Για μένα ο Γκέιτς είναι αυτό που είναι. Δεν νοιώθω ούτε συμπάθεια ούτε αντιπάθεια γιατί δεν έχω επαρκή γνώση τόσο των προθέσεων όσο και των ενεργειών του.Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 17:06ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 17:02Το έχω διαβάσει πολύ καλά το άρθρο, όπως και όλα τα άρθρα σου. Είναι αυτό που ανέφερα και σε άλλα μηνύματα. Ένας αχταρμάς γεγονότων και υποθέσεων, με τελείως γραμμική προσέγγιση και αφελέστατες επαγωγές που καταλήγουν σε μια πιθανότητα που θέτεις ως απόδειξη.Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:52 Συνεπως το απλη αναγνωστρια δεν ισχυει ΓΑΛΗ, γιατι δεν διαβασες το αρθρο.
.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.
Μιλάμε και γράφουμε σε άλλη γλώσσα.
Τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ συνεπαγωγες των αρθρων μου αδυνατεις να τις καταλαβεις γιατι δεν σε συμφερει να τις καταλαβεις. Δεν προκειται ΠΟΤΕ σου να συμπαθησεις την αντιπαγκοσμιοποιηση γιατι τους θεωρεις οχιτζηδες και ας σου εχω πει οτι ο Προεδρος της Αμερικης ειναι ο τοπ αντιπαγκοσμιοποιητης που πολεμανε ολα τα παγκοσμιοποιητικα μιντια.
Επισης για σενα ο Γκειτς ειναι ενας συμπαθης φιλανθρωπος. Για μενα εχει συγκεκριμενη πολιτικη ατζεντα. Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση ποτε σου να το καταλαβεις. Και αρα οτι και να διαβασεις απο μενα ειναι πληροφοριες που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να επεξεργαστεις γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
.
Θες να μιλήσουμε για τον Γκέιτς και τα σατανικά του εμβόλια; Να μιλήσουμε.
Για τις πολιτικές συνεπαγωγές των άρθρων σου δεν δίνω δεκάρα.