Ξεχνάς κάτι βασικό. Περίπου ένα εκατομμύριο Έλληνες που μετανάστευσαν την τελευταία δεκαετία και έχουν ακόμα δεσμούς με τη χώρα η ακόμη και.μοναδικη την ελληνική υπηκοότητα. Πώς ακριβώς θα τους απαγορεύσεις να έρθουν? Και πως θα πείσεις τους γονείς τους που τους περιμένουν ότι δεν πρέπει να έρθουν?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:31 Μονο Έλληνες φέτος διακοπές κανονικά. Η χώρα θέλει κλείδωμα.
Τώρα πως γίνεται να κάνουμε δύο μήνες καραντίνα, να έχουμε διαλύσει την οικονομία, για να ανοίξουμε το καλοκαίρι την χώρα να έρθουν όλοι από τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, μόνο η ιδιοφυΐα του κουλή το γνωρίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άμα ο Ρουμελιώτης μετατρέψει την στενή του σε υπαίθριο μπαράκι για ...πρόσφυγες Αθηναίους της εποχής του ΚορωνοιουLord Brum έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:38Πάνε μια βόλτα από το Ρουμελιώτη και ποσταρε φωτό από τη στάνη του. Πάντως ρε φίλε να είσαι μέσα στη φύση και να γράφεις στο φόρουμ.... ΑρρώστιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Εγώ ..διακοπές στα απάτητα ελληνικά βουνά της Ρούμελης βρίσκομαι αυτή την στιγμή ..
Και πίνω τον καφέ μου μέσα στην άγρια ορεινή ομορφιά ..μπαίνοντας στο διαδίκτυο και στο φόρουμ ..
Από αυτή την πρόταση κρατάω μόνο την ταύτιση του φόρουμ με τον πολιτισμόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:43Επιστροφή στην φύση αλλά με όλες τις ανέσεις του σύγχρονου τεχνολογικού μας πολιτισμού ..Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:38Πάνε μια βόλτα από το Ρουμελιώτη και ποσταρε φωτό από τη στάνη του. Πάντως ρε φίλε να είσαι μέσα στη φύση και να γράφεις στο φόρουμ.... ΑρρώστιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Εγώ ..διακοπές στα απάτητα ελληνικά βουνά της Ρούμελης βρίσκομαι αυτή την στιγμή ..
Και πίνω τον καφέ μου μέσα στην άγρια ορεινή ομορφιά ..μπαίνοντας στο διαδίκτυο και στο φόρουμ ..
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:56Σε αυτο συμφωνω. Και τρεφω ελπιδες οτι καποια στιγμη θα βγει το λουκι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
.
Με συγκινείτε ρε μπαγάσες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Επί του θέματος, ζηλεύω τρομερά αυτούς που οι γυναίκες τους γουστάρουν χλίδα και σέλφι. Η δικιά μου αυτόν τον καιρό θέλει μόνο σεξ. Μ' έχει ξεζουμίσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε γλeντάει ο ΑΙΝΕΙΑΝ Lord Brum Αυτός έχει καθαρό αερά, βουνά, φύση, καλό φαγητό, άπειρο ελεύθερο χρόνο και συ πήζεις στο βροχερό Bimingham.
