Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:17"Αν δεχτούμε ότι το βιολί είναι το τελειότερο μουσικό όργανο, τότε η ελληνική γλώσσα είναι το βιολί της ανθρώπινης σκέψης"
Helen Keller
H Κέλερ ήταν τυφλή και κωφή (!) και παρόλα αυτά σπούδασε, έμαθε 5 γλώσσες και παλεψε για την χειραφέτηση των γυναικών και τον σοσιαλισμό.
Μερικές φορές μοιάζει πολύ αστείο να λεμε 'μου φαίνεται δύσκολο αυτό, πώς θα το καταφερω;'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:17"Αν δεχτούμε ότι το βιολί είναι το τελειότερο μουσικό όργανο, τότε η ελληνική γλώσσα είναι το βιολί της ανθρώπινης σκέψης" Helen Keller
H Κέλερ ήταν τυφλή και κωφή (!) και παρόλα αυτά σπούδασε, έμαθε 5 γλώσσες και παλεψε για την χειραφέτηση των γυναικών και τον σοσιαλισμό.
Μερικές φορές μοιάζει πολύ αστείο να λεμε 'μου φαίνεται δύσκολο αυτό, πώς θα το καταφερω;'
Έχει 1.000 κακά το πχόρουμ και λίγα καλά. Ένα από αυτά είναι ότι από μια λέξη-κλειδί μαθαίνεις καινούργια πράγματα!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Έχω αναφερθεί κι εγώ στην Κέλερ σε άλλη περίσταση (σε νήμα θεολογίας).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ως πότε θα σας σώζει η δόξα των προγόνων σας;
Ιούλιος Καίσαρας προς Αθηναίους, επειδή τους την χάρισε για την υποστήριξη τους προς κάποιους άλλους Έλληνες που είχαν επαναστατησει εναντίον της Ρώμης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2020, 00:56
Ως πότε θα σας σώζει η δόξα των προγόνων σας;
Ιούλιος Καίσαρας προς Αθηναίους, επειδή τους την χάρισε για την υποστήριξη τους προς κάποιους άλλους Έλληνες που είχαν επαναστατησει εναντίον της Ρώμης.
Καλόοοο !
Όσοι επιζήσαμε βαδίζουμε παράμερα, με τα ρολόγια μας σταματημένα σε έναν άλλο χρόνο, γιαυτό και γερνάμε τόσο επώδυνα.