Οι πρώτες ενδείξεις επιδείνωσης της επιδημίας του κορωνοϊού εμφανίζονται στη Γερμανία, μία εβδομάδα αφού ξεκίνησε τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δηλώνει ανήσυχη για μια βιαστική επιστροφή στην κανονικότητα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Για να πω την αλήθεια, κι εγώ δεν ήμουν ποτέ σίγουρος για το κατά πόσον η καραντίνα ήταν το ιδανικό μέτρο. Όμως, έλεγα, τόσες ζημιές γίνανε, κάτι θα ξέρουν. Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσον η καραντίνα είναι ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον ιό, γιατρός δεν είμαι. Ξέρω όμως ότι αν λήξουμε τώρα την καραντίνα, τζάμπα την φάγαμε την ψωλιά τόσο καιρό.
Είτε αντιμετωπίζεις το ιό σαν απλή γρίπη και κάνεις σα να μην τρέχει τίποτα, είτε ακολουθείς ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα σώσει τον περισσότερο δυνατό κόσμο. Όταν έχουμε μείνει σαράντα μέρες σπίτι, με ποια λογική σπας τώρα την καραντίνα; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πρα-γάματα.
Βλήμα έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:49
Για να πω την αλήθεια, κι εγώ δεν ήμουν ποτέ σίγουρος για το κατά πόσον η καραντίνα ήταν το ιδανικό μέτρο. Όμως, έλεγα, τόσες ζημιές γίνανε, κάτι θα ξέρουν. Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσον η καραντίνα είναι ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον ιό, γιατρός δεν είμαι. Ξέρω όμως ότι αν λήξουμε τώρα την καραντίνα, τζάμπα την φάγαμε την ψωλιά τόσο καιρό.
Είτε αντιμετωπίζεις το ιό σαν απλή γρίπη και κάνεις σα να μην τρέχει τίποτα, είτε ακολουθείς ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα σώσει τον περισσότερο δυνατό κόσμο. Όταν έχουμε μείνει σαράντα μέρες σπίτι, με ποια λογική σπας τώρα την καραντίνα; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πρα-γάματα.
Για κάποιους μπορεί να μην ήταν τσάμπα, γιατί όλο αυτό το διάστημα προετοιμάστηκαν έστησαν εντατικές, αναπνευστήρες κπλ που κάποιος σίγουρα θα τα χρειαστεί.
Από εκεί και πέρα η ζωή δεν μπορεί να σταματήσει, έχουν νεκρώσει τα πάντα.
Βλήμα έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:49
Υποθέτω οι αλλαγές στις ευρωπαϊκές χώρες. Όταν ο υπόλοιπος πλανήτης κινείται, εαν μείνεις στάσιμος είναι ακόμη χειρότερο απο ότι θα ΄ταν εαν ίσχυε διακρατική καραντίνα.
Εγώ είμαι της άποψης ότι έπρεπε να το πουν ευθέως. Όχι να το φέρνουν απο 'δω και απο 'κει και να βγαίνει ο Τσιόδρας να λέει για "ανοσία αγέλης" και άλλα τέτοια.
Τελικά τα παιδιά ούτε νοσούν βαριά ούτε μεταδίδουν την ασθένεια
Οι ηλικιωμένοι έχουν το πρόβλημα
Οπότε η κυβερνησαρα μας έκλεισε πρώτα τα σχολεία κ τελευταιες τις εκκλησίες κ ανοίγει πρώτα τις εκκλησίες κ μετά τα σχολεια
Η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών λέμε
sloopy έγραψε: 29 Απρ 2020, 19:03
Τελικά τα παιδιά ούτε νοσούν βαριά ούτε μεταδίδουν την ασθένεια
Οι ηλικιωμένοι έχουν το πρόβλημα
Οπότε η κυβερνησαρα μας έκλεισε πρώτα τα σχολεία κ τελευταιες τις εκκλησίες κ ανοίγει πρώτα τις εκκλησίες κ μετά τα σχολεια
Η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών λέμε