!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Γκολ από τον Θρύλο και ξύλο από την Αστυνομία στον πελάτη. Δύο σε ένα.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Έχει προηγηθεί φάουλ στον Κατσουράνη. Άλλη μα κάλπικη νίκη του Θρήνου σε εποχές βαθιάς παράγκας 2 !Πρετεντέρης έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:59 Γκολ από τον Θρύλο και ξύλο από την Αστυνομία στον πελάτη. Δύο σε ένα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
Σε παρακαλώ, τότε ο Κάκος ήταν υπόδειγμα διαιτητή. Μετά χάλασε.Ζαποτέκος έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:17Έχει προηγηθεί φάουλ στον Κατσουράνη. Άλλη μα κάλπικη νίκη του Θρήνου σε εποχές βαθιάς παράγκας 2 !Πρετεντέρης έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:59 Γκολ από τον Θρύλο και ξύλο από την Αστυνομία στον πελάτη. Δύο σε ένα.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Οι "επαγγελματίες" διαιτητές κόρακες δεν έχουν ομάδες.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:18Σε παρακαλώ, τότε ο Κάκος ήταν υπόδειγμα διαιτητή. Μετά χάλασε.Ζαποτέκος έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:17Έχει προηγηθεί φάουλ στον Κατσουράνη. Άλλη μα κάλπικη νίκη του Θρήνου σε εποχές βαθιάς παράγκας 2 !Πρετεντέρης έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:59 Γκολ από τον Θρύλο και ξύλο από την Αστυνομία στον πελάτη. Δύο σε ένα.![]()
![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδεςLETO έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:58καλη κινηση μαρκετινγκ απο τον πρακτορα αλλα οπως και τα πρωταθληματα σας απλα πληρωσε και τον εφερε.Μιλλένιαλ έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:01 Θα ήθελα να εμπλουτίσω το νήμα με μια στιγμή που, αν και μη αγωνιστική, παραμένει εξίσου θρυλική και αποδεικνύει την παγκόσμια παιχτικότητα της ομάδας.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Δηλαδη η καταδικαστικη αποφαση των 11 μυριων που υποχρεούται πλέον να καταβάλει η Συμμορια στο ελληνικό δημόσιο ως αποζημίωση για τα κλεμμένα χρήματα της τότε διοίκησης και την αγορα Ντεταρι με κανει "αντιολυμπιακο" ?
Και εσυ εχεις δικαιωμα ψηφου τωρα?

Και εσυ εχεις δικαιωμα ψηφου τωρα?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Πρετεντέρης
Σπανούλης αφήνει ξερούς στον 2ο τελικό του 16 τις ζέλες για το 66-68.

Και το κερασάκι στον 4ο τελικό. Μοίρασε πόνο ο Σπανούλαρος.

Και το κερασάκι στον 4ο τελικό. Μοίρασε πόνο ο Σπανούλαρος.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Βηματούλης να λες. 
- Πρετεντέρης
Μαρτυρίου συνέχεια: όταν σε γλεντάει ο Αυλωνίτης.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Νίκη με ανατροπή σε βάρος του πελάτη. Στα τρία ένα δώρο.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Ξανά η ταρίφα της τριάρας. Τουλάχιστον, οι ζέλες έχουν σταθερότητα.
Γκολάρα το πρώτο, σεμινάριο αντεπίθεσης στο δεύτερο γκολ, κεφαλιά κάρφωμα το τρίτο.

Γκολάρα το πρώτο, σεμινάριο αντεπίθεσης στο δεύτερο γκολ, κεφαλιά κάρφωμα το τρίτο.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Από εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ. Στο τέλος κόπηκαν αναίτια απ' το πλάγιο κοράκι Ατζαγκούν - Πέτριτς ενώ πήγαιναν να σκοράρουν. Άλλη μια κάλπικη νίκη του ΟΣΦΠ.
Στο 3-1 άκυρο το πρώτο γκολ του οσφπ γιατί υπήρχε οφσάιντ. Οφσάιντ και στο δεύτερο γκολ του ΟΣΦΠ.
Στο 3-0 το 2ο γκολ του ΟΣΦΠ ξεκίνησε από φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του ΠΑΟ.
- Πρετεντέρης
Πολλά οφσάιντ βλέπεις. Επίσης, το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα.Ζαποτέκος έγραψε: 27 Απρ 2020, 01:46Από εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ. Στο τέλος κόπηκαν αναίτια απ' το πλάγιο κοράκι Ατζαγκούν - Πέτριτς ενώ πήγαιναν να σκοράρουν. Άλλη μια κάλπικη νίκη του ΟΣΦΠ.
Στο 3-1 άκυρο το πρώτο γκολ του οσφπ γιατί υπήρχε οφσάιντ. Οφσάιντ και στο δεύτερο γκολ του ΟΣΦΠ.
Στο 3-0 το 2ο γκολ του ΟΣΦΠ ξεκίνησε από φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του ΠΑΟ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Άλλη μια κάλπικη νίκη.
Δεν δόθηκε καθαρότατο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 27 Απαντήσεις