!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη Έλληνας που κρατούσε Γερμανίδα αιχμάλωτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Συνελήφθη Έλληνας που κρατούσε Γερμανίδα αιχμάλωτη
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Συνελήφθη Έλληνας που κρατούσε Γερμανίδα αιχμάλωτη
Πολύ μυστήριο.
Πόσο μάγκας ήταν αυτός ;
Και καλά να επιτρεπόταν η δουλεία και να την είχε νόμιμα σκλάβα και να κάνει αυτά, να το καταλάβω.
Αλλά παράνομη ήταν η όλη ιστορία.
Εγώ πιστεύω έγινε το εξής:
Αυτή του έφαγε τα λεφτά, πήγε ο τύπος να τσαμπουκαλευτεί και του λέει "έτσι είσαι ; θα βγω και θα πω ότι είμαι εξιλαστήριο θύμα και θα με αθωώσουν - εσύ θα πας μέσα".
Αυτή η φάση πρέπει να έγινε.
Πόσο μάγκας ήταν αυτός ;
Και καλά να επιτρεπόταν η δουλεία και να την είχε νόμιμα σκλάβα και να κάνει αυτά, να το καταλάβω.
Αυτή του έφαγε τα λεφτά, πήγε ο τύπος να τσαμπουκαλευτεί και του λέει "έτσι είσαι ; θα βγω και θα πω ότι είμαι εξιλαστήριο θύμα και θα με αθωώσουν - εσύ θα πας μέσα".
Κάθε φορά που κατηγορούμε τους Άραβες ότι κλέβουν τα μοντέλα μας και τα βιάζουν, να έχουμε στο μυαλό μας ότι ένας Γερμανός μπορεί να μας κατηγορήσει ότι εκδίδουμε τις γυναίκες τους εξαιτίας του μουνόπανου της είδησης.
- wooded glade
Είναι και ο νόμος της πιάτσας.Βλήμα έγραψε: 25 Απρ 2020, 22:07 Κάθε φορά που κατηγορούμε τους Άραβες ότι κλέβουν τα μοντέλα μας και τα βιάζουν, να έχουμε στο μυαλό μας ότι ένας Γερμανός μπορεί να μας κατηγορήσει ότι εκδίδουμε τις γυναίκες τους εξαιτίας του μουνόπανου της είδησης.
Θα του έλεγαν "σου έφυγε η Γερμανίδα ρε ; ου να μας χαθείς".
Αλλά μου φαίνεται περίεργο.
Μία δουλειά αυτής της μορφής θα έπρεπε να ήταν το άκρο άωτο του κυριλέ.
Έπειτα να πάω εγώ σαν πελάτης και να φέρει αυτή ελαφρά τραύματα, δε λέει. Ήμαρτον.
Αυτό λέω και εγώ.wooded glade έγραψε: 25 Απρ 2020, 22:04 Πολύ μυστήριο.
Πόσο μάγκας ήταν αυτός ;
Στις ειδήσεις είπαν ότι ήταν γύρω στα 40, πόσο κορόιδο πια σε τέτοια ηλικία;
Δεν άρχισε να τρέχει όταν την πήγαινε στο ξενοδοχείο; Σε ένα μετρό να μπει και να περάσει πάνω από τις μπάρες, η ασφάλεια τουλάχιστον θα έτρεχε προς το μέρος της. Ούτε ανήλικο ήταν ούτε από καμία περίεργη χώρα όπου οι γυναίκες φοβόμαστε τον ίσκιο μας.
Και οι βόρειες χώρες έχουν και την φιλοσοφία του ψεύτικου βιασμού που ασφαλίζονται για βιασμό και όταν έρθουν, πάνε με κάποιον και μετά τον καταγγέλλουν ως βιαστή για να πάρουν την αποζημίωση.
Εκτός αν είναι ναρκομανής, τότε αλλάζουν όλα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
aspergillus
Ακριβώς έτσι, Έλληνας ο δράστης και ξαφνικά όλοι βρίσκουν κενά στην ιστορία και πιθανώς δεν είναι έτσι, κάτι άλλο γίνεται, ψεύτικη καταγγελία κλπ κλπ.
ΑΝ ήταν βέβαια πρόσφυγας ο δράστης θα ζητούσαν όλοι αυτοί θανατική ποινή.
Αρχίζω και ανησυχώ. Έξι δημοσιεύσεις κι ακόμα να φανεί ο Γιαννόπουλος.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- wooded glade
Ναι αλλά δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.aspergillus έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:24 Ακριβώς έτσι, Έλληνας ο δράστης και ξαφνικά όλοι βρίσκουν κενά στην ιστορία και πιθανώς δεν είναι έτσι, κάτι άλλο γίνεται, ψεύτικη καταγγελία κλπ κλπ.
Το pimping είναι κυριλέ κλάδος της βιομηχανίας.
Κάτι άλλο έπαιξε.
Η λογική λέει ότι η λυσσάρα έφαγε τα λεφτά του pimp και μετά μαλλιοτραβηχτήκανε.
- Dwarven Blacksmith
Νατος ο αλήτης

Είναι εντυπωσιακό γιατί πιο πιθανό έβρισκα το να κρατούσε η Γερμανίδα σκλάβο τον Ελληνα.
Πέφτω από τα σύννεφα.
Πέφτω από τα σύννεφα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Sid Vicious
Κάνεις λάθος φίλε μου, προσωπικά ζητώ τα ίδια ανεξαρτήτου καταγωγής καθώς η μαστροπεία είναι ένα από τα απεχθέστερα εγκλήματα, ελπίζω να μην χρειάζεται να αναλύσω το αυτονόητο γιατί. Και επίσης ζητώ και ποινική δίωξη για τους "πελάτες", δεν είναι άμοιροι ευθυνών.aspergillus έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:24 Ακριβώς έτσι, Έλληνας ο δράστης και ξαφνικά όλοι βρίσκουν κενά στην ιστορία και πιθανώς δεν είναι έτσι, κάτι άλλο γίνεται, ψεύτικη καταγγελία κλπ κλπ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
aspergillus
Δεν σχολίασα εσένα προσωπικά φίλε μου και τις απόψεις σου.Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:07 Κάνεις λάθος φίλε μου, προσωπικά ζητώ τα ίδια ανεξαρτήτου καταγωγής καθώς η μαστροπεία είναι ένα από τα απεχθέστερα εγκλήματα, ελπίζω να μην χρειάζεται να αναλύσω το αυτονόητο γιατί. Και επίσης ζητώ και ποινική δίωξη για τους "πελάτες", δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Μίλησα γενικά για το πως αντιλαμβάνονται και σχολιάζουν τέτοιες ειδήσεις οι διάφοροι εξυπνάκηδες του φόρουμ και όχι μόνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 5 Απαντήσεις