!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρολόγια

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ρολόγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ευχαριστώ για το πλήρες σχόλιο sting.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sting έγραψε: 24 Απρ 2020, 17:27 Εξαρταται το τεστ φιλε Αγι και την εντατικοτητα.
Ο ETA 2824-2 ερχεται απο το εργοστασιο με προδιαγραφες +-12 εως +-30 sec/ημερα. Ο ωροκατασκευαστης επειτα το ρυθμιζει περαιτερω βελτιωνοντας, αναλογα με την τεχνικη καταρτιση και τα προσθετα, τις επιδοσεις του.
η αισθηση μου ειναι πως δεν θα επιβιωνε του τεστ - δεν λεει τπτ ομως ισως ειμαι 100 % λαθος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
sting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sting »

enterprise-psi έγραψε: 25 Απρ 2020, 15:04 Εικόνα

raise...
Εικόνα
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sting έγραψε: 25 Απρ 2020, 15:58

raise...
Εικόνα
ανεβασε και πιο πανω απο 1000 gauss η παρεμεινε εκει πιστη στο αρχικο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

sting έγραψε: 25 Απρ 2020, 15:58
Spoiler

raise...
Εικόνα
:lol: :lol: :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Δαγκάστε το μαξιλάρι, μπαίνω στα 15-50 με την πρώτη τριπλέτα

ντρεςς: σαν βουάρ μπρεγκέ κλασίκ. Και επειδής είμαστε λαρτζ και έχομε πενήντα μεγάλα να ξοδέψομε, δείτε το με το worldtimer

Εικόνα

σπορ: το ξέρατε, το περιμένατε, το εισπράττετε. Ρόλεξ πρεζιντένσιαλ σε κίτρινο χρυσο με λαδί κανδράν και ρωμαϊκά νούμερα. Αρχετυπικό μπιγκ μποϋ γουότς. Στα τριάντα μεγάλα πρόκειται για κλοπή. Απαραίτητο να έχετε λυμένα τα ψυχολογικά σας, βέβαια

Εικόνα

κρόνο: δε βάζω το ντεϊτόνα για να μη με ρωτάνε ποιά χρονιά το εκέρδισα οι καμμένοι, αλλά θα βάλω το σίνγκερ τρακ 1 στο launch edition ως κάτι διαφορετικό

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 26 Απρ 2020, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

χαιρετίζω το χρονο κονσεπτ αλλά θα τα έζμπρωχνα στο Streamliner του Moser, ειδάλλως 5960 Πατεκ ή ντατογράφο από Λανγκε στα γρήγορα- θα δώσω τιπς για πάνω και κάτω όρια αργότερα (παίζει πολύ ενδιαφέρον υλικό)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
sting

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 12:39
Το προεδρικο δε φορτωνει συναδελφε, φτιαχνεις τη φωτο λιγο?
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Περίεργο, σε εμένα φαινότανε. Έβαλα μια άλλη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

μα λαδί καντράν; λαδί; σαν πλακάκι τουαλέτας στο ΙΚΑ είναι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
sting

Θα ήθελα να σημειώσω ότι στην κατηγορία 15k-50k η αγορά καταδυτικών και σπορ ρολογιών αντενδείκνυται σθεναρά διότι τα μόνα καταδυτικά ρολόγια που προσφέρονται βγαίνουν σε πολύτιμα μέταλλα και είναι αμφίβολου αισθητικής και πρακτικής, ήτοι κιτς. Στα σπορ μοντέλα συναντάμε πανάκριβα και υπερεκτιμημένα ατσάλινα μοντέλα τα οποία η τιμή τους δεν αντιπροσωπεύει καθόλου αυτά που προσφέρουν.
Στην κατηγορία αυτή επίσης, πέραν κάποιων σοβαρών ρολογιών φτιαγμένα από ατσάλι, καλό είναι να αναζητήσουμε και μοντέλα φτιαγμένα από πολύτιμα μέταλλα (κιτρινόχρυσο, ροζόχρυσο, λευκόχρυσο, πλατίνα)

Σπορ: AUDEMARS PIGUET Royal Oak, Διάμετρος κάσας 41mm, 70 ώρες αυτονομία, 50m αδιάβροχο, €25.000. Απο το σχεδιαστή-μάγο Gerald Genta, στα εργαστήρια της AP, στον καρπό σας. Οι αντιγραφές και τα homage αναρίθμητα. Το ομορφότερο μπρασελε που έχει φτιαχτεί ποτέ. Να σημειώσω επίσης ότι η αρχική του τιμή το 2014 ήταν στα €10.000, με το κόστος του απλού σέρβις να αγγίζει τα €3.500.
Εικόνα

Χρονογράφος: VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph, Διάμετρος κάσας 42.5mm, 150m αδιάβροχο, €25.000. (σ.σ. Παρολίγον απόκτημα, όντας μαγεμένος και συνεπαρμένος απο το μοναδικό αυτό κομψοτέχνημα, πριν η θεά του ρολογιού με συνεφέρει και μου φωτίσει το δρόμο υπενθυμίζοντάς μου ότι πρώτον δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ χρονογράφο και δεύτερον ότι δεν είχα ακόμα στην κατοχή μου επίσημο κομμάτι)
Εικόνα

Επίσημο: PATEK PHILIPPE Calatrava (5227R), Διάμετρος κάσας 39mm, 30m αδιάβροχο, €25.000. Κλείνει πανηγυρικά η Αγία Τριάδα της Ωρολογοποιίας με ένα μοντέλο-σταθμό από τον κορυφαίο ωρολογοποιό του πλανήτη. Στη ροζόχρυση έκδοση, ένας πρωτοπόρος αισθητικής, αρχιτεκτονικής, μηχανικής και αρμονίας.
Εικόνα
Εικόνα

Guest: JAEGER LeCOULTRE Master Ultra Thin Perpetual, Διάμετρος κάσας 39mm, 50m αδιάβροχο, Αέναο Ημερολόγιο (χρειάζεται ρύθμιση κάθε 122 χρόνια), φάσεις σελήνης, €15.000. Το αγαπημένο ρολόι του Dr. Strange.
Για να μην ξεχνάμε την ουσία και το νόημα της Υψηλής Ωρολογοποιίας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

3500€ τιμή απλού σερβις; :o

Όταν τοσο κοστίζει το καλό σερβις μιας 458.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Δεν θέλω να ανοίξω παράλληλο θέμα και να χαλάσω το νήμα, αλλά πάντα μου γυρνούσε στο μυαλό το εξής ερώτημα: πρέπει να έχουν οικονομική ισορροπία όσα κατέχουμε;
Τι εννοώ.

Αν φοράω ρολόι 30.000, δεν πρέπει να έχω αυτοκίνητο 200.000 και σπίτι 3-4 μύρια;

Δε λέω ότι αυτό πρέπει να γίνει και σαφώς είναι πιο εύκολο να αγοράσω κάτι που κάνει 30.000 από κάτι που κάνει 200.000 ή κάτι εκατομμύρια.
Αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πιστευω οτι αυτο είναι πάνω κάτω. Αλλά μου κάνει πραγματικά ανήκουστο να κοστίζει το ίδιο το σέρβις ενος ρολογιού των 30Κ με αυτοκινήτου αξίας 250Κ. Για παράδειγμα το σερβις του uBoat κοστίζει 150€ και το Hublot βαριά μια τρακοσάρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”