Θα μεταγραφείς στην ΝΔ και θα μας γράφεις πόσο καλός είναι ο Άδωνις.Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:45blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:56Σε αυτο συμφωνω. Και τρεφω ελπιδες οτι καποια στιγμη θα βγει το λουκι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
.Με συγκινείτε ρε μπαγάσες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Επί του θέματος, ζηλεύω τρομερά αυτούς που οι γυναίκες τους γουστάρουν χλίδα και σέλφι. Η δικιά μου αυτόν τον καιρό θέλει μόνο σεξ. Μ' έχει ξεζουμίσει.![]()
Το να μπορώ να βρίσκομαι σε χωριό σε βουνά και να μπορώ να συνομιλώ με φίλους γνωστούς στο Facebook και να κάνω συζητήσεις σε φόρουμ να πληρώνω λογαριασμούς μέσω ίντερνετ και να προσέχω ακόμη και με κάμερες μέσω κινητού τα ακίνητα μου στην Αθήνα , δεν έχει σχέση με τον τεχνολογικό πολιτισμό ;Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:45Από αυτή την πρόταση κρατάω μόνο την ταύτιση του φόρουμ με τον πολιτισμόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:43Επιστροφή στην φύση αλλά με όλες τις ανέσεις του σύγχρονου τεχνολογικού μας πολιτισμού ..Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:38
Πάνε μια βόλτα από το Ρουμελιώτη και ποσταρε φωτό από τη στάνη του. Πάντως ρε φίλε να είσαι μέσα στη φύση και να γράφεις στο φόρουμ.... Αρρώστια
Οχι. Πρώτον εγώ εκεί που φτύνω δε γλείφω, και δεύτερον οι της ΧΑ είναι οι μοναδικοί που έχουν κάποιο φιλότιμο.Μηχανικός έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:48Θα μεταγραφείς στην ΝΔ και θα μας γράφεις πόσο καλός είναι ο Άδωνις.Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:45blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:56
Σε αυτο συμφωνω. Και τρεφω ελπιδες οτι καποια στιγμη θα βγει το λουκι.Με συγκινείτε ρε μπαγάσες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Επί του θέματος, ζηλεύω τρομερά αυτούς που οι γυναίκες τους γουστάρουν χλίδα και σέλφι. Η δικιά μου αυτόν τον καιρό θέλει μόνο σεξ. Μ' έχει ξεζουμίσει.![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και το να ανοίγεις συζήτηση για πολιτικά κοινωνικά θρησκευτικα θέματα σε φόρουμ είναι απείρως καλύτερο από το να δοκιμάσω να συζητήσω με συγχωριανούς μου από κοντά τέτοιες απόψεις .. 
τρελέ μου, κάνεις μεροκάματα σε γκιλφόνια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τι αναφέρεσαι όλο στο γαμήσι μωρέ μλκ; Αφού δεν σου σηκώνεται!elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:06τρελέ μου, κάνεις μεροκάματα σε γκιλφόνια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στο θέμα, φέτος θα παίξει ενδοχώρα φουλ και πολύ λίγο νησιά
Ελπίζω να ξεφτιλίσω τα μουνόπανα στην Ιθάκη -που την είδαν Καραϊβική- και πέρσι ζήτησαν 150 ευρώ για δίκλινο, Ιούλιο μήνα. (ΜΕΓΚΑ ΛΟΛΖ)
Φέτος θα τους κουνήσω δύο 20αρικα και θα ζητήσω να τους γαμήσω και την κόρη (όντας σινγκλ πια εγώ και μπατίρηδες αυτοί)
Ελπίζω να ξεφτιλίσω τα μουνόπανα στην Ιθάκη -που την είδαν Καραϊβική- και πέρσι ζήτησαν 150 ευρώ για δίκλινο, Ιούλιο μήνα. (ΜΕΓΚΑ ΛΟΛΖ)
Φέτος θα τους κουνήσω δύο 20αρικα και θα ζητήσω να τους γαμήσω και την κόρη (όντας σινγκλ πια εγώ και μπατίρηδες αυτοί)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 27 Απρ 2020, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ζαίε γεροντόπουστα, μην κάνεις προβολή των προβλημάτων σου σε νέους σφριγηλούς λεβέντεςΧαοτικός έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:10Τι αναφέρεσαι όλο στο γαμήσι μωρέ μλκ; Αφού δεν σου σηκώνεται!elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:06τρελέ μου, κάνεις μεροκάματα σε γκιλφόνια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ.![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κατ' αρχάς αριστερός θα πει ψωλαράς. Κατά δεύτερον δεν σου απορρίπτω τη λεβεντιά. Λεβεντολαπάς που λέμε. Λοιπόν φωτογραφίες ορ σατ δε φάκαπ.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλό παιδί είναι,ας πιστεύει όπου θέλει.Η καλή καρδιά μετράει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις