!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάει ο Χρήστος
Πάει ο Χρήστος
Σήμερα πέθανε ο Χρήστος. Δεν θα γράψω περισσότερα για την πάρτη του γιατί και μόνο ότι το ανέφερα εγώ θα τον εξόργιζε. Θα με κατηγορούσε ότι το γράφω για να κερδίσω την συμπάθειά σας, ενώ τον έχω προδώσει. Ίσως να τον έχω προδώσει. Προγραμμάτιζα να εξιλεωθώ, αλλά δεν πρόλαβα.
Κάντε μου μόνο την χάρη, αν τύχει να πιείτε κανένα κρασάκι, να πείτε "θεός 'σχωρές τον Χρήστο που αγάπησε την Μυτιλήνη, αλλά όχι τους Μυτιληνιούς".
Κάντε μου μόνο την χάρη, αν τύχει να πιείτε κανένα κρασάκι, να πείτε "θεός 'σχωρές τον Χρήστο που αγάπησε την Μυτιλήνη, αλλά όχι τους Μυτιληνιούς".
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Πάει ο Χρήστος
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
karadeniz1
αναρχοκομουνιστης ηταν?Βλήμα έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:42 Σήμερα πέθανε ο Χρήστος. Δεν θα γράψω περισσότερα για την πάρτη του γιατί και μόνο ότι το ανέφερα εγώ θα τον εξόργιζε. Θα με κατηγορούσε ότι το γράφω για να κερδίσω την συμπάθειά σας, ενώ τον έχω προδώσει. Ίσως να τον έχω προδώσει. Προγραμμάτιζα να εξιλεωθώ, αλλά δεν πρόλαβα.
Ε τι άλλο θα ήταν;karadeniz1 έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:56αναρχοκομουνιστης ηταν?Βλήμα έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:42 Σήμερα πέθανε ο Χρήστος. Δεν θα γράψω περισσότερα για την πάρτη του γιατί και μόνο ότι το ανέφερα εγώ θα τον εξόργιζε. Θα με κατηγορούσε ότι το γράφω για να κερδίσω την συμπάθειά σας, ενώ τον έχω προδώσει. Ίσως να τον έχω προδώσει. Προγραμμάτιζα να εξιλεωθώ, αλλά δεν πρόλαβα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν ήθελες να κερδίσεις τον θαυμασμό μου, το κατάφερες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:52 https://www.stonisi.gr/post/8581/efyge- ... zwgrafikhs
Αν δεν σε νοιάζει, παρόλα αυτά τον κέρδισες.
Πού το βρήκες, πού το κατάλαβες, ένας Θεός ξέρει.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σαλονικιος
Αρίστος for Tsirpas
Καλά, ρε! Δεν τον καλέσατε στην έκθεση ζωγραφικής; Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος με τσίπα στον Δήμο;Βλήμα έγραψε: 25 Απρ 2020, 22:05Αν ήθελες να κερδίσεις τον θαυμασμό μου, το κατάφερες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2020, 19:52 https://www.stonisi.gr/post/8581/efyge- ... zwgrafikhs
Αν δεν σε νοιάζει, παρόλα αυτά τον κέρδισες.
Πού το βρήκες, πού το κατάλαβες, ένας Θεός ξέρει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
δεν τολμάμε να είμαστε λίγο ανθρώπινοι εδώ μέσα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν τον ηξερα αλλα μαλλον ηταν μορφη. Ας αναπαυθει οπου κι αν ειναι.
Δεν επρεπε να το σβησεις το ποστ σου ΟΥΤΙΣ. Μια χαρα τα εκραξες τα γιδια.
Δεν επρεπε να το σβησεις το ποστ σου ΟΥΤΙΣ. Μια χαρα τα εκραξες τα γιδια.
.
Ούτε όταν.....Φτάνουμε στά Ανείπωτα.....πού λέει ο Ποιητής.....
Τότε πού πρέπει.....νά μήν πετάξεις Τίποτα.....
Φρονείν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Μαυροβασίλης
για βρεγμένη σανίδα είστε αμφότεροι
JJ είσαι άρχοντας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αν έκανα λάθος, ο νηματοθέτης με μπέρδεψε και πιστεύω πως το ίδιο ισχύει και για τον karadeniz1.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- NewModelArmy
Καθε μερα σε μια επαρχιακη πολη 3-4 πεθαινουν και οι κηδειες ανακοινωνονται στα τοπικα σαιτ. Δεν εκανε και τον Σερλοκ Χολμς ο Γιαννοπουλας για να τον βρει.
.
Γιά τό Βλήμα μας τό λέω.....
Πού νιώθει ότι πρόδωσε τόν Χρήστο.....
Δέν πρόλαβε.....καί ο Χρήστος πέθανε.....
Δέν ξέρω αν σού θύμισε τίποτ άλλο ο Ποιητής.....
Αν.....δέ Φρονείν.....μετά Παρα-Φρονείν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 180 Απαντήσεις