Όταν προσπερνάει σιγουράκια όπως νερό, αλάτι, πιπέρι και πάει σε αμφίβολα υλικά, ρίχνει και ένα πάσο γιατί yolo, όχι, δεν τα πήγε καλά.Custom_F έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:05Αν ήθελε να νικήσει έπρεπε να πάει εκείνος. Όταν θες να νικήσεις κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο. Οπότε για εκείνος, σε κείνη τη φάση, η μαρλεν ήταν καλύτερη επιλογή.Namrail έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:01 Δεν είναι του στυλ του να βγει φασιστικά μπροστα. Ο Μπέλλος είναι ήπιων τόνων και ενας τύπος που υποτάσσεται μπροστά σε χειριστικους χαρακτήρες όπως η Μαρία ή η Μαρλεν εν προκειμένω.
Η κοπέλα τα πήγε καλά. Όσο σπαστική κ ναναι όσο κ να τη βρίζεις, τα πήγε καλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
- Last Veteran
Δεν μπορούν να τηγανησουν αυγά......
Μάστερ σεφς
Μάστερ σεφς
Όλοι τελικά είναι γιατομπούτσο.
Σήμερα παίζει να είναι η τελευταία μέρα που το παρακολουθώ. Αν λήξει η καραντίνα και μπορέσω να δω τους πραγματικούς μου φίλους αντί για τους εικονικούς, θα θυμάμαι το 2020 που έβλεπα masterchef και θα ντρέπομαι.
Σήμερα παίζει να είναι η τελευταία μέρα που το παρακολουθώ. Αν λήξει η καραντίνα και μπορέσω να δω τους πραγματικούς μου φίλους αντί για τους εικονικούς, θα θυμάμαι το 2020 που έβλεπα masterchef και θα ντρέπομαι.
Γιατι την άφησαν; δεν την ξέρουν; η Κατερίνα γιατί δεν ακιατηκε να πάει; πάρα το Βούλωσέ κ άνοιξε το βόθρο της μόνο για να βρίσει;Null έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:10Όταν προσπερνάει σιγουράκια όπως νερό, αλάτι, πιπέρι και πάει σε αμφίβολα υλικά, ρίχνει και ένα πάσο γιατί yolo, όχι, δεν τα πήγε καλά.Custom_F έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:05Αν ήθελε να νικήσει έπρεπε να πάει εκείνος. Όταν θες να νικήσεις κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο. Οπότε για εκείνος, σε κείνη τη φάση, η μαρλεν ήταν καλύτερη επιλογή.Namrail έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:01 Δεν είναι του στυλ του να βγει φασιστικά μπροστα. Ο Μπέλλος είναι ήπιων τόνων και ενας τύπος που υποτάσσεται μπροστά σε χειριστικους χαρακτήρες όπως η Μαρία ή η Μαρλεν εν προκειμένω.
Η κοπέλα τα πήγε καλά. Όσο σπαστική κ ναναι όσο κ να τη βρίζεις, τα πήγε καλά.
Για πόσα υλικά την πέρασε ο Τζον;
Δεν έχει φωνή το λαιβ γαμω...
Εσύ Ελλάδα δεν είσαι; Πως και δεν το βλέπεις στην τιβι;
Τσου.
Μου εριξες κατάρες επειδή σχολίασα τον μπελο ρε συ; κόλλησε ολοοοοοοο...
Ο κουβάς διόρθωνε τον κριτή. Ουστ μωρή σαύρα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Δεν ξέρω για τη Ντέμυ, αλλά η Μαρλεν είναι.
Τη φαντάζομαι να λιώνει στα shoujo εκεί στην ξενιτιά και ανατριχιαζω μόνο στη σκέψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις