!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Κορονοϊός από την κινα
στην Αυστραλία κατεβάζουν την εφαρμογή που βοηθάει να παρακολουθούνται οι κινήσεις και οι επαφές των ασθενών
https://twitter.com/STcom/status/1254592157027008512
https://twitter.com/STcom/status/1254592157027008512
- hellegennes
Σόρι που θα σου χαλάσω την μαγιά, αλλά είμαι μηχανικός. Τελείωσα την σχολή με distinction* και έχω εταιρεία με τον αδερφό μου (είναι αρχιτέκτονας). Από επιλογή μου δεν ασχολούμαι. Η φιλοδοξία μου ήταν να ασχοληθώ με το ερευνητικό κομμάτι ή με την διδασκαλία, αλλά δεν προχώρησα σε PhD γιατί δεν είχα άλλα λεφτά (παρότι δεν τις χρηματοδότησα μόνος μου, οι σπουδές μου μού κόστισαν προσωπικά 20 χιλιάδες). Το να ασχοληθώ προσωπικά με μελέτη και κατασκευή δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου, γι' αυτό και επέλεξα να ασχοληθώ αρχικά με την μετάφραση και μετά με το παντοπωλείο.Lugozzi έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:21και σενα που σε πληρωσαν να γινει μηχανικος, εγινες μπακαλης, συνεδελφεhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 02:25Θα μπορούσες να προσέχεις στην ώρα του μαθήματος στο σχολείο, που πλήρωσαν οι γονείς σου για να μάθεις πέντε πράγματα και να το ήξερες από πολλά χρόνια πριν ότι η Ευρώπη δεν είναι ήπειρος γεωφυσικά αλλά γεωπολιτικά, για ιστορικούς λόγους, που κυρίως έχουν να κάνουν με τον ευρωκεντρισμό.
Τουλάχιστον το μαθαίνεις σήμερα.
μπορώ κι εγώ προσωπικές επιθέσεις![]()
Τα έχω ξαναπεί αυτά, βέβαια, αλλά ας βρίσκεται εδώ μια σούμα.
Και τώρα πίσω στο θέμα, που είναι ότι κρύβεσαι πίσω από πολιτικούς όρους για να μην παραδεχτείς την ολική αποτυχία του προέδρου της καρδιάς σου.
* αν δεν ξέρεις τι είναι, google it.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όταν μου αποδείξεις αυτό που ειπες: ότι οι ΗΠΑ είναι ήπειρος, θα συνεχίσουμε 
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
ανοσια αγελης για να επιτευχθει χρειαζονται 1,5-2 χρονια ακομη και για το Βελγιο ... η Σουηδια που εχει το πιο ανοιχτο συστημα και δεν εχει πιασει το 15% του πληθυσμου ακομη ... εχουμε ολοι δρομο μπροστα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχουμε αναπτύξει περισσότερα κρεβάτια ΜΕΘ. Γιατί αν θα ζούμε για 2 χρόνια με αυτό, χωρίς εμβόλιο, τότε θα πεθαίνει κόσμος από το κλαταρισμένο σύστημα, δεν θα έχουν που να βάλουν τα τροχαία... Κάθε μέρα η ενημέρωση αφορά κρούσματα που δεν είναι τίποτα άλλο παρά όσα τεστ φιλοτιμήθηκαν να κάνουν αφού τους διώχνουν όλους χωρίς τεστ, αντί να μας ενημερώνουν το πόσο αυξήθηκε η χωρητικότητα του συστήματος υγείας και πόσο κόσμο έχουν προσλάβει...
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Αυτο δεν βγαζει νοημα. Απο τη μια λεμε μεταδίδεται πολυ ευκολα, απο την αλλη η Σουηδια χωρις να παίρνει πολλα μετρα δεν καταφέρνει να μολύνει ουτε το 15%.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:11ανοσια αγελης για να επιτευχθει χρειαζονται 1,5-2 χρονια ακομη και για το Βελγιο ... η Σουηδια που εχει το πιο ανοιχτο συστημα και δεν εχει πιασει το 15% του πληθυσμου ακομη ... εχουμε ολοι δρομο μπροστα
Όντως δεν βγάζει νόημα. Στην πραγματικότητα όμως έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότερες επιδημίες σταματάνε στο 25-30% του πληθυσμού, χωρίς να ξέρουμε γιατί. Τα μαθηματικά μοντέλα που είναι θεωρητικά δίνουν αυτό το όριο στο 60-80%.nick έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:17Αυτο δεν βγαζει νοημα. Απο τη μια λεμε μεταδίδεται πολυ ευκολα, απο την αλλη η Σουηδια χωρις να παίρνει πολλα μετρα δεν καταφέρνει να μολύνει ουτε το 15%.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:11ανοσια αγελης για να επιτευχθει χρειαζονται 1,5-2 χρονια ακομη και για το Βελγιο ... η Σουηδια που εχει το πιο ανοιχτο συστημα και δεν εχει πιασει το 15% του πληθυσμου ακομη ... εχουμε ολοι δρομο μπροστα
.
Διοτι αρχικα ξεκιναει η διασπορα με αυξανόμενη (εκθετική) ταχύτητα αλλα μετα καποιο διάστημα αυξανονται τα ατομα με ανοσία τα οποια μπλοκάρουν/επιβραδύνουν την ταχύτητα μεταδοσης.esu έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:21Όντως δεν βγάζει νόημα. Στην πραγματικότητα όμως έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότερες επιδημίες σταματάνε στο 25-30% του πληθυσμού, χωρίς να ξέρουμε γιατί. Τα μαθηματικά μοντέλα που είναι θεωρητικά δίνουν αυτό το όριο στο 60-80%.nick έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:17Αυτο δεν βγαζει νοημα. Απο τη μια λεμε μεταδίδεται πολυ ευκολα, απο την αλλη η Σουηδια χωρις να παίρνει πολλα μετρα δεν καταφέρνει να μολύνει ουτε το 15%.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:11
ανοσια αγελης για να επιτευχθει χρειαζονται 1,5-2 χρονια ακομη και για το Βελγιο ... η Σουηδια που εχει το πιο ανοιχτο συστημα και δεν εχει πιασει το 15% του πληθυσμου ακομη ... εχουμε ολοι δρομο μπροστα
Π.Χ. εκει που καποιος κολλαγε 3 ατομα τωρα κολλαει μονο 2 διοτι ο ενας απο τους τρεις εχει ανοσια.
δεν ειναι λιγο το να μολυνθει 1,5 εκ. κοσμος σε 2 μηνες ... ειναι τεραστιο νουμερο απλα ειναι μετα βιας το 15% του πληθυσμου ... υπαρχει απο πισω το υπολοιπο 85% δηλ. περιπου 8,5 εκ. Σουηδοιnick έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:17Αυτο δεν βγαζει νοημα. Απο τη μια λεμε μεταδίδεται πολυ ευκολα, απο την αλλη η Σουηδια χωρις να παίρνει πολλα μετρα δεν καταφέρνει να μολύνει ουτε το 15%.nostromos έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:11ανοσια αγελης για να επιτευχθει χρειαζονται 1,5-2 χρονια ακομη και για το Βελγιο ... η Σουηδια που εχει το πιο ανοιχτο συστημα και δεν εχει πιασει το 15% του πληθυσμου ακομη ... εχουμε ολοι δρομο μπροστα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Όχι υπάρχουν μοντέλα που το προσομοιώνουν αυτό. Έχει τρία σύνολα στην προσομοίωση, τους άρρωστους, αυτούς που μπορούν να κολλήσουν και αυτούς που δεν μπορούν πια να κολλήσουν (γιατί ήταν στο πρώτο γκρουπ και ή απόκτησαν ανοσία ή αποδήμησαν)nick έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:26 Διοτι αρχικα ξεκιναει η διασπορα με αυξανόμενη (εκθετική) ταχύτητα αλλα μετα καποιο διάστημα αυξανονται τα ατομα με ανοσία τα οποια μπλοκάρουν/επιβραδύνουν την ταχύτητα μεταδοσης.
Π.Χ. εκει που καποιος κολλαγε 3 ατομα τωρα κολλαει μονο 2 διοτι ο ενας απο τους τρεις εχει ανοσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος esu την 27 Απρ 2020, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
...
.
Ε ναι αυτα τα συνολα λεω στο παραδειγμα:esu έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:30Όχι υπάρχουν μοντέλα που το προσομοιώνουν αυτό. Έχει τρία σύνολα στην προσομοίωση, τους άρρωστους, αυτούς που μπορούν να κολλήσουν και αυτούς που δεν μπορούν πια να κολλήσουν (γιατί ήταν στο πρώτο γκρουπ και ή απόκτησαν ανοσία ή αποδήμησαν)nick έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:26 Διοτι αρχικα ξεκιναει η διασπορα με αυξανόμενη (εκθετική) ταχύτητα αλλα μετα καποιο διάστημα αυξανονται τα ατομα με ανοσία τα οποια μπλοκάρουν/επιβραδύνουν την ταχύτητα μεταδοσης.
ενας αρρωστος, δυο που μπορουν να κολλησουν και ενας που δεν μπορει πια να κολλησει
- NewModelArmy
Οποιος ειναι πανω απο 40 ειναι σε κινδυνο.Αν οχι να πεθανει τοτε να περασει μια εβδομαδα σε εντατικη.Το μεγαλυτερο παραμυθι που πουλησαν οι Κινεζοι ηταν οτι ο ιος ουσιαστικα χτυπαει μονο τους γεροντες.Ετσι ειχε βγει στην αρχη και ακομα υπαρχει αυτη η αισθηση.
Ναι εγώ μιλάω για την διαφορά θεωρίας (μαθηματικά μοντέλα που λένε ότι η επιδημίες σταματάνε στο 60-80%) και πράξης (ιστορία, όπου οι επιδημίες σταματάνε στο 1/3). Και σου λέω ότι η θεωρία το προσμετράει αυτό που λέμε, πάλι όμως το τι γίνεται στην πράξη είναι άγνωστο.
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε!
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-