Ναι, είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:25Εγώ που κουρευτηκα μονος μου απλα είχα δυο καθρέφτες. Αλλα φαντάζομαι ειναι εξαιρετικά πιο απλο το αντρικό κουρεμα
Και να μην ήταν, σιγά μην παίζω με δύο καθρέφτες. Κομμωτήριο.
Ναι, είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:25Εγώ που κουρευτηκα μονος μου απλα είχα δυο καθρέφτες. Αλλα φαντάζομαι ειναι εξαιρετικά πιο απλο το αντρικό κουρεμα
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θα πέσουν γιατί έχουν μείνει απούλητα στις βιομηχανίες και στους εμπόρους, αλλά αν καθυστερήσεις να πάρεις μετά θα ανέβουν σίγουρα πάλι.
τωρα σοβαρα ποιος το πιστευει αυτο; δεν λειτουργει ετσι το πραγμα. Για να εξακολουθησουμε να εχουμε καλες επιδοσεις οχι στην αντιμετωπιση του ιου αλλα στον περιορισμο της εξαπλωσης του, ακριβως τετοια πραγματα ειναι που πρεπει να αποφευγουμε.Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:57 Επίσης αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες, γκολντεν βίζα και όχι μόνο
Λόγω καλών επιδόσεων της Ελλάδος στην αντιμετώπιση του ιού
Παιρνεις 2 λάστιχα τα πιάνεις , βαζεις το ενα στη ρίζα το αλλο στην ακρη η κοτσίδα πισω και κόβεις οριζόντια ! Χωρίστρα πισω, τα μοιράζεις στα δυο φέρνεις δυο κοτσιδια μπροστα κ τα δένεις μπροστα στο λαιμο, κόβεις οριζόντια. Μετα οπως ειναι χωρισμένα παλι παιρνεις την μια πλευρά την φερνεισ Μπροστα, βάζεις δάχτυλα διαγώνια ώστε τα πισω να Κόβονται περισσότερο απο τα μπροστα και αρχίζεις κ Κόβεις κάθετα αυτη τη φορα για να κοντρολαρεις το ύψος. Επαναλαμβάνεις στην αλλη πλευρά.Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:23Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:20Ναι τι; Κουρευτηκα μονη μου (δες φωτο στο φβ), τζαμάκι τα εκανα! Βάφω νυχι μονη μου εννοείται. Σιγα μην παω στο κομμωτήριο να πληρώνω 59ρια να τους λεω δυο δάχτυλα οριζόντια κ να τα κόβουν δυο δάχτυλα κάθετα.Τα πίσω πώς τα έκοψες;
talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:43η κορη συνεχιζει μαθηματα βιολι και drama μεσω Skype μεν, αλλα ποσοι μαθητες συνεχιζουν δε; και για ποσο θα συνεχισουν αν αρχισουν και βαριουνται επειδη εχει πεσει η ευχαριστηση που αντλουν;EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:41
Γυμνατηρια/πολεμικες τεχνες/χοροι κλπ -> η ξαδερφη μου που ειναι δασκάλα χορου κανει μαθήματα μέσω skype, no joke
Μπορείς να βάλεις σκίτσο γιατί ζαλίστηκα;Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:30Παιρνεις 2 λάστιχα τα πιάνεις , βαζεις το ενα στη ρίζα το αλλο στην ακρη η κοτσίδα πισω και κόβεις οριζόντια ! Χωρίστρα πισω, τα μοιράζεις στα δυο φέρνεις δυο κοτσιδια μπροστα κ τα δένεις μπροστα στο λαιμο, κόβεις οριζόντια. Μετα οπως ειναι χωρισμένα παλι παιρνεις την μια πλευρά την φερνεισ Μπροστα, βάζεις δάχτυλα διαγώνια ώστε τα πισω να Κόβονται περισσότερο απο τα μπροστα και αρχίζεις κ Κόβεις κάθετα αυτη τη φορα για να κοντρολαρεις το ύψος. Επαναλαμβάνεις στην αλλη πλευρά.Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:23Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:20
Ναι τι; Κουρευτηκα μονη μου (δες φωτο στο φβ), τζαμάκι τα εκανα! Βάφω νυχι μονη μου εννοείται. Σιγα μην παω στο κομμωτήριο να πληρώνω 59ρια να τους λεω δυο δάχτυλα οριζόντια κ να τα κόβουν δυο δάχτυλα κάθετα.Τα πίσω πώς τα έκοψες;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ωχ να ζωγραφίσω ;;;;; Ειμαι αμπαλη !!!!!Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:34Μπορείς να βάλεις σκίτσο γιατί ζαλίστηκα;Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:30Παιρνεις 2 λάστιχα τα πιάνεις , βαζεις το ενα στη ρίζα το αλλο στην ακρη η κοτσίδα πισω και κόβεις οριζόντια ! Χωρίστρα πισω, τα μοιράζεις στα δυο φέρνεις δυο κοτσιδια μπροστα κ τα δένεις μπροστα στο λαιμο, κόβεις οριζόντια. Μετα οπως ειναι χωρισμένα παλι παιρνεις την μια πλευρά την φερνεισ Μπροστα, βάζεις δάχτυλα διαγώνια ώστε τα πισω να Κόβονται περισσότερο απο τα μπροστα και αρχίζεις κ Κόβεις κάθετα αυτη τη φορα για να κοντρολαρεις το ύψος. Επαναλαμβάνεις στην αλλη πλευρά.
Σοβαρά, δεν κάνω πλάκα.
Καλά, θα το δείξω να μου το εξηγήσουν αν το καταλάβουν. Ενδιαφέρον φαίνεται πάντως.Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:35Ωχ να ζωγραφίσω ;;;;; Ειμαι αμπαλη !!!!!Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:34Μπορείς να βάλεις σκίτσο γιατί ζαλίστηκα;Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:30
Παιρνεις 2 λάστιχα τα πιάνεις , βαζεις το ενα στη ρίζα το αλλο στην ακρη η κοτσίδα πισω και κόβεις οριζόντια ! Χωρίστρα πισω, τα μοιράζεις στα δυο φέρνεις δυο κοτσιδια μπροστα κ τα δένεις μπροστα στο λαιμο, κόβεις οριζόντια. Μετα οπως ειναι χωρισμένα παλι παιρνεις την μια πλευρά την φερνεισ Μπροστα, βάζεις δάχτυλα διαγώνια ώστε τα πισω να Κόβονται περισσότερο απο τα μπροστα και αρχίζεις κ Κόβεις κάθετα αυτη τη φορα για να κοντρολαρεις το ύψος. Επαναλαμβάνεις στην αλλη πλευρά.
Σοβαρά, δεν κάνω πλάκα.
Μαζί σου, κ γω θα συνεχίσω να πηγαίνω οταν ανοίξουν. Δεν ειναι μια μόνιμη λύση, κατι προσωρινό ειναι για μενα. Περα απο το αποτελεσμα, μόνο κ μόνο το μαζεμα πριν κ μετα, σκετη ταλαιπωρίαJuno έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:27
Ναι, είναι.
Και να μην ήταν, σιγά μην παίζω με δύο καθρέφτες. Κομμωτήριο.
Πώς θα το κάνεις αυτό?blackpaint έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:29τωρα σοβαρα ποιος το πιστευει αυτο; δεν λειτουργει ετσι το πραγμα. Για να εξακολουθησουμε να εχουμε καλες επιδοσεις οχι στην αντιμετωπιση του ιου αλλα στον περιορισμο της εξαπλωσης του, ακριβως τετοια πραγματα ειναι που πρεπει να αποφευγουμε.Lugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:57 Επίσης αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες, γκολντεν βίζα και όχι μόνο
Λόγω καλών επιδόσεων της Ελλάδος στην αντιμετώπιση του ιού
Για καινούργιαEKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:25Για μεταχειρισμένα ή καινούργια λες; Λογικά θα υπάρξουν ευκαιρίες. Τα τελευταία 2 χρονια είχαν αρχισει σιγα σιγα να ανεβαίνουν παλι
Εγώ που κουρευτηκα μονος μου απλα είχα δυο καθρέφτες. Αλλα φαντάζομαι ειναι εξαιρετικά πιο απλο το αντρικό κουρεμα
Ευχαριστώ.