Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:21
Το πιατο σου μπορεί, δε διαφωνώ.
Εννοώ το παστίτσιο με λεπτό μακαρόνι.
Ε βέβαια αν δε φας στουμπωμενο άνοστο άμυλο που δε μπορεί να κυκλοφορήσει η σάλτσα μέσα, είναι χάρμα.
Namrail δε θα μου έκανε καμία εντύπωση και τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Ομοιος τον όμοιο
Μα δεν έχεις φάει ποτέ, πως ξέρεις ότι δεν είναι ωραιο; θα σου πω εγώ γιατί. Έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου το παστίτσιο με μια συγκεκριμένη εικόνα και συνταγή. Τα έχεις τακτοποιήσει σε κουτάκια και τέλος ότι είναι εξω απο αυτά δεν είναι ωραίο. Εγω
δεν έχω κουτάκια και δοκιμάζω, μ αρέσει; ωραία. Δεν μ'αρεσει; πιθανόν να μη το ξαναφτιαξω
Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:47
Έχω βάλει να γίνεται σάλτσα κιμά με ντομάτακι, κρεμμύδι, πιπεριά κόκκινη γραμμή, καρότο και σέλινο. Ή που θα γίνει παστίτσιο ή που θα γίνει μακαρόνια με κιμά αναλόγως τα κέφια. Αναβάλλεται γι' αύριο το παστίτσιο.
Μια χαρά φαίνεται.
Κι εμένα μ' αρέσει να τρώω πότε πότε χοντρό μακαρόνι με σάλτσες. Και να μην το κόβω. Γουστάρω τη φάση που επειδή δεν τυλίγεται καλά, ανεβάζω το πηρούνι ψηλά και δαγκώνω το μακαρόνι λίγο λίγο. Παιδιαρίσματα, ξέρω.
Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:47
Έχω βάλει να γίνεται σάλτσα κιμά με ντομάτακι, κρεμμύδι, πιπεριά κόκκινη γραμμή, καρότο και σέλινο. Ή που θα γίνει παστίτσιο ή που θα γίνει μακαρόνια με κιμά αναλόγως τα κέφια. Αναβάλλεται γι' αύριο το παστίτσιο.
Μια χαρά φαίνεται.
Κι εμένα μ' αρέσει να τρώω πότε πότε χοντρό μακαρόνι με σάλτσες. Και να μην το κόβω. Γουστάρω τη φάση που επειδή δεν τυλίγεται καλά, ανεβάζω το πηρούνι ψηλά και δαγκώνω το μακαρόνι λίγο λίγο. Παιδιαρίσματα, ξέρω.
Κι εγώ ολοκληρα τα είχα ωραία πάει και με μοσχαράκι κοκκινιστό αυτό το νο μακαρόνι.
Cavaliere έγραψε: 27 Απρ 2020, 21:40Το βραδινό μας.
Φαρδύ μακαρόνι, πάει σχεδόν χαμένο χωρίς να κολλάνε κομμάτια κρέατος επάνω. Αλλά και η απλή σάλτσα καλή έγινε.
Εγώ έχω ένα βίτσιο με τα ζυμαρικα. Υπάρχουν κάποια είδη που τρώω ευχάριστα (σπαγγέτι, ριγκατονι, πένες) και άλλα που δεν μπορώ να τα αγγίξω (κοχύλια, φαρφαλε, βίδες). Δε ξέρω γιατί.
Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:41
Τι να φάω μωρε παστίτσιο με σπαγγέτι. Κάθε ζυμαρικά έχει λόγο για τον οποίο είναι κατασκευασμένο, δε τους καβλωσσ μια ωραία πρωία να κάνουν σχεδιακια
Ναι κυριε να φας να δοκιμάσεις, τι θα πάθεις δηλαδή άμα φας;
θα πέσει το μουστάκι σου; οοοφου.
Namrail έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:40
Εγώ έχω ένα βίτσιο με τα ζυμαρικα. Υπάρχουν κάποια είδη που τρώω ευχάριστα (σπαγγέτι, ριγκατονι, πένες) και άλλα που δεν μπορώ να τα αγγίξω (κοχύλια, φαρφαλε, βίδες). Δε ξέρω γιατί.
Εγώ τα αγγίζω χουφτώνω όλα αλλά αυτά που δε σ' αρέσουν είναι και στη δική μου σειρά προτίμησης τελευταία. Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί.