!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απορίες
Re: Απορίες
Χρειάζομαι ένα ρήμα που να εκφράζει κάτι ανάμεσα στο appreciate και το admire.
με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα το praiseΒλήμα έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:18 Χρειάζομαι ένα ρήμα που να εκφράζει κάτι ανάμεσα στο appreciate και το admire.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Χρειάζομαι κάτι πιο "εσωτερικό". Στο praise εξωτερικεύεις τον θαυμασμό σου, στο άτομο που συμπαθείς ή σε άλλους.
Ευχαριστώ πάντως που προσπάθησες.
Δηλαδή, τύπε, ψάχνεις κάτι σεΒλήμα έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:05Χρειάζομαι κάτι πιο "εσωτερικό". Στο praise εξωτερικεύεις τον θαυμασμό σου, στο άτομο που συμπαθείς ή σε άλλους.
Ευχαριστώ πάντως που προσπάθησες.
'σ' ωραίος
στ' αγγλικά;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σ' ένα cover letter τι θα πεις στην επιχείρηση για να σε προσλάβει;
Αυτό θέλω.
Μετά το εκτιμώ ή το θαυμάζω πάει το "έμεινα μαλάκας" τύπε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μπορεις να δοκιμασεις το esteem η το hold dear
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ό,τι και να πει, το μαγαζάκι της μκο έκλεισε
σόρρυ φαμ
Ψιλοεπειγον.
Γνωριζει κανεις εαν δεξαμενη με ρευστοποιητη σκυροδεματος χρειαζεται ειδικο πλυσιμο για να επαναχρησιμοποιηθει?
Καθαρισμα με πιεστικο νερου φτανει?
Γνωριζει κανεις εαν δεξαμενη με ρευστοποιητη σκυροδεματος χρειαζεται ειδικο πλυσιμο για να επαναχρησιμοποιηθει?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στα επείγοντα κάνουμε κι ένα bump όταν φύγουν από την αρχική οθόνη. Εγώ δεν απαντώ διότι η ερώτησή σου είναι γεμάτη άγνωστες λέξεις (που πα να πει όχι μόνο δεν ξέρω την απάντηση, αλλά δεν καλοκαταλαβαίνω ούτε την ερώτηση).Bazoomba έγραψε: 30 Απρ 2020, 14:32 Ψιλοεπειγον.
Την πάλεψες τελικά;
Βλήμα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:38Στα επείγοντα κάνουμε κι ένα bump όταν φύγουν από την αρχική οθόνη. Εγώ δεν απαντώ διότι η ερώτησή σου είναι γεμάτη άγνωστες λέξεις (που πα να πει όχι μόνο δεν ξέρω την απάντηση, αλλά δεν καλοκαταλαβαίνω ούτε την ερώτηση).Bazoomba έγραψε: 30 Απρ 2020, 14:32 Ψιλοεπειγον.
Την πάλεψες τελικά;
Ακομα.
Στο εξωτερικο του δοχείου γραφει ότι δεν είναι επικυνδυνη ουσια, αλλα δεν είμαι σιγουρος εάν εννοει ότι δεν επηρεαζει χλωριδα-πανιδα ή αν απλα δεν είναι τοξικη. Και δεν μπορω να το πλυνω στο σημειο που είναι όπως θα ηθελα, δηλαδή πιεστικο-αμμωνια
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν αφήσεις δυο σπασμένα δόντια πάνω σε ένα τραπέζι, θα αλλοιωθούν καθόλου μετά από δέκα ώρες; Αν ναι κατά ποιον τρόπο;
Όχι.Βλήμα έγραψε: 14 Μάιος 2020, 10:00 Αν αφήσεις δυο σπασμένα δόντια πάνω σε ένα τραπέζι, θα αλλοιωθούν καθόλου μετά από δέκα ώρες; Αν ναι κατά ποιον τρόπο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
-
- 4 Απαντήσεις