Γιατί μωρέ θα είχε ενδιαφέρον; Τι θα γίνει άμα περάσει το καλοκαίρι και το δεις από μόνη σου; Μόνο εγώ το βρίσκω μαλακία να ασχολείσαι με έρευνα για το συγκεκριμένο;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:48 Θα είχε πάντως ενδιαφέρον και μια αντιστοίχιση των ποσών που υπολογίζουν να ξοδέψουν με τον τόπο διαμονής.[/size][/b]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είδες με τι πουτανιάρηδες έχουμε μπλέξει;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τον Έλληνα τον βάζεις και σε υποχρεωτικη καραντινα, τον τουρίστα τι θα τον κάνεις; θα τον κλειδώσεις στο ξενοδοχείο; τα καταστήματα ας ανοίξουν, σχολεία, τουρισμός, κλειστά.Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:44Ξεχνάς κάτι βασικό. Περίπου ένα εκατομμύριο Έλληνες που μετανάστευσαν την τελευταία δεκαετία και έχουν ακόμα δεσμούς με τη χώρα η ακόμη και.μοναδικη την ελληνική υπηκοότητα. Πώς ακριβώς θα τους απαγορεύσεις να έρθουν? Και πως θα πείσεις τους γονείς τους που τους περιμένουν ότι δεν πρέπει να έρθουν?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:31 Μονο Έλληνες φέτος διακοπές κανονικά. Η χώρα θέλει κλείδωμα.
Τώρα πως γίνεται να κάνουμε δύο μήνες καραντίνα, να έχουμε διαλύσει την οικονομία, για να ανοίξουμε το καλοκαίρι την χώρα να έρθουν όλοι από τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, μόνο η ιδιοφυΐα του κουλή το γνωρίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 27 Απρ 2020, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν μου αρέσει αυτή η χυδαία ρητορική, τι μεροκάματο; πάλι καλά που είναι κι αυτές οι δύο. Πολλές το παίζουν και δύσκολες, θέλουν κανονική σχέση κλπ. Ας πάνε αλλού. Με το ζόρι βρήκα τρίτη, 65αρα, πολύ δυνατή, για κάνα δυο φορές τον μήνα, αλλά μου κάνει τη δύσκολη τώρα. Καλά θα ζήσουμε.elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:06τρελέ μου, κάνεις μεροκάματα σε γκιλφόνια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ.
όχι ρε, δεν λέω ότι πληρωνέσαιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:42Δεν μου αρέσει αυτή η χυδαία ρητορική, τι μεροκάματο; πάλι καλά που είναι κι αυτές οι δύο. Πολλές το παίζουν και δύσκολες, θέλουν κανονική σχέση κλπ. Ας πάνε αλλού. Με το ζόρι βρήκα τρίτη, 65αρα, πολύ δυνατή, για κάνα δυο φορές τον μήνα, αλλά μου κάνει τη δύσκολη τώρα. Καλά θα ζήσουμε.elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:06τρελέ μου, κάνεις μεροκάματα σε γκιλφόνια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ.
65αρα,ε; μερακλής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Είσαι μουφατζής. Οι 65άρες δεν κάνουν σχέσεις. Τα μετράνε όλα. Άμα είναι πληρώνουν για ένα πούτσο και μέχρι εκεί. Δεν το τραβάνε κάθε μέρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:42Δεν μου αρέσει αυτή η χυδαία ρητορική, τι μεροκάματο; πάλι καλά που είναι κι αυτές οι δύο. Πολλές το παίζουν και δύσκολες, θέλουν κανονική σχέση κλπ. Ας πάνε αλλού. Με το ζόρι βρήκα τρίτη, 65αρα, πολύ δυνατή, για κάνα δυο φορές τον μήνα, αλλά μου κάνει τη δύσκολη τώρα. Καλά θα ζήσουμε.elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:06τρελέ μου, κάνεις μεροκάματα σε γκιλφόνια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ.
