!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Προσεξτε τωρα εδω οταν το CNN μιλουσε για τους θανατους των κοριτσιων στην Ινδια εξαιτιας των εμβολιασμων βασιζομενο στο ιδιο αρθρο της εφημεριδας της Ινδιας που βασιστηκα κι εγω.

Και το τονισα στο επιμαχο αρθρο μου οτι δεν μιλαω εγω για τους 7 θανατους αλλα η εφημεριδα της Ινδιας!

Αραγε θα εβγαζε hoax και το CNN, το ellinikahoaxes;

CNN reports:

While fraud and corruption are revealed on almost a daily basis now in the vaccine industry, the U.S. mainstream media continues to largely ignore such stories. Outside the U.S., however, the vaccine empires are beginning to crumble, and English versions of the news in mainstream media outlets are available via the Internet.

One such country is India, where the Bill & Melinda Gates Foundation and their vaccine empire are under fire, including a pending lawsuit currently being investigated by the India Supreme Court. Narayana Kumar of The Economic Times of India has just written a scathing report of fraud and scandals surrounding the Gates vaccine empire: Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?

Kumar starts out his 4 page article by focusing on the current case before the India Supreme Court regarding deaths and injuries occurring during drug trials carried out over Merck’s HPV vaccine Gardasil. Vaccine trials were conducted on thousands of girls between the ages of 9 and 15. Many of the girls fell ill, and at least 7 died, and the lawsuit is alleging that in most of these cases, the girls and their parents did not even know what kind of vaccine trial they were participating in.

http://www.newdemocracyworld.org/culture/gates.html

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θα στειλω τι ελεγε το CNN για τους 7 θανατους κοριτσιων στο ellinikahoaxes και ΠΑΛΙ δεν θα το ανεβασουν.

Ομως εγω θα ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ο κοσμος τι ελεγε το CNN.

.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Daily aspirin behind more than 3,000 deaths a year, study suggests
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/0 ... -suggests/

μονο στην αγγλια 3 χιλιαδες νεκροι καθε χρονο απο την ασπιρινη
οι γερμανοι δολοφονουν, διαδωστε, σταματηστε καθε φαρμακο, αγοραστε φυτικα προιοντα απο την πυραμιδα μου
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Υπάρχει πάντως μία ωραία και νομοτελειακή ειρωνία στο να πασχίσει ο Αρίστος να αναρτηθεί κείμενο του σε ιστοσελίδα με τίτλο Ελληνικά Hoaxes, δεν νομίζετε;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Αν παλι δεν το ανεβασουν θα τους βομβαρδισουν δεκαδες συνεργατες και φιλοι με το ρεπορταζ του CNN τις επομενες μερες.

.
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Σιγά μη ρίξετε και το twitter.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
talaipwros

Λεγεών έγραψε: 28 Απρ 2020, 12:46 Υπάρχει πάντως μία ωραία και νομοτελειακή ειρωνία στο να πασχίσει ο Αρίστος να αναρτηθεί κείμενο του σε ιστοσελίδα με τίτλο Ελληνικά Hoaxes, δεν νομίζετε;
Ας ελπίσουμε αυτος και οι φίλοι του να βομβαρδισουν την σελίδα οπως δηλωσε

https://www.facebook.com/alikakos/posts ... NzczOTY%3D

Δεν φαντάζομαι να κιοτεψει
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ψευδης η ειδηση που ανεβασε το CNN;

Ταλαιπωρε θα σου βαλω πιπερι!!!!

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Stalker έγραψε: 28 Απρ 2020, 12:51 Σιγά μη ρίξετε και το twitter.

Εγω ξερω παντως οτι ενα αρθρο μου εφτασε στο new economy τις 35.736 αναγνωσεις.

http://new-economy.gr/2020/04/16/trump- ... xq47dkdLIE

Χωρις να υπολογισουμε ποσες χιλιαδες ακομη πηρε στα δεκαδες σαιτ που το κοινοποιησαν και σε λογαριασμους του fb.

Αρα κανονικα εριξε το διαδικτυο.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Κανει τοσες αναγνωσεις το ellinikahoaxes;

Δεν νομιζω.

Και αν εστω κανει αποκλειεται να κανει τις κοινοποιησεις που γινονται στα δικα μου αρθρα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και μην ξεχνατε οτι το δικο μου αρθρο της κοντρας με το hoaxes θα δημοσιευτει και σε εφημεριδα.

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 10:31 Μα σαν σχολιο τους το εστειλα να το ανεβασουν.

.
τοτε, αν δεν το ανεβασαν, ειναι πραγματι απαραδεκτοι. νομιζα οτι ηθελες καπου να ανεβασουν ξεχωριστα το αρθρο σου και να κανουν και τον κοπο να σου απαντησουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 12:30 Προσεξτε τωρα εδω οταν το CNN μιλουσε για τους θανατους των κοριτσιων στην Ινδια εξαιτιας των εμβολιασμων βασιζομενο στο ιδιο αρθρο της εφημεριδας της Ινδιας που βασιστηκα κι εγω.

Και το τονισα στο επιμαχο αρθρο μου οτι δεν μιλαω εγω για τους 7 θανατους αλλα η εφημεριδα της Ινδιας!

Αραγε θα εβγαζε hoax και το CNN, το ellinikahoaxes;

CNN reports:

While fraud and corruption are revealed on almost a daily basis now in the vaccine industry, the U.S. mainstream media continues to largely ignore such stories. Outside the U.S., however, the vaccine empires are beginning to crumble, and English versions of the news in mainstream media outlets are available via the Internet.

One such country is India, where the Bill & Melinda Gates Foundation and their vaccine empire are under fire, including a pending lawsuit currently being investigated by the India Supreme Court. Narayana Kumar of The Economic Times of India has just written a scathing report of fraud and scandals surrounding the Gates vaccine empire: Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?

Kumar starts out his 4 page article by focusing on the current case before the India Supreme Court regarding deaths and injuries occurring during drug trials carried out over Merck’s HPV vaccine Gardasil. Vaccine trials were conducted on thousands of girls between the ages of 9 and 15. Many of the girls fell ill, and at least 7 died, and the lawsuit is alleging that in most of these cases, the girls and their parents did not even know what kind of vaccine trial they were participating in.

http://www.newdemocracyworld.org/culture/gates.html

.
Aυτό είναι δημοσίευση του 2014 και υποθέτω ότι έγινε πριν τις έρευνες για τον θάνατο των κοριτσιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 13:06 Και μην ξεχνατε οτι το δικο μου αρθρο της κοντρας με το hoaxes θα δημοσιευτει και σε εφημεριδα.

.
Το οποίο σημαίνει ότι...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 13:11
Aυτό είναι δημοσίευση του 2014 και υποθέτω ότι έγινε πριν τις έρευνες για τον θάνατο των κοριτσιών.
απο την ιδια ιστοσελιδα
http://www.newdemocracyworld.org/world_911.html

false flag Κλπ
ψεκασμενοι, ποιος να το περιμενε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”