αλλά επί των γεγονότων έχει δίκιο: ως δημιουργός έχει αναπαλλοτρίωτο ηθικό δικαίωμα να μην εκτελούνται τα τραγούδια του με τρόπο που δε γουστάρει.
αμα σου πουλησω ενα εργο τεχνης, θα εχω μετα λογο σε ποιο δωματιο θα το βαλεις;
Δεν είναι το ιδιο με τα τραγούδια. Κάθε εκτέλεση είναι κατά κάποιο τρόπο ένα νέο αντίγραφο. (δεν είναι ακριβώς έτσι ούτε το ηθικό δικαίωμα σχετίζεται με το δικαίωμα της παραγωγής αντιγράφων που όντως εκχωρείται πχ στη δισκογραφική έναντι αντιτίμου, απλώς εξηγώ με τι μοιάζει πιο πολυ νομικα. Ο πίνακας παραμένει ο ίδιος και αδημοσιευτος σε όποιο δωμάτιο και να τον βάλεις, η εκτέλεση ενός τραγουδιού μπροστά στο τάδε ακροατήριο για τον δείνα σκοπό είναι κάτι άλλο από το αρχικό τραγούδι όπως ηχογραφηθηκε)

Αν πχ τον πίνακα τον φωτογράφηση και στη φωτογραφία βάλω την υπογραφή μου και τη χαρίσω στο κίνημα Γαμιεται Ο,τι Έχει Ιερό Ο Ασεβαστος να την κάνει αφίσα, έχεις και παραδεχτείς λογο :)

Δες εδώ

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%97% ... F%84%CE%B1

Να τονίσουμε ότι άλλο το ηθικό δικαίωμα και άλλο το copyright (περιουσιακό δικαίωμα).
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Εκτός από ad hominem επιθέσεις θα μας πει κάποιος γιατί έχει άδικο ο Κραουνάκης;

Βέβαια, αν είχε επί της ουσίας άδικο θα μας κοτσάρατε ολόκληρα κατεβατά. Τώρα, ειρωνεία, απαξίωση, χαμογελάκια και δεν συμμαζεύεται. Αλλά, μέχρι εκεί μπορεί η Δεξιά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:41 Εκτός από ad hominem επιθέσεις θα μας πει κάποιος γιατί έχει άδικο ο Κραουνάκης;

Βέβαια, αν είχε επί της ουσίας άδικο θα μας κοτσάρατε ολόκληρα κατεβατά. Τώρα, ειρωνεία, απαξίωση, χαμογελάκια και δεν συμμαζεύεται. Αλλά, μέχρι εκεί μπορεί η Δεξιά.
εχει αδικο - δεν μπορεις να απαγορευσεις για πολιτικους ιδεοληπτικους λογους
οταν καποιος συνθετης θελει να αποκλεισει καποιον ερμηνευτη η ενορχηστρωτη το αιτιολογει με το επιχειρημα πως δεν θα αποδοθει σωστα το δημιουργημα του .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:41 Εκτός από ad hominem επιθέσεις θα μας πει κάποιος γιατί έχει άδικο ο Κραουνάκης;

Για το εάν έχει ή όχι επί της ουσίας άδικο ή δίκιο, θα το κρίνει το δικαστήριο, όταν με το καλό αχθεί ενώπιόν του αυτή η μάλλον πρωτοφανής υπόθεση στα δικαστικά χρονικά. Για τη ώρα συντάσσομαι με την προσέγγιση αυτή:

«Προσβολή του δημιουργού οφειλόμενη στις συνθήκες παρουσίασης του έργου του και, μάλιστα, σε συνθήκες όπως της προκειμένης περίπτωσης, δεν έχει κριθεί μέχρι τώρα τι συνιστά. Άρα, αυτή η περίπτωση θα αποτελέσει ένα πρώτο ενδιαφέρον προηγούμενο.

7. Τα στοιχεία προς εξέταση, με ευρύτερο μάλιστα, όχι μόνο νομικό, ενδιαφέρον, είναι πολλά: Η εξουσία του δημιουργού να απαγορεύει την παρουσίαση του έργου του σε συνθήκες που τον προσβάλλουν μπορεί και πρέπει να γίνεται εκ των υστέρων ή προκαταβολικά; Ποιος είναι δηλαδή ο κρίσιμος χρόνος; Και αν γίνεται εκ των υστέρων, μπορεί να ισχύει όχι μόνο για το εφεξής χρονικό διάστημα, αλλά και για το πριν, με συνέπειες μάλιστα αναδρομικά για τους υπαίτιους; Υπάρχει, συνεπώς, μια υποχρέωση των ερμηνευτών (της Αλκ. Πρωτοψάλτη εν προκειμένω) να λαμβάνουν προκαταβολικά υπ όψιν τους τη νομιζόμενη βούληση του δημιουργού, όταν ο ίδιος δεν την έχει ακόμη εκφράσει; Και, κυρίως, τι μπορεί να θεωρείται ως προσβολή; Αυτό που ο δημιουργός θεωρεί ως προσβολή, κατά το δοκούν και σύμφωνα αποκλειστικά με τις δικές του αντιλήψεις ή, μήπως, αυτό κρίνεται με αντικειμενικό τρόπο; Και όταν λέμε με αντικειμενικό τρόπο εννοούμε με βάση τον κώδικα αξιών του δημιουργού και την πρότερη στάση του (π.χ. όταν δεν ενοχλείσαι το τραγούδι σου να εκτελείται στο τελευταίο σκυλάδικο της χώρας, δικαιούσαι να ενοχλείσαι και να θεωρείς «σιχαμερό» να παίζεται μπροστά στον εκλεγμένο πρωθυπουργό της, επειδή εσύ δεν τον γουστάρεις εξαπανέκαθεν όπως λες;) ή μήπως με βάση τις γενικότερες αντιλήψεις του μέσου συνετού ανθρώπου ως προς το τι μπορεί να θεωρείται ως προσβολή και τι όχι; Και, εν πάση περιπτώσει, είναι ανεξέλεγκτη η βούληση και οι αντιλήψεις του κάθε δημιουργού σε σχέση με το έργο του;»