Και μιλάει η γνώση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Είσαι λάθος, αλλά δίναι πολύ μεγαλο το θέμα που θέλει βαθιά ανάλυση, και είμαστε εκτός θέματος. Ας γυρίσουμε στον τουρισμό παρακαλώ, και την πιάνουμε αλλού αυτήν την συζήτηση όταν επανέλθει.Χαοτικός έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:46Είσαι μουφατζής. Οι 65άρες δεν κάνουν σχέσεις. Τα μετράνε όλα. Άμα είναι πληρώνουν για ένα πούτσο και μέχρι εκεί. Δεν το τραβάνε κάθε μέρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:42Δεν μου αρέσει αυτή η χυδαία ρητορική, τι μεροκάματο; πάλι καλά που είναι κι αυτές οι δύο. Πολλές το παίζουν και δύσκολες, θέλουν κανονική σχέση κλπ. Ας πάνε αλλού. Με το ζόρι βρήκα τρίτη, 65αρα, πολύ δυνατή, για κάνα δυο φορές τον μήνα, αλλά μου κάνει τη δύσκολη τώρα. Καλά θα ζήσουμε.
Και μιλάει η γνώση.
ΟΚ ας πούμε για τον τουρισμό και τος διακοπές. Φυσικά και θα κάνουμε διακοπές.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Costa Navarino κορίτσια μόνο 660 τη βραδιά για Ιούλιο. Μην κλείνετε ακόμα οι τιμές θα πέσουν κι άλλο.
![]()
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Όταν λένε πως θα πάνε διακοπές προφανώς και εννοούν θα πάνε κάπου εκτος του σπιτιου τους, στο θείο στο Δήλεσι ή στον ξάδερφο στον Πλαταμώνα.
Πάντως λίγο που κοίταξα για πλάκα, βρίσκεις σούπερ δωμάτιο θέα στην Οια με 150-200 τη βραδιά για ιούλιο. Πέρισυ το ίδιο πήγαινε στα 500-600.
Προσωπικά λόγω του μωρού, φέτο θα τη βγάλω εννοείται στη Μάνη και ίσως σε κανένα βουναλάκι της Ρούμελης.
Πάντως λίγο που κοίταξα για πλάκα, βρίσκεις σούπερ δωμάτιο θέα στην Οια με 150-200 τη βραδιά για ιούλιο. Πέρισυ το ίδιο πήγαινε στα 500-600.
Προσωπικά λόγω του μωρού, φέτο θα τη βγάλω εννοείται στη Μάνη και ίσως σε κανένα βουναλάκι της Ρούμελης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πραγματικότητα:Χαοτικός έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:08 ΟΚ ας πούμε για τον τουρισμό και τος διακοπές. Φυσικά και θα κάνουμε διακοπές.

Ο φορέας του ιού που θα κολλήσει κάποιον και εκείνος θα πεθάνει κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη.
Αν τα θύματα είναι περισσότερα του ενός, κινδυνεύει με ισόβια.
Αν τα θύματα είναι περισσότερα του ενός, κινδυνεύει με ισόβια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποιος είναι αυτός; Για μένα μετράει να 'χει πάει από Κιούμπρικ και πάνω.κορόιδο έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:09Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Costa Navarino κορίτσια μόνο 660 τη βραδιά για Ιούλιο. Μην κλείνετε ακόμα οι τιμές θα πέσουν κι άλλο.
![]()
Σιγά τα ωά. Μέχρι και ο Ρονάλντο πήγε εκεί.
Πω, ρπστμ, μπαττχαρτ που έχει να πέσει...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:31 Μονο Έλληνες φέτος διακοπές κανονικά. Η χώρα θέλει κλείδωμα.
Τώρα πως γίνεται να κάνουμε δύο μήνες καραντίνα, να έχουμε διαλύσει την οικονομία, για να ανοίξουμε το καλοκαίρι την χώρα να έρθουν όλοι από τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, μόνο η ιδιοφυΐα του κουλή το γνωρίζει.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:50Ποιος είναι αυτός; Για μένα μετράει να 'χει πάει από Κιούμπρικ και πάνω.κορόιδο έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:09Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Costa Navarino κορίτσια μόνο 660 τη βραδιά για Ιούλιο. Μην κλείνετε ακόμα οι τιμές θα πέσουν κι άλλο.
![]()
Σιγά τα ωά. Μέχρι και ο Ρονάλντο πήγε εκεί.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις