Ενώ πχ. η ΝΔ δεν τον αγαπά καθόλου...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραμπ - την ψώνισε ;
Re: Τραμπ - την ψώνισε ;
μην μολυνεται το νημα ... θα το πατε στο Γραμμο και το Βιτσι παλι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πες αληθεια τωρα ... αν ειχες μια αδερφη στα 40+ και ερχοτανε και τη ζηταγε ο Τραμπ την εδινες την ευχη σου η οχι ...? αληθεια θελωΣτρακαστρουκας έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:40Ρε μλκ αυτος ξεβαφει τι μου λες τωραnostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:36 τρελενονται τα μιλφονια για το παιδαρο ... στα ματια τον κοιτανε εκλιπαρωντας για ενα νευμα
merkel708trump11.jpg
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Κοιτα αν θες εσυ να παντρευτεις τον Τραμπ εγω ειμαι ανοιχτομυαλος.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:47 πες αληθεια τωρα ... αν ειχες μια αδερφη στα 40+ και ερχοτανε και τη ζηταγε ο Τραμπ την εδινες την ευχη σου η οχι ...? αληθεια θελω![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- wooded glade
Ο πρώτος που θα "αποτάξει τον σατανάν" εγώ προβλέπω ότι θα είναι ο Μπόρις Τζόνσον ενώ ο Μακρόν θα πει κάνα "οh, c' est vrais ? comme interessent".
Οι συριζαίοι μπορεί να το παίζουν τζάμπα αντιτραμπικοί τώρα. Κι εγώ που δεν είμαι κυβέρνηση μπορώ να το παίζω. Αν και δεν φαίνεται να συμβαίνει αυτό, διότι εδώ βλέπω και σχηματίσθηκε ευμεγέθης ομάδα damage control.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Απρ 2020, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Γιάννης
Κάτι έχεις πάρει στραβά. Ο καταιγισμός βλακείας δεν προκαλεί πόνο. Μόνο γέλιο και οίκτο.lonelyrider έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:49 Σας πονάει ο Τράμπ δημοσιογραφάκια της πλάκας?
Κάντε υπομονή γιατί θα τον τρώτε στη μάπα για πολλά χρόνια ακόμα.
για εσενα μιλαμε ρε φουκαρα ...που θα πατησεις στα χαλια του Λευκου Οικου ρε ... κουνιαδος του Προεδρου των ΗΠΑ θα γινεις ρε ... ποιος στη χαρη σουΣτρακαστρουκας έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:49Κοιτα αν θες εσυ να παντρευτεις τον Τραμπ εγω ειμαι ανοιχτομυαλος.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:47 πες αληθεια τωρα ... αν ειχες μια αδερφη στα 40+ και ερχοτανε και τη ζηταγε ο Τραμπ την εδινες την ευχη σου η οχι ...? αληθεια θελω![]()
- wooded glade
Η νουδού είναι με τους dems.
Το 2004 στο πάνελ του Mega η Ντόρα προδόθηκε όταν για μιά στιγμή γύρισε η ψήφος υπέρ του Κέρρυ και έλεγε ζήτω.
Αλλά και το 2016 ήταν μία γριά ονόματι Κανελλοπούλου νομίζω η οποία είναι η πρόεδρος των Ελληνοαμερικανών reps και βγήκε κι αυτή στο πάνελ και ήθελε να χάσει ο Τραμπ. Το 2004 η γριά υποστήριζε Μπους κανονικά.
Το 2004 στο πάνελ του Mega η Ντόρα προδόθηκε όταν για μιά στιγμή γύρισε η ψήφος υπέρ του Κέρρυ και έλεγε ζήτω.
Αλλά και το 2016 ήταν μία γριά ονόματι Κανελλοπούλου νομίζω η οποία είναι η πρόεδρος των Ελληνοαμερικανών reps και βγήκε κι αυτή στο πάνελ και ήθελε να χάσει ο Τραμπ. Το 2004 η γριά υποστήριζε Μπους κανονικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Στρακαστρουκας
Δεδομενου οτι η πρωην του τον κατηγορησε για βιασμο, προτιμω να μην το ρισκαρωnostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:52για εσενα μιλαμε ρε φουκαρα ...που θα πατησεις στα χαλια του Λευκου Οικου ρε ... κουνιαδος του Προεδρου των ΗΠΑ θα γινεις ρε ... ποιος στη χαρη σουΣτρακαστρουκας έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:49Κοιτα αν θες εσυ να παντρευτεις τον Τραμπ εγω ειμαι ανοιχτομυαλος.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:47 πες αληθεια τωρα ... αν ειχες μια αδερφη στα 40+ και ερχοτανε και τη ζηταγε ο Τραμπ την εδινες την ευχη σου η οχι ...? αληθεια θελω![]()
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έχεις δει πολλούς βλάκες εσύ να γίνονται δισεκατομμυριούχοι?Γιάννης έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:51Κάτι έχεις πάρει στραβά. Ο καταιγισμός βλακείας δεν προκαλεί πόνο. Μόνο γέλιο και οίκτο.lonelyrider έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:49 Σας πονάει ο Τράμπ δημοσιογραφάκια της πλάκας?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
δωστη εσυ και μην στεναχωριεσαι ... θα ζειτε ζωη χαρισαμενη με την αποζημειωση ... με τοση ανεργια ουτε στα χωραφια εργατη δεν θα σε παιρνουνε ...μην εισαι κοροιδοΣτρακαστρουκας έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:02Δεδομενου οτι η πρωην του τον κατηγορησε για βιασμο, προτιμω να μην το ρισκαρωnostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:52για εσενα μιλαμε ρε φουκαρα ...που θα πατησεις στα χαλια του Λευκου Οικου ρε ... κουνιαδος του Προεδρου των ΗΠΑ θα γινεις ρε ... ποιος στη χαρη σουΣτρακαστρουκας έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:49
Κοιτα αν θες εσυ να παντρευτεις τον Τραμπ εγω ειμαι ανοιχτομυαλος.
-
Γιάννης
Με τα λεφτά του πατέρα τους, ναι, πάρα πολλούς.lonelyrider έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:04Έχεις δει πολλούς βλάκες εσύ να γίνονται δισεκατομμυριούχοι?Γιάννης έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:51Κάτι έχεις πάρει στραβά. Ο καταιγισμός βλακείας δεν προκαλεί πόνο. Μόνο γέλιο και οίκτο.lonelyrider έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:49 Σας πονάει ο Τράμπ δημοσιογραφάκια της πλάκας?
-
Στρακαστρουκας
Για αυτον δεν ξερω αν ειναι βλακας, οι οπαδοι του ομως ειναι. Θα κανεις ενεση detol? Ειναι εντολη αρχηγου
έχεις ακούσει ποτέ για τον Κάρολο τον Β?lonelyrider έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:04Έχεις δει πολλούς βλάκες εσύ να γίνονται δισεκατομμυριούχοι?Γιάννης έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:51Κάτι έχεις πάρει στραβά. Ο καταιγισμός βλακείας δεν προκαλεί πόνο. Μόνο γέλιο και οίκτο.lonelyrider έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:49 Σας πονάει ο Τράμπ δημοσιογραφάκια της πλάκας?
-
Στρακαστρουκας
Προτιμω να την δωσω στον Μπιλ Γκειτς. Αυτος τουλαχιστο ειναι αυτοδημιουργητος. Ο Τραμπ απλα συντηρησε την αυτοκρατορια του μπαμπακαnostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:06 δωστη εσυ και μην στεναχωριεσαι ... θα ζειτε ζωη χαρισαμενη με την αποζημειωση ... με τοση ανεργια ουτε στα χωραφια εργατη δεν θα σε παιρνουνε ...μην εισαι κοροιδο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
-