Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:58Πωωωω το θυμαμαι σαν χτες!!!! Δημοτικό, εκδρομή στις Πρέσπες...
Αχχχχχχχχχχ
καλο ειναι
εδω που ειμαστε δεν παιζει τωρα,ειναι κατι το εξωτικο οντως
Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:58Πωωωω το θυμαμαι σαν χτες!!!! Δημοτικό, εκδρομή στις Πρέσπες...
Αχχχχχχχχχχ
Κι εγώ, δεν θα έλεγα πως είναι η πρώτη, πρώτη, προτίμησή μου, αλλά, δεν βαριέσαι. Υπάρχουν πολλά καλά μοσχάρια, βόδια, αυτά που έχουν και τρων οι Αργεντίνοι, αλλά και οι fiorentine είναι μια χαρά, γενικώς, και στην Ελλάδα έχει καλό μοσχαρίσιο, έχω φάει από του ανιψιού μου τα βόδια στην Κεντρική Ελλάδα κάπου, τρομερό.Ερμής έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:55Εκεί τείνω και εγώ. Καλό το βουβαλι αλλά υπάρχουν πιο νόστιμα μοσχαρια. Μη το πάω σε αλλά κρέατα.
τοτε ηταν παραδεισος - τα ειχα γραψει στο παλιο - ουτε αθηνα - σαλλλονικη δεν ειχε τετοια ζωη - πολυ προχω σε ολα πχΚόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:56σωστοςΑγις έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:542 χρονια σχεδον τα εζησα - δυναμη η περιοχη στις μασες .Κόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:45 ρε σεις κανετε λες και το βουβαλι ειναι κατι το εξωτικο....οκ δεν το συνηθιζετε,αλλα αλλοι το συνηθιζουν,τι να κανουμε τωρα!επειδη δεν τρωτε κατι δεν ειναι λογος να το κοντυνουμε και να μας βγαινει το τοπικο αντανακλαστικο
![]()
στην περιοχη των σερρων τρωγεται αβερτα οπως και τα αγριογουρουνα(Σε μακεδονια κ θρακη γινεται χαμουλης,ακουγα εδω και εκει,εβλεπα,αλλα δεν ηξερα το ευρος του χαμου μεχρι που βρηκα το Link)
αλλα αν προσεξες και πολλα τα φαρμακεια![]()
ο Θεος να φυλαξει![]()
οι φλωρεντινικες ειναι καλες αλλα ( τωρα θα σκοτωθουμε παλιCavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:04Κι εγώ, δεν θα έλεγα πως είναι η πρώτη, πρώτη, προτίμησή μου, αλλά, δεν βαριέσαι. Υπάρχουν πολλά καλά μοσχάρια, βόδια, αυτά που έχουν και τρων οι Αργεντίνοι, αλλά και οι fiorentine είναι μια χαρά, γενικώς, και στην Ελλάδα έχει καλό μοσχαρίσιο, έχω φάει από του ανιψιού μου τα βόδια στην Κεντρική Ελλάδα κάπου, τρομερό.Ερμής έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:55Εκεί τείνω και εγώ. Καλό το βουβαλι αλλά υπάρχουν πιο νόστιμα μοσχαρια. Μη το πάω σε αλλά κρέατα.
ειναι ακομα,πολυ ωραιαΑγις έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:05τοτε ηταν παραδεισος - τα ειχα γραψει στο παλιο - ουτε αθηνα - σαλλλονικη δεν ειχε τετοια ζωη - πολυ προχω σε ολα πχ
ηταν η μονη πολη στην ελλαδα που εφερνε cp απο ρουχα σε ποσοτητες κ ολες τις κολεξιον - στο νοτο ενα καταστημα μονο ειχα βρει που εφερνε κατι λιγα .
παντου πηγα στις πεστροφες οχι ειμαι των κρεατικωνΚόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:20ειναι ακομα,πολυ ωραιαΑγις έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:05τοτε ηταν παραδεισος - τα ειχα γραψει στο παλιο - ουτε αθηνα - σαλλλονικη δεν ειχε τετοια ζωη - πολυ προχω σε ολα πχΚόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 14:56
σωστος
αλλα αν προσεξες και πολλα τα φαρμακεια![]()
ο Θεος να φυλαξει![]()
ηταν η μονη πολη στην ελλαδα που εφερνε cp απο ρουχα σε ποσοτητες κ ολες τις κολεξιον - στο νοτο ενα καταστημα μονο ειχα βρει που εφερνε κατι λιγα .
επισης τους κλεψαν και το ονομα μπουγατσα! σιγα τις μπουγατσες που ειχε η Θεσσαλονικη(οκ με εξαιρεση την δωδωνη και κανα δυο ακομα)αυτoi ειχαν πολυ ποιοτικοτερη,ενα χωριο απο εξω μαλιστα ΕΣΚΙΖΕ,ακομα εκει ειναι...πες το..σκουταρι ναι! μπουκια και συγχωριο!
για το βουβαλι τωρα που συζηταμε που λες!οι πρωτες εντυπωσεις ηταν βρουβεςπηγα σε εναν στο ασχετο...με εδωσε ενα κομματι για τα σκυλια μιλαμε!ειχαμε και επισκεψεις..πακετο
αλλη φορα το ψησαμε και λαθος...αργοτερα συζητωντας κιολας με τους ντοπιους εκει καταλαβαμε πως και τι...που να παρουμε,πως να το ψησουμε..
ρε συ αγκιστρο πηγες; σε ενα ιχθυοτροφειο πεστροφας;![]()
για μπουγατσα εκει ναι,αν βρεθεις στα μερη καραμπεκης(εμενα μου αρεζε και ο αλλος παντως) νομιζω λεγεται..
στην πορτα μας ερχονται - κυριολεκτικα - ευχαριστο - εχει γεμισει ολη η ΕλλαδαGherschaagk έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:24 Με τ' αγριογούρουνα τώρα τελευταία γίνεται χαμός. Από Όλυμπο ακούμε, από περιφερειακό ακούμε, από Αλιάκμονα ακούμε, εκεί έχει αρχίσει να γίνεται χαμός γιατί γύρω απ' το ποτάμι υπάρχουν 2 ζώνες, Ραμσάρ και νατούρα, και τα βρίσκουν μέσα στα χωράφια που γειτονεύουν με το ποτάμι.Ούτε καν για κυνήγι δεν βγαίνουν δλδ.
εχει και στη Μανη για αυτο σε ρωτησεΚόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:32για μπουγατσα εκει ναι,αν βρεθεις στα μερη καραμπεκης νομιζω λεγεται..
αμα παρεις τον δρομο για Νιγριτα(την πατριδα του στρατου διονυσιου) απο σερρες σταματας εκει...ενδιαμεσα ειναι.
μετα μαλιστα αν εχεις υπομονη μπορεις να βγεις και στον ταφο της αμφιπολης απο εκει(αν και εχει καλυτερο δρομο απο αλλους,κεντρικο) και γενικα ασπροβαλτα απο δεξια (παραλιες) η κατευθειαν στην τουζλα ,που πανε οι σερραιοι.
θα συναντησεις την εγνατια οδο δηλαδη.
α δεν ειχα ιδεαΑγις έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:34εχει και στη Μανη για αυτο σε ρωτησεΚόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:32για μπουγατσα εκει ναι,αν βρεθεις στα μερη καραμπεκης νομιζω λεγεται..
αμα παρεις τον δρομο για Νιγριτα(την πατριδα του στρατου διονυσιου) απο σερρες σταματας εκει...ενδιαμεσα ειναι.
μετα μαλιστα αν εχεις υπομονη μπορεις να βγεις και στον ταφο της αμφιπολης απο εκει(αν και εχει καλυτερο δρομο απο αλλους,κεντρικο) και γενικα ασπροβαλτα απο δεξια (παραλιες) η κατευθειαν στην τουζλα ,που πανε οι σερραιοι.
θα συναντησεις την εγνατια οδο δηλαδη.
Πόσο μακριά είσαι από περιφερειακό;