!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έχω να γράψω επικό χέσιμο σε παραλία αλλά δεν μπορώ από κινητό :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

shrike έγραψε: 21 Ιουν 2018, 13:59
Ερμής έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:46
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 01:01 Μια ψυχη ηξερε οτι το phorum θα κλεισει
Aυτη η ψυχη το ειπε στον Ερμη που πλεον και αυτος ηξερε οτι το phorum θα κλεισει
Δεν ξερουμε αν η ψυχη και ο Ερμης το ειπαν σε αλλους η αν υπηρχαν και αλλες ψυχες που το ηξεραν και το ειπαν σε αλλους
Οι συντονιστες παντως δεν ηξεραν τιποτα,αυτο χουν δηλωσει ο ενας μετα τον αλλον.

Συμπερασμα ΝΟ1.Δε προκειται για ξαφνικο κλεισιμο αλλα για προσχεδιασμενο
Συμπερασμα ΝΟ2.Ακομη και μετα απο αυτην την αποκαλυψη τα περισσοτερα μελη συνεχιζουν να πιστευουν οτι το κλεισιμο ηταν ξαφνικο(περιεργο το γιατι συνεχιζουν)
Συμπερασμα ΝΟ3.Η συντονιστικη ομαδα δεν επαιρνε χαμπαρι τιποτα
Συμπερασμα ΝΟ4.Εκατονταδες ζητανε να βρεθει το παλιο αρχειο,να επικοινωνησουν με τους διαχειριστες,διατυπωνουν θεωριες γαι το κλεισιμο αλλα κανενας δεν καλεσε την ψυχη να αποκαλυφθει και να πει πως και τι ,η τον ΕΡΜΗ να πει ποιος του το ειπε και αν το ειπε και σε αλλους.

Διαβαζουμε για προσπαθεια εξαγορας του πχορουμ απο ομαδα ατομων που ηθελε να αναλαβει την διαχειριση
Ποιοι να ηταν αραγες αυτοι ειναι μια ευλογη απορια γι αυτους που ψαχνονται τοσο πολυ με το παλιο αλλα δεν την βλεπουμε να εκφραζεται(περιεργως)
Το είχα γράψει 2 μήνες πριν κλείσει, οτι θα κλείσει ναι ή όχι;
Απο εκεί και πέρα δύο τα τινά.
όντως κάποιος/α μου το είπε ή το έβγαλα απο το μυαλό μου και ήμουν τυχερός.
:smt018 Τρία είναι τα τινά.
Τα δυο που λες, συν ένα τρίτο (και πιθανότερο, κατά τη γνώμη μου), ότι ναι μεν όντως κάποιος/α σου το είπε, αλλά δεν είχει την παραμικρή ιδέα ότι πρόκειται να συμβεί και τυχαία έπεσε μέσα. Δηλαδή, ότι αυτός ήταν ο "τυχερός", όχι εσύ.

Ενδείξεις ότι δεν τραβούσε το πράμα υπήρχαν από πολύ καιρό πριν. Ε, κάποιος έκανε τα μαθς (που λένε κι οι γραμματιζούμενοι) και σκέφτηκε ότι σε κάποια στιγμή θα φουντάρει. Τυχαία ίσως, έπεσε μέσα χρονικά. Στο περίπου δηλαδή χρονικά, επειδή κι αυτός αν κατάλαβα καλά σου το είπε μήνες πριν. Επίσης, μπορεί κι άλλοι να το λέγανε κάθε τόσο, και απλά κάποιος απ' όλους να έτυχε να το πει λίγο πριν κλείσει. Ξες, σαν αυτούς που κάθε τρεις και λίγο "προβλέπουν" το τέλος του κόσμου. Ε, όταν σε κάποια στιγμή έρθει αυτό (ή τέλος πάντων ό,τι εκλάβουν ως "τέλος του κόσμου"), ένας απ' όλους, ο πιο τυχερός που το είπε τελευταίος, θα πει "είδατε που σας τα λέγα εγώ;"...

enterprise-psi έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:42 Καλά να πάθεις shrike :lol:
Χαίρεσαι ε; Που να σου καεί το τρίτο σύμβολο από πάνω δεξιά στην πύλη... :lol:
Γιατί παίζουμε την κολοκυθιά; Εδώ είναι ο Ερμής. Σεβαστό να μην πει το όνομα αυτού που έδωσε την πληροφορία αλλά μπορεί να πει αν αυτός ήταν σε θέση να γνωρίζει από την διαχείριση ή να το βγάζει από το μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:01 ...
Και το εγραψα απαντωντας στο shrike που μου εγραψε τα εξης
αν δεν το έχεις κάνει αυτοσκοπό να γκρινιάζεις όλη μέρα για τα κακώς κείμενα του νέου, του παλιού, του άλλου εκεί παραδίπλα, του Χ, του Ψ φόρουμ αλλά σκοπεύεις να ασχοληθείς κι εσύ με την κουβέντα εδώ μέσα, κάνε ένα φράαααααπ σε όλα (ξες, σαν να καθαρίζεις το γραφείο με μια κίνηση) και προχώρα κι εσύ παρακάτω.Πολλοί, οι περισσότεροι για την ακρίβεια, σού την λένε, σε ειρωνεύονται (παραδέχομαι ότι ως έναν βαθμό το 'χω κάνει κι εγώ) και σε παρουσιάζουν ως γραφικό. Κάτσε και σκέψου λίγο, αυτό θέλεις να είσαι; Ο "γραφικός του χωριού";
Δηλαδη σε ενα νημα στο οποιο ειχα μεχρι χτες σχεδον μηδενικη συμμετοχη και δεν ειχα επειδειξει ιδιαιτερο ενδιαφερον μολις γραφω μερικα post καποιος μου δινει φιλικη συμβουλη ωστε να μην γκρινιαζω να μην με λενε γραφικο να μην με ειρωνευονται κτλ κτλ
...
Το ότι μπορεί κάποιος να σου το λέει όντως φιλικά και το σχόλιο να αφορά την εν γένει συμπεριφορά σου και όχι το τι έγραψες σε συγκεκριμένο νήμα, το σκέφτηκες καθόλου;

Δες λίγο:
gg_profile.jpg
658 δημοσιεύσεις, οι 336 απ' αυτές (ήτοι το 51,06%) στην ενότητα "Περί συντονιστικών και διαχειριστικών θεμάτων", οι 144 απ' αυτές (δηλαδή το 21,88%) στο ίδιο νήμα, περί επιλογής των συντονιστών και σύνδεσής τους με παλιό και νέο phorum κλπ.
Θα σου το ξαναπώ, και παραμένει μια φιλική συμβουλή, ούτε διαταγή είναι (πώς θα μπορούσε άλλωστε;) ούτε καμιά προσπάθεια να δείξω και καλά την σοφία μου, μια απλή φιλική συμβουλή είναι: είτε ξεκόλλα και "κάνε παιχνίδι" αν όντως σ' ενδιαφέρει το phorum, ή παράτα το το γμμνο και σήκω φύγε αν δεν σ' εδνιαφέρει, να μην χαλιέσαι κιόλας. Αλλιώς, ναι. Θα σε πούνε και γραφικό θα σε πούνε και κολλημένο θα σου πούνε και διάφορα. Και όχι πάντα άδικα...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:00
hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 13:49 Αφού εσύ δήλωσες ότι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί φαγώθηκες ποιος του το είπε;

Μαλάκα, έχεις σοβαρά προβλήματα.
Κάτσε λίγο ρε συ. Κι εγώ δεν θυμόμουν το περιστατικό με λεπτομέρειες και θεωρούσα ότι μπορεί να ήταν μια μαντεψιά που απλά έτυχε.
Όταν βγαίνει τώρα ο