Όλο το κείμενο εδώ που παρέπεμψα και προηγουμένως:
https://www.athensvoice.gr/politics/642 ... kai-dikaio
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αγις έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:15ηρεμα γερμανοψυχοι - αν σας ζητησουμε πνευματικα δικαιωματα η σας απαγορευσουμε - ολα οσα χρησιμοποιειται απο τον πολιτισμο μας - θα ξαναγυρισετε στις λασποκαλυβες και στις πιτες βελανιδιου .
Εικόνα
Εδώ θα σου κάνω το τραπέζι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Μεγάλος μουσικός ο Κραουνάκης.
Τα όσα λέει τα θεωρώ υπερβολικά, άλλωστε το ότι κάποιος είναι πολύ καλός συνθέτης δεν σημαίνει ότι ο λόγος του αποτελεί θέσφατο.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

stergiosbik έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:57 Κλασσικός αριστερός.
Ξετσιπωτος και άνανδρος προσπαθεί με πουστικο τρόπο να βγάλει φράγκα.
κακός πουστης ο κραουνακης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2020, 15:04
Αγις έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:15ηρεμα γερμανοψυχοι - αν σας ζητησουμε πνευματικα δικαιωματα η σας απαγορευσουμε - ολα οσα χρησιμοποιειται απο τον πολιτισμο μας - θα ξαναγυρισετε στις λασποκαλυβες και στις πιτες βελανιδιου .
Εικόνα
Εδώ θα σου κάνω το τραπέζι.
Ηταν καψουρεμενος αγρια για χρονια ενας πρωτος μου ξαδελφος με μια ιδια εμφανισιακα κεφαλι κ κορμι - μεχρι και στο μαλλι με την αδελφη του Κιμ
Στην τριαδα με τις μεγαλυτερες σκυλες που εχω γνωρισει την ετρεμαν κ την τρεμουν ολοι κ ολες κ με αγωνες στον ακραιο φεμινισμο
Τα πηγαιναμε θαυμασια και συνεχιζουμε οταν βρισκομαστε να το καταδιασκεδαζουμε .

Εχω την αισθηση οτι και με την Κυρια θα απολαμβανα την παρεα της για φαγητο +++++
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Αν έλεγε ότι δεν μου ζητήθηκε η άδεια να παίξει το τραγούδι μου και τον καλύπτει η νομοθεσία μπορεί και να είχε δίκιο. Το να λέει δεν με πειράζει που το τραγούδησε η Πρωτοψάλτη σε πάρα πολλές περιοχές της Αθηνας, αλλά θα κάνω μήνυση γιατί το άκουσε κακό Μητσοτάκης που δεν το χωνευω είναι γελοίο και καραγκιοζια
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Gewponos90 έγραψε: 29 Απρ 2020, 15:21

Αν έλεγε ότι δεν μου ζητήθηκε η άδεια να παίξει το τραγούδι μου και τον καλύπτει η νομοθεσία μπορεί και να είχε δίκιο. Το να λέει δεν με πειράζει που το τραγούδησε η Πρωτοψάλτη σε πάρα πολλές περιοχές της Αθηνας, αλλά θα κάνω μήνυση γιατί το άκουσε κακό Μητσοτάκης που δεν το χωνευω είναι γελοίο και καραγκιοζια
γελοίος και κακιασμένη αδερφή ο κραουνάκης, οια η μορφή τοιαδε και η ψυχή
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εδω τι ειχε γραψει (και πως το χε πει η Βικυ..) πριν 40 χρονια χωρις καλα καλα να ξερει πιανο... Α ρε Σταματη ...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Όχι και δεν ήξερε. Μια χαρά έμοιαζε από τότε πιάνο, αν και δεν είναι η τεχνική, αλλά ένας συγκεκριμένος ήχος που έχει το πιάνο του, κάπως βαθύς και θλιμμενος. Με το που τον ακούς τον αναγνωρίζεις άμεσος, όπως και το στυλ της μουσικής που γράφει.

Εδώ είναι πιο χαρακτηριστικόα. Είναι λες και ο ήχος του έχει όλη την μελαγχολική ατμόσφαιρα του απογεύματος, σου έρχονται άμεσα ανάλογες εικόνες. Κανείς άλλος ένας συνθέτης δεν έχει αυτήν την ικανότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 29 Απρ 2020, 15:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κρίμα.

Είναι πολύ καλός μουσικός αλλά στις κοινωνικοπολιτικές εκφράσεις του έχει παντελή έλλειψη μέτρου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Κοίτα, θα είχε δίκιο ο Κραουνάκης αν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πήγαινε να τραγουδήσει έξω από το Μαξίμου επ' ευκαιρία της επιστροφής του Μητσοτάκη από το G8, όπως γίνεται συνήθως. Ή κατά την διάρκεια της περιοδείας κυβερνητικού κλιμακίου στο φράγμα Αχελώου, όπως γινόταν τον παλιό καλό καιρό που βασίλευε το μυστρί. Αλλά τώρα δεν έχει δίκιο, ας ήταν και ο Τσιπ πρωθυπουργός.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”