!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
εντωμεταξυ εγω που πηγαινα κερκινη τα βλεπα τα αφηναν σε κατι τεραστιες εκτασεις!μετα τα μαζευαν βουρ στην λιμνη
τι να λεμε οτι πιο φυσικο
αυτα μπορουν να γινουν στην Μακεδονια που χει τους χωρους κ τις λιμνες,αλλου δυσκολα ανα σημεια
το προωθουσαν με μιρκασιατικες συνταγες ντοπιοι παραγωγοι
στις σερρες το τρωνε πολυ,αλλα διαδιδετε και αλλου πια.
αμα ομως γινει μαζικη παραγωγη λογω ζητησης δεν τα βλεπω καλα τα ζωακια
ΥΣ εδω να πω παλια στην Μακεδονια ειχαν πολλα σπιτια νεροβουβαλους,οταν ζουσαν βεβαια κοντα στις λιμνες τις μεγαλες της μακεδονιας
αυτα μπορουν να γινουν στην Μακεδονια που χει τους χωρους κ τις λιμνες,αλλου δυσκολα ανα σημεια
ΥΣ εδω να πω παλια στην Μακεδονια ειχαν πολλα σπιτια νεροβουβαλους,οταν ζουσαν βεβαια κοντα στις λιμνες τις μεγαλες της μακεδονιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 25 Απρ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καμια σχεση το ελευθερας - με τα σταβλισια - ισχυει για ολα τα ζωα .Κόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:27και το ελευθερας δεν γινεται ψαρι,παλι μοσχαρι ειναι,καλυτερο γευστικα απο το συμβατικο; ισωςΑγις έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:20Εχει λιγοτερο λιπος απο βοδι - οχι λιγο .Κόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:10 ο χατζης εβαζε βουβαλισιο βουτυρο στα καιμακι του(!)φοβερον,τελευταια δεν μου αρεζε τοσο ομως
επισης επαιζε δυνατα σε πολλα γλυκα του και φυσικα η βουβαλισια κρεμα του ε εκμεκ
θελει βεβαια χαμηλη χοληστερινη διοτι εκει εχει το λιπος το βουβαλι
το κρεας ομως εχει λιγο λιπος και ειναι νοστιμοτατο,να το βαζετε στην γαστρα να βραζει ωρα..γινεται λουκουμι κραταει τα υγρα του κ ειναι υπεροχο
ειναι ανωτερο του μοσχαρισιου(καλα για γουρουνι δεν το συζηταμε)
ανωτερο γευστικα απο αγελαδα γαλακτοπαραγωγης μια ζωη κλεισμενη στο παχνι - που μας πουλανε συνηθως φυσικα και ειναι - απο ρατσα κρεατος ΄κ ελευθερης βοσκης οχι
πιο υγιεινο ναι
αλλα παντα για μοσχαρισιο κρεας μιλαμε οχι για δεινοσαυρο
για μενα και γευστικα ειναια νωτερο το βουβαλι,(αναλογα και πως θα το μαγειρεψεις)
αλλα το γευστικο ειναι θεμα γουστου
ποιοτικα ωστοσο δεν υφισταται συγκριση
τα βουβαλια ειναι πιο υγιεινα - στα κομματια που ειναι τρυφερα πχ φιλετο ειναι ανωτερα γευστικα - λογικο ειναι -απο κομματια οπως μπουτι ομως που ειναι σκληρο το μοσχαρι υπερτερει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
οταν ημουν Σερρες ειχαν τα παντα απο κρεατα - στο νοτο ουτε για αστειο - και ζαρκαδια - ελαφια - αγριογουρουνα φανταζομαι απο ΒουλγαριαΚόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:39 εντωμεταξυ εγω που πηγαινα κερκινη τα βλεπα τα αφηναν σε κατι τεραστιες εκτασεις!μετα τα μαζευαν βουρ στην λιμνη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
το μοσχαρι γευστικα ειναι β κατηγοριας μπροστα στο βουβαλι,οποιος το εφαγε αυτο ειπε,τι να κανω; μακαρι να ηταν αλλιως
βεβαιως ειναι κ γουστα
προσοχη ομως απο που αγοραζετε βουβαλι!
στις σερρες φερνουν α ποιοτητας!(οχι ομως κ ολοι)
θυμαμαι ομως ειχαμε παει σε εναν χασαπη που μας εδωσε μαπα ..χονδρους,λιπος(!)
μετα παιρναμε απο χασαπηδες που τους διναν απευθειας παραγωγοι κρεας εβδομαδας!
λουκουμι .
ειναι βεβαια ακριβουτσικο κρεας
βεβαιως ειναι κ γουστα
προσοχη ομως απο που αγοραζετε βουβαλι!
στις σερρες φερνουν α ποιοτητας!(οχι ομως κ ολοι)
θυμαμαι ομως ειχαμε παει σε εναν χασαπη που μας εδωσε μαπα ..χονδρους,λιπος(!)
μετα παιρναμε απο χασαπηδες που τους διναν απευθειας παραγωγοι κρεας εβδομαδας!
λουκουμι .
ειναι βεβαια ακριβουτσικο κρεας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα συμφωνήσω ξανά. Το βουβαλίσιο μου αρέσει πολύ περισσότερο απ' το μοσχαρίσιο.
Βέβαια δεν ξέρω τι θα έλεγα αν το έτρωγα 2 φορές τη βδομάδα εφ όρου ζωής.
Βέβαια δεν ξέρω τι θα έλεγα αν το έτρωγα 2 φορές τη βδομάδα εφ όρου ζωής.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Κόκκορας
μα εχει και η μακεδονιαΑγις έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:48οταν ημουν Σερρες ειχαν τα παντα απο κρεατα - στο νοτο ουτε για αστειο - και ζαρκαδια - ελαφια - αγριογουρουνα φανταζομαι απο ΒουλγαριαΚόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:39 εντωμεταξυ εγω που πηγαινα κερκινη τα βλεπα τα αφηναν σε κατι τεραστιες εκτασεις!μετα τα μαζευαν βουρ στην λιμνη
ζαρκαδια ειναι και χυμα!
αγριογουρουνα κοιταξε εχουν και εκτροφεις,μαλιστα στην θεσσαλονικη εκτρεφει φουλ...γενικα εχουν εκτασεις πανω,σηκωνει
γινεται σε καποιο βαθμο και σερρες...αλλα εχει και πολλους κυνηγους ε!ολη την ωρα αυτο ακους,πανε για κυνηγι αγριογουρουνου κ.λπ
απο βουλγαρια ηξερα σιγουρα ενα εστιατοριο που παιρνει,αλλα συμβατικο κρεας γουρουνια κ.λπ...u know
δενε ιναι ομως λιγα τα μαγαζια που χουν κρεας απο την περιοχη(Ενα μαλιστα που ξερω στα σιγουρα ειναι κ κεντρικο,που χει και την φουλ δουλεια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 25 Απρ 2020, 22:21, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Κόκκορας
ενταξει ειναι ειδικη κατηγορια,ακριβως επειδη προσαρμοζουν την παραγωγη,εδω ειναι ακριβουτσικο οτι και αν παρεις.
φτηνο δεν βρισκεις
τοτε μολις ειχε πεσει το κατηραμενον τειχος - ειχα βρει τον παραδεισο μου πολυ καλα φαγητα κ ωραιες γυναικες ο νομος .Κόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:55μα εχει και η μακεδονιαΑγις έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:48οταν ημουν Σερρες ειχαν τα παντα απο κρεατα - στο νοτο ουτε για αστειο - και ζαρκαδια - ελαφια - αγριογουρουνα φανταζομαι απο ΒουλγαριαΚόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:39 εντωμεταξυ εγω που πηγαινα κερκινη τα βλεπα τα αφηναν σε κατι τεραστιες εκτασεις!μετα τα μαζευαν βουρ στην λιμνη
ζαρκαδια ειναι και χυμα!
αγριογουρουνα κοιταξε εχουν και εκτροφεις,μαλιστα στην θεσσαλονικη εκτρεφει φουλ...γενικα εχουν εκτασεις πανω,σηκωνει
γινεται σε καποιο βαθμο και σερρες...αλλα εχει και πολλους κυνηγους ε!ολη την ωρα αυτο ακους,πανε για κυνηγι αγριογουρουνου κ.λπ
απο βουλγαρια ηξερα σιγουρα ενα εστιατοριο που παιρνει,αλλα συμβατικο κρεας γουρουνια κ.λπ...u know![]()
δενε ιναι ομως λιγα τα μαγαζια που χουν κρεας απο την περιοχη(Ενα μαλιστα που ξερω στα σιγουρα ειναι κ κεντρικο,που χει και την φουλ δουλεια)
πεινασα με ολα αυτα κ εφτιαξα κατι για το κρασι μου - αι γυναικαι δεν φιλοτιμηθηκαν

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
ναι μην συζητας
ΥΣ ωραιο το μεζεκλικι
ΥΣ ωραιο το μεζεκλικι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λοιπόν, έχω μια συνταγή για αλμυρή τάρτα με σπανάκι που είναι πολύ καλή έως πάρα πολύ καλή αλλά με χαλάει το μπισκότο. Κάποια πρόταση για να το αντικαταστήσω;
Πείτε καμιά ιδέα.
Πείτε καμιά ιδέα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Κόκκορας έγραψε: 25 Απρ 2020, 21:39 εντωμεταξυ εγω που πηγαινα κερκινη τα βλεπα τα αφηναν σε κατι τεραστιες εκτασεις!μετα τα μαζευαν βουρ στην λιμνη

μπιφτέκι βουβαλίσιο που δοκίμασα δεν με ενθουσίασε, ίσως
έφταιγε ο μάγειρας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Κόκκορας
δεν εχω δοκιμασει ποτε μπιφτεκι
μπιφτεκι αλλωστε εχει ο καθ ενας την συνταγη του
καλυτερα να επιλεγουμε κανονικη πρωτεινη ιδιως για πρωτη φορα,οχι μεταποιημενη.
μπιφτεκι αλλωστε εχει ο καθ ενας την συνταγη του
καλυτερα να επιλεγουμε κανονικη πρωτεινη ιδιως για πρωτη φορα,οχι μεταποιημενη.
- Cecily Anne
Naida κρατήσου!!!!
Έβγαλε ο Άκης συνταγη για συκώτι πριν 4 ωρες!
Έβγαλε ο Άκης συνταγη για συκώτι πριν 4 ωρες!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις