!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άρση καραντίνας-Διάγγελμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Άρση καραντίνας-Διάγγελμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Myrsini έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:25 Εμένα κάτι μου λέει ότι δυστυχώς θα δούμε φάσεις Ιταλίας.
Ο κοσμος ήδη έχει ξεχειθεί έξω και δεν τηρεί τίποτα.Ακόμα και απο τη βεράντα μου έβλεπα παρέες οχι στα δύο μέτρα, μόνο που δεν φιλιόντουσαν δηλαδή, :102:
Είμαστε των άκρων δυστυχώς.Και μαλακισμένοι ως επι το πλείστον. :003:
Αφού έκαναν φουλ περιορισμό να μην μπορείς να βγεις έξω χωρίς μήνυμα. Τώρα αν πάνε να μας ξαναβάλουν μέσα θα πέσει το ξυλο της αρκούδας.

Η καραντίνα στην Ελλάδα τελείωσε μέχρι να χοντρύνουν πολύ τα πράγματα. Νεα καραντίνα δεν θα γίνει δεκτή τόσο εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 28 Απρ 2020, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Myrsini έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:31
κορόιδο έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:28
Myrsini έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:25 Εμένα κάτι μου λέει ότι δυστυχώς θα δούμε φάσεις Ιταλίας.
Ο κοσμος ήδη έχει ξεχειθεί έξω και δεν τηρεί τίποτα.Ακόμα και απο τη βεράντα μου έβλεπα παρέες οχι στα δύο μέτρα, μόνο που δεν φιλιόντουσαν δηλαδή, :102:
Αν προσέχουν όσοι είναι στις ευπαθείς ομάδες και όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Μόνο οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προσέχουν;Αυτό έχεις καταλάβει; Δηλαδή οι μη ευπαΘείς ομάδες πλησιάζουν στο μισό μέτρο, μπαίνουν στα ΜΜΜ χωρίς μάσκα ,δεν πλένουν τα χέρια τους κοκ; :fp:
Τίποτα δεν έχεις καταλάβει μου φαίνεται.
Ε να,αυτά εννοούσα.Στον κόσμο τους κάποιοι. :102:
Αυτό έδειξε και το παράδειγνα της Ιταλίας και το παράδειγμα της Κίνας. Φάση σαν της Ιταλίας δεν θα υπάρξει αν δεν πάει στις ευπαθεις ομάδες. Δεν φταίω εγώ που είσαι άσχετη.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Awesomatic έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:33
Αφού έκαναν φουλ περιορισμό να μην μπορείς να βγεις έξω χωρίς μήνυμα. Τώρα αν πάνε να μας ξαναβάλουν μέσα θα πέσει το ξυλο της αρκούδας.

Η καραντίνα στην Ελλάδα τελείωσε μέχρι να χοντρύνουν πολύ τα πράγματα. Νεα καραντίνα δεν θα γίνει δεκτή τόσο εύκολα.
μπορουσες, με εγγραφο
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

κορόιδο έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:35

Αν προσέχουν όσοι είναι στις ευπαθείς ομάδες και όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Μόνο οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προσέχουν;Αυτό έχεις καταλάβει; Δηλαδή οι μη ευπαΘείς ομάδες πλησιάζουν στο μισό μέτρο, μπαίνουν στα ΜΜΜ χωρίς μάσκα ,δεν πλένουν τα χέρια τους κοκ; :fp:
Αυτό έδειξε και το παράδειγνα της Ιταλίας και το παράδειγμα της Κίνας. Φάση σαν της Ιταλίας δεν θα υπάρξει αν δεν πάει στις ευπαθεις ομάδες. Δεν φταίω εγώ που είσαι άσχετη.
Ναι,ναι γω ειμαι η άσχετη! :smt005:

Να χαρείς εγω δεν σε προσβάλω κράτα απόσταση. :c020:
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Nostalgia έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:17 Επιτελους να τελειωνει το θεμα με τα μηνυματα....
Κουραστήκανε τα δακτυλάκια σου;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:55
Nostalgia έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:17 Επιτελους να τελειωνει το θεμα με τα μηνυματα....
Κουραστήκανε τα δακτυλάκια σου;
Εγώ σταμάτησα να στέλνω :102:

Τι θα κάνουν; Θα έχουν έναν αστυνόμο πάνω από τον καθένα μας; Μέχρι και το κινητό το αφήνω σπίτι αν δεν βγω για δουλειά διάρκειας.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

under έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:34
Otto Weininger έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:32
under έγραψε: 28 Απρ 2020, 19:31

Γενικα,ναι,με λαο που ψηφιζει 45% αριστερα,ειναι πολυ πιθανο να του γυρισει μπουμερανγκ.
Βλεπε ΠΑΜΕ,εργατικες πρωταρχιδιες κλπ
Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι παρακαλάνε για το χειρότερο.
Και καποιος καλοπροαιρετος.
Αυτό το πράγμα είναι η αριστερά, κύριοι. Όσο ταχύτερα αυτό γίνει κατανοητό, τόσο το καλύτερο για όλους μας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Σε κάθε υποβρύχιο υπάρχει ένας πυρηνικός αντιδραστήρας.
Όταν οι απορροφητικές ράβδοι εκ καδμίου είναι έξω έχει αντιδραστικότητα ρ0 > 1 (1.05 περίπου) και γίνεται αλυσιδωτή αντίδραση του U235 και προχωράει το υποβρύχιο.
Όταν οι ράβδοι είναι μέσα (= καραντίνα) το ρ0 γίνεται < 1, σταματάει η αντίδραση και βγαίνει στη μπονάτσα το υποβρύχιο.
Εδώ τώρα ότι και να λαίμαι και όσο και να προσέχει η κυρά Κατίνα να μην πιάνει πόμολα, πάμε να μεγαλώσουμε το ρ0.
Αν παραμείνει < 1 από 0.40 που είναι λέει τώρα τότε εξακολουθεί να γίνεται quenching of the chain reaction, αν και σε κλίμακα ημερών-εβδομάδων και όχι δευτερολέπτων όπως γίνεται με το πυρηνικό.
Μένει το ρ0 κάτω του 1 με ημικαραντίνα ; Δηλαδή να προσέχουμε τσάτρα-πάτρα αντί να είμαστε εξ ολοκλήρου κλειδωμένοι μέσα ;
Η ζέστη που έρχεται μπορεί να επηρεάσει κι αυτή το ρ0 προς τα κάτω - τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαθε κανένας γρίππη covid-18, 17, 16 το καλοκαίρι.
Αλλά δημιουργείται η αίσθηση ότι κάνουμε ένα gamble.
Έχουμε φέρει 6-5 και κάναμε πόρτα πάνω στις εξάρες του αντιπάλου, αλλά και ο αντίπαλος με δύο διπλές μπορεί να ξαναγίνει επικίνδυνος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Jack Shephard έγραψε: 28 Απρ 2020, 21:26 Η ιδανική γυμναστική για την εποχή του κορονοϊού είναι η καλλισθενική. Είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου body weight.

Και πολύ εντυπωσιακή προπόνηση γενικά άμα έχεις προχωρήσει.
Σωστά, ένα πάρκο που να έχει και όργανα τύπου μονόζυγο, βυθίσεις κλπ όπως στη Νέα Σμύρνη είσαι κομπλέ.
Καλλισθενική ή crossfit σε συνδιασμό με τρέξιμο δεν χρειάζσαι γυμναστήριο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

wooded glade έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:02 Σε κάθε υποβρύχιο υπάρχει ένας πυρηνικός αντιδραστήρας.
Όταν οι απορροφητικές ράβδοι εκ καδμίου είναι έξω έχει αντιδραστικότητα ρ0 > 1 (1.05 περίπου) και γίνεται αλυσιδωτή αντίδραση του U235 και προχωράει το υποβρύχιο.
Όταν οι ράβδοι είναι μέσα (= καραντίνα) το ρ0 γίνεται < 1, σταματάει η αντίδραση και βγαίνει στη μπονάτσα το υποβρύχιο.
Εδώ τώρα ότι και να λαίμαι και όσο και να προσέχει η κυρά Κατίνα να μην πιάνει πόμολα, πάμε να μεγαλώσουμε το ρ0.
Αν παραμείνει < 1 από 0.40 που είναι λέει τώρα τότε εξακολουθεί να γίνεται quenching of the chain reaction, αν και σε κλίμακα ημερών-εβδομάδων και όχι δευτερολέπτων όπως γίνεται με το πυρηνικό.
Μένει το ρ0 κάτω του 1 με ημικαραντίνα ; Δηλαδή να προσέχουμε τσάτρα-πάτρα αντί να είμαστε εξ ολοκλήρου κλειδωμένοι μέσα ;
Η ζέστη που έρχεται μπορεί να επηρεάσει κι αυτή το ρ0 προς τα κάτω - τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαθε κανένας γρίππη covid-18, 17, 16 το καλοκαίρι.
Έχουμε φέρει 6-5 και κάναμε πόρτα πάνω στις εξάρες του αντιπάλου, αλλά και ο αντίπαλος με δύο διπλές μπορεί να ξαναγίνει επικίνδυνος.
εντάξει, γι' αυτό όμως γίνεται υπό την αίρεση ότι στην παραμικρή ένδειξη ότι δεν πάει καλά το πράγμα θα σφίγγουν τα μέτρα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

κορόιδο έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:35

Δε γίνεται να μην πάει στις ευπαθείς.

Έχει ξαναγραφεί πολλές φορές αλλά υπάρχουν πολλοί που ανήκουν στις ευπαθείς και βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία. Αυτοί θα επιστρέψουν στη δουλειά και άρα θα εκτεθούν άμεσα στον κίνδυνο.

Επιπλέον ακόμα και αν οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι κάτσουν μέσα (που δε θα κάτσουν) κάποιος γιος, κόρη, θα τους φέρνει τρόφιμα και άρα πάλι θα υπάρχει θέμα.

Για να πετύχει το άνοιγμα θα πρέπει όλοι να τηρούν τα μέτρα με ευλαβική προσοχή που ελεγε και μια ψυχή. Και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

wooded glade έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:02
Δεν δημιουργείται η αίσθηση. Πρόκειται όντως για στοίχημα.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Βγείτε ρε αλήτες στα μπαλκόνια με εντολή της Μαρεβα να τους χειροκροτησετε.
Γιατί μέχρι εκεί είστε όλοι οι φιλελερες, φρου φρου και αρώματα, όπως παλιά οι άπλυτοι αριστοκράτες.

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Namrail

foscilis έγραψε: 28 Απρ 2020, 23:06
εντάξει, γι' αυτό όμως γίνεται υπό την αίρεση ότι στην παραμικρή ένδειξη ότι δεν πάει καλά το πράγμα θα σφίγγουν τα μέτρα.
Κάτι είπε ο Κούλης για παρατηρητήριο ειδικών που θα παρακολουθούν την εξέλιξη του ιού και θα δίνουν ραπορτο σε καθημερινή βάση.

Είπε επίσης ότι θα αυξηθούν τα τεστ. Να δούμε τι θα κάνουν γιατί τα περισσότερα από όσα είπε έμοιαζαν για ευσεβείς πόθους και όχι για συγκροτημένο σχέδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 28 Απρ 2020, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”