Στα παπάρια μας τι λέει η υπόλοιπη Ελλάδα. Δημοκρατία έχουμε. Ο λαός αποφασίζει διά της πλειοψηφίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα 9 μύρια στα ελ ΜΜΕ
- hellegennes
Re: Ακόμα 9 μύρια στα ελ ΜΜΕ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομίζω ότι η Αρβελέρ αναφέρθηκε στην Ελλάδα και όχι ότι νίκησε τις εκλογές. Αλλιώς όλοι οι πρωθυπουργοί ήταν δώρο για την Ελλάδα γιατί νίκησαν σε εκλογές. Πιστεύω ότι ο Μειμαράκης θα ήταν χιλιάδες φορές καλύτερος του.hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:40Στα παπάρια μας τι λέει η υπόλοιπη Ελλάδα. Δημοκρατία έχουμε. Ο λαός αποφασίζει διά της πλειοψηφίας.κορόιδο έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:30Ελλάδα δεν είναι μόνον όσοι τον ψήφισαν. Άλλο πράγμα λέει αυτή.
Ναι. Τον Ιούλιο. Και η απάντηση ήταν ένα ηχηρό ΝΑΙ.
Ξαναλέω ότι η Αρβελέρ πρέπει να ρωτήσει την Ελλάδα και όχι μόνον τους ψηφοφόρους της. Αν δικαιολογούσε και γιατί το λέει ...
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- hellegennes
Η Αρβελέρ είπε απλώς ότι ήταν δώρο για την Ελλάδα. Εσύ αναρωτήθηκες αν ρώτησε την Ελλάδα αν θέλει αυτό το δώρο. Και η απάντηση είναι Ναι, την ρώτησε και απάντησε θετικά. Τα υπόλοιπα είναι παπαροφιλολογίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και τα ΜΜΕ πλήττονται, όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις. Τα χρήματα ωστόσο δεν δίνονται για ενίσχυση των ΜΜΕ αλλά για την ενημέρωση του κόσμου.stella έγραψε: 25 Απρ 2020, 22:29 Ποιος είναι ο ρόλος των ΜΜΕ; Η ενημέρωση.
Τα έσοδά τους από πού προέρχονται; Από διαφημίσεις (κυρίως τέλος πάντων).
Πού επικεντρώνονται τα ΜΜΕ; Στις Ειδήσεις, την Επικαιρότητα, ανάλογα φυσικά με την σοβαρότητα κάθε είδησης κτλ.
Γιατί χρειάζονται έκτακτη ενίσχυση εκατομμυρίων;![]()
Όμως, νιώθω πολύ ωραία όταν σκέφτομαι ότι η καμπάνια πρακτικά χρηματοδοτείται από τα τσακαλομαγκάκια που την είδαν ότι δεν χρειάζεται να τηρούν τους περιορισμούς μετακίνησης, γιατί αυτοί είναι «ανυπότακτα πνεύματα». Μέλι τρώω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως πρέπει να πούμε, πως η προηγούμενη Κυβέρνηση, για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, άφησε λεφτά στα Ταμεία.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Μέχρι εδώ διάβασα. Θέλω να σε ενημερώσω ότι είχαμε εκλογές πέρυσι και αλλάξαμε κυβέρνηση.aljawn έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:12 Νομίζω ότι ήδη το είχα ξαναγράψει, ότι το παρόν τσίρκο που ονομάζεται κατ' ευφημισμό ελ κυβέρνηση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δανικά ήταν και προβλέπονταν από το μεταμνημόνιο δηλαδή από την Γερμανία.Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:51 Πάντως πρέπει να πούμε, πως η προηγούμενη Κυβέρνηση, για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, άφησε λεφτά στα Ταμεία.
Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, είναι σύντομο ανέκδοτο να μιλάμε για ελληνικές κυβερνήσεις.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άλλος Γιαννόπουλος μας προέκυψε. Έπρεπε να έιναι δωρεάν. Τι δεν κατάλαβες;hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:50
Και τα ΜΜΕ πλήττονται, όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις. Τα χρήματα ωστόσο δεν δίνονται για ενίσχυση των ΜΜΕ αλλά για την ενημέρωση του κόσμου.
Όμως, νιώθω πολύ ωραία όταν σκέφτομαι ότι η καμπάνια πρακτικά χρηματοδοτείται από τα τσακαλομαγκάκια που την είδαν ότι δεν χρειάζεται να τηρούν τους περιορισμούς μετακίνησης, γιατί αυτοί είναι «ανυπότακτα πνεύματα». Μέλι τρώω.![]()
Χωρίς αυτήν την πολιτική, θα ήταν αυτά τα λεφτά στα Ταμεία;κορόιδο έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:54Δανικά ήταν και προβλέπονταν από το μεταμνημόνιο δηλαδή από την Γερμανία.
Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, είναι σύντομο ανέκδοτο να μιλάμε για ελληνικές κυβερνήσεις.
Ordem e Progresso.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως ειναι πχ δωρεαν σε ποια χωρα;κορόιδο έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:55
Άλλος Γιαννόπουλος μας προέκυψε. Έπρεπε να έιναι δωρεάν. Τι δεν κατάλαβες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Η Γερμανία το ήθελε για τους δικούς της σκοπούς. Δεν είναι επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Είσαι δηλαδή κατά της ΠΝΠ που υπέγραψε ο Μητσοτάκης; Αποφάσισε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 02:01Οπως ειναι πχ δωρεαν σε ποια χωρα;κορόιδο έγραψε: 26 Απρ 2020, 01:55
Άλλος Γιαννόπουλος μας προέκυψε. Έπρεπε να έιναι δωρεάν. Τι δεν κατάλαβες;
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Πάντως οι Μαρινάκης,Σαββίδης, Μελισσανίδης έχασαν αρκετά λεφτά απ τη διακοπή των διοργανώσεων.
ΣΕ ρώτησα, αν δεν υπήρχε η φιλοσοφία της δημοσιονομικής υγείας, θα υπήρχε μαξιλάρι;κορόιδο έγραψε: 26 Απρ 2020, 02:03Η Γερμανία το ήθελε για τους δικούς της σκοπούς. Δεν είναι επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ordem e Progresso.
Ο δωρεάν χρόνος για την πολιτική προστασία, όπως και ο αντίστοιχος για τα πολιτικά κόμματα είναι προϋπόθεση στο πλαίσιο της αδειοδότησης, ήδη από την εποχή που δεν πλήρωναν τίποτα και εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες.
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από αυτή την ρύθμιση, μπορεί να επιστρέψει την άδεια πανελλαδικής εκπομπής και να μπει σε πακέτο τύπου cosmoteTV.
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από αυτή την ρύθμιση, μπορεί να επιστρέψει την άδεια πανελλαδικής εκπομπής και να μπει σε πακέτο τύπου cosmoteTV.
My Life had stood, a Loaded Gun
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
independent_44
Καταγγελω οτι δεν ανεφερες τον Καρυπιδη
Μα τι κανει επιτελους συντονισμος;
Ξεκαθαρη επιθεση στον ΑΡΗ μας
Καταγγελω οτι δεν ανεφερες τον Καρυπιδη
Μα τι κανει επιτελους συντονισμος;
Ξεκαθαρη επιθεση στον ΑΡΗ μας
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
-
- 24 Απαντήσεις