Όταν ο σύριζας τις ξανάκανε, ήταν γεμάτα τα ταμεία;Υδράργυρος έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:59Με άδεια ταμεία διπλές εκλογές;wooded glade έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:47 Υπάρχει το θέμα της απλής αναλογικιάς & αναγκαίων διπλών εκλογών.
Κάντε τες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε γιά εκλογές, έτσι;
Re: Πάμε γιά εκλογές, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Κάντε τες. Θέλω εκλογές το φθινόπωρο.kameron έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:03![]()
Το έχεις κάψει εντελώς, μα εντελώς. Πάνω από 10 μονάδες θα χάσετε πάλι.
Το αν θα γίνουν εκλογές εξαρτάται από την πορεία της ύφεσης και τις προοπτικές της οικονομίας με βάση τα στοιχεία που θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο δίμηνο, αλλά και τις αποφάσεις σε επίπεδο Ε.Ε.. Είναι πολύ νωπό το προηγούμενο του ΓΑΠ το 2010 για να κάνει το ίδιο λάθος ο Μητσοτάκης. Από τη στιγμή που έχουν πλήρως ανατραπεί όλα τα προ ιού δεδομένα όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για τη διακυβέρνηση γενικότερα, κανονικά απαιτείται νέα λαϊκή εντολή.
Αλλά το ΔΝΤ μιλάει για ύφεση φέτος πάνω από 10%. Ο Κύρτσος λέει οτι τα ταμεια φτάνουν μέχρι τον Ιούνιο. Διακοπές δε θα έρθει κανένας φέτος. Κανείς δε θα πληρώσει φόρους φέτος μετά από 3 μήνες λοκντάουν. Ο Σταικούρας μιλάει για ΕΣΜ και νέο μνημόνιο.
Ποιός θα ψηφίσει έναν ανεύθυνο που προκαλεί διπλές εκλογές και ακυβερνησία, και αντί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα γυρίζει τη χώρα και χαιρετάει σαν τον Mr Bean; ενώ περσι έταζε ισχυρες αναπτύξεις και ελαφρύνσεις στη μεσάια τάξη; Το καλό σενάριο θα είνια μετά τις διπλές εκλογές να έχει μικρή υποχώρηση και να κερδίσει χωρίς αυτοδυναμία. Αποκλείεται να βγει πιο ενισχυμένος. Οι Ευρωπαίοι τι στάση θα κρατήσουνε; Εύκολα τον καίνε άμα θέλουνε. Η Μέρκελ έχει τα καταθετήρια της ζήμενς στο συυρτάρι της
- Υδράργυρος
Το "το έκανε ο σύριζα και του βγήκε άρα θα κάνω και γω το ίδιο" είναι ηλίθιο. Είναι διαφορετικές οι καταστάσεις και τα διακυβεύματα. Κάντε τες. Εγώ θέλω εκλογέςΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:06Όταν ο σύριζας τις ξανάκανε, ήταν γεμάτα τα ταμεία;Υδράργυρος έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:59Με άδεια ταμεία διπλές εκλογές;wooded glade έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:47 Υπάρχει το θέμα της απλής αναλογικιάς & αναγκαίων διπλών εκλογών.
Κάντε τες
![]()
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Εσείς δεν θέλετε εκλογές ώστε να πάρει ο Μητσοτάκης όλο το πολιτικό κόστος για να ουρλιάζετε εσείς εκ του ασφαλούς ότι μας οδηγεί σε νέα μνημόνια και ότι εμείς θα ρίχναμε λεφτά από τα ελικόπτερα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:11Κάντε τες. Θέλω εκλογές το φθινόπωρο.kameron έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:03![]()
Το έχεις κάψει εντελώς, μα εντελώς. Πάνω από 10 μονάδες θα χάσετε πάλι.
Το αν θα γίνουν εκλογές εξαρτάται από την πορεία της ύφεσης και τις προοπτικές της οικονομίας με βάση τα στοιχεία που θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο δίμηνο, αλλά και τις αποφάσεις σε επίπεδο Ε.Ε.. Είναι πολύ νωπό το προηγούμενο του ΓΑΠ το 2010 για να κάνει το ίδιο λάθος ο Μητσοτάκης. Από τη στιγμή που έχουν πλήρως ανατραπεί όλα τα προ ιού δεδομένα όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για τη διακυβέρνηση γενικότερα, κανονικά απαιτείται νέα λαϊκή εντολή.
Αλλά το ΔΝΤ μιλάει για ύφεση φέτος πάνω από 10%. Ο Κύρτσος λέει οτι τα ταμεια φτάνουν μέχρι τον Ιούνιο. Διακοπές δε θα έρθει κανένας φέτος. Κανείς δε θα πληρώσει φόρους φέτος μετά από 3 μήνες λοκντάουν. Ο Σταικούρας μιλάει για ΕΣΜ και νέο μνημόνιο.
Ποιός θα ψηφίσει έναν ανεύθυνο που προκαλεί διπλές εκλογές και ακυβερνησία, και αντί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα γυρίζει τη χώρα και χαιρετάει σαν τον Mr Bean; ενώ περσι έταζε ισχυρες αναπτύξεις και ελαφρύνσεις στη μεσάια τάξη; Το καλό σενάριο θα είνια μετά τις διπλές εκλογές να έχει μικρή υποχώρηση και να κερδίσει χωρίς αυτοδυναμία. Αποκλείεται να βγει πιο ενισχυμένος. Οι Ευρωπαίοι τι στάση θα κρατήσουνε; Εύκολα τον καίνε άμα θέλουνε. Η Μέρκελ έχει τα καταθετήρια της ζήμενς στο συυρτάρι της
Μέσα στην απελπισία σου το γυρίζεις στη μεταφυσική, η Μέρκελ, η Ζήμενς, το ΔΝΤ κλπ.Υδράργυρος έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:11
Κάντε τες. Θέλω εκλογές το φθινόπωρο.
Αν όντως τα στοιχεία είναι τόσο άσχημα (δεν αποκλείεται), τότε είναι λογικό να πάει σύντομα σε εκλογές (αρχές φθινοπώρου) στις οποίες θα χάσετε εκ νέου με διαφορά. Μετά, είναι μονόδρομος ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας υπό τον Μητσοτάκη και το μοναδικό άγνωστο σημείο στην εξίσωση είναι εάν η κοινοβουλευτική αριθμητική θα επιτάσσει τη συμμετοχή και του σύριζα. Δεν χρειάζεται να γίνουν διπλές εκλογές, αλλά αν γίνουν πολύ δύσκολα θα είναι κάτω από 40%. Όλα τα άλλα είναι για περνάει η ώρα.
Το χειρότερο για εσάς είναι ότι ακόμα και μετά από τη νέα ήττα πάλι με τον νταουλιέρη θα μείνετε.
καθρεφτακι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι, αλλά είναι τόσο προφανές που το κόλπο δεν θα πιάσει.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:16
Εσείς δεν θέλετε εκλογές ώστε να πάρει ο Μητσοτάκης όλο το πολιτικό κόστος για να ουρλιάζετε εσείς εκ του ασφαλούς ότι μας οδηγεί σε νέα μνημόνια και ότι εμείς θα ρίχναμε λεφτά από τα ελικόπτερα.
- Υδράργυρος
Εγώ θέλω εκλογές.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:16
Εσείς δεν θέλετε εκλογές ώστε να πάρει ο Μητσοτάκης όλο το πολιτικό κόστος για να ουρλιάζετε εσείς εκ του ασφαλούς ότι μας οδηγεί σε νέα μνημόνια και ότι εμείς θα ρίχναμε λεφτά από τα ελικόπτερα.
Αυτή η συμμορία που χρεοκόπησε τη χώρα το 2009, άφησε άδεια ταμεία και μεταρυθμιστικές εκκρεμότητες το 2015, πρέπει να φύγει. Ο κόσμος θα καταλάβει οτι πέρσι το καλοκαίρι ψήφισε έναν τουρίστα που σε ένα χρόνο ξανά κανε εκλογές, προφανώς γιατ΄ιθέλει να πάει σπίτι του. Έναν ανεύθυνο που ενώ η χωρα βούλιαζε αυτός άκουσε το τσογλάνο τον κυρανάκη και πήγε σε διπλές εκλογές.
Τι θα πει στον κόσμο; Ποιό ήταν το κυβερνητικό του έργο; το σκόιλ ελικίκου;
- Υδράργυρος
Η χώρα βουλιάζει, πάει σε νέα χρεοκοπία και νέο πακέτο διάσωσης, και σεις το μόνο που σκέφτεστε είναι το τι ποσοστό θα πάρετε στις εκλογές;kameron έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:17
Μέσα στην απελπισία σου το γυρίζεις στη μεταφυσική, η Μέρκελ, η Ζήμενς, το ΔΝΤ κλπ.
Αν όντως τα στοιχεία είναι τόσο άσχημα (δεν αποκλείεται), τότε είναι λογικό να πάει σύντομα σε εκλογές (αρχές φθινοπώρου) στις οποίες θα χάσετε εκ νέου με διαφορά. Μετά, είναι μονόδρομος ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας υπό τον Μητσοτάκη και το μοναδικό άγνωστο σημείο στην εξίσωση είναι εάν η κοινοβουλευτική αριθμητική θα επιτάσσει τη συμμετοχή και του σύριζα. Δεν χρειάζεται να γίνουν διπλές εκλογές, αλλά αν γίνουν πολύ δύσκολα θα είναι κάτω από 40%. Όλα τα άλλα είναι για περνάει η ώρα.
Το χειρότερο για εσάς είναι ότι ακόμα και μετά από τη νέα ήττα πάλι με τον νταουλιέρη θα μείνετε.
Τι κυβερνητικό έργο παράξατε στον ένα χρόνο; Γιατι να σας ξαναψηφίσει ο κόσμος;
Εγώ θέλω εκλογές
Ποιες άλλες χώρες του δυτικού κόσμου από αυτές που θαυμάζει ο κύριος Μητσοτάκης θα πάν σε εκλογές; Βαλκανική νοοτροπία και μικροπολιτική θα είναι αν κηρύξει εκλογές τώρα. Θα τζογάρει το μέλλον της χώρας για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
τεν τεν έγραψε: 28 Απρ 2020, 08:38 Αν πάμε σε εκλογές σημαίνει ότι έρχεται κάτι πολύ δύσκολο και θέλουν νέα και πιο ισχυρή εντολή.
3 καταστάσεις μπορεί να μας οδηγήσουν εκεί: οικονομία μετά τον κορονοιο, κρίση στην ΕΕ, Τουρκία.
Και πάλι αν προεκλογικά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό το δύσκολο που ερχεται, δεν υπάρχει νομιμοποιηση
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Παραλογίζεσαι και πέφτεις σε αντιφάσεις. Εσύ βάζεις στη συζήτηση τα ποσοστά αφού προσβλέπεις σε πτώση της κυβέρνησης.Υδράργυρος έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:23
Η χώρα βουλιάζει, πάει σε νέα χρεοκοπία και νέο πακέτο διάσωσης, και σεις το μόνο που σκέφτεστε είναι το τι ποσοστό θα πάρετε στις εκλογές;
Εγώ θέλω εκλογές
Εγώ απλά σου λέω ότι πρώτον αν γίνουν εκλογές όπως θέλεις θα χάσετε πάλι με διαφορά και δεύτερον ότι αν τα στοιχεία είναι όντως τόσο αρνητικά, τότε επιβάλλεται να γίνουν εκλογές και να δοθεί νέα εντολή με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.
Αν πιστεύεις ότι θα κερδίσετε τις εκλογές, σε προκαλώ σε στοίχημα. Όχι πλέον άλλες κουβέντες, πούλημα τρέλας και τζάμπα μαγκιές, put your money where your moth is, να υποστείς επιτέλους και τις συνέπειες στο πχόρουμ.
- Υδράργυρος
Εσύ θέλεις εκλογές ναι ή όχι;kameron έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:31Παραλογίζεσαι και πέφτεις σε αντιφάσεις. Εσύ βάζεις στη συζήτηση τα ποσοστά αφού προσβλέπεις σε πτώση της κυβέρνησης.Υδράργυρος έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:23
Η χώρα βουλιάζει, πάει σε νέα χρεοκοπία και νέο πακέτο διάσωσης, και σεις το μόνο που σκέφτεστε είναι το τι ποσοστό θα πάρετε στις εκλογές;
Εγώ θέλω εκλογές
Εγώ απλά σου λέω ότι πρώτον αν γίνουν εκλογές όπως θέλεις θα χάσετε πάλι με διαφορά και δεύτερον ότι αν τα στοιχεία είναι όντως τόσο αρνητικά, τότε επιβάλλεται να γίνουν εκλογές και να δοθεί νέα εντολή με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.
Αν πιστεύεις ότι θα κερδίσετε τις εκλογές, σε προκαλώ σε στοίχημα. Όχι πλέον άλλες κουβέντες, πούλημα τρέλας και τζάμπα μαγκιές, put your money where your moth is, να υποστείς επιτέλους και τις συνέπειες στο πχόρουμ.
- wooded glade
Πιό φαιδρή κατάσταση σε κόμμα αντιπολιτεύσεως ένα χρόνο μετά τις εκλογές έχει υπάρξει στο παρελθόν στην Ελλάδα ή και σε άλλο κράτος ;
Ακούει.
Ακούει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1867 Προβολές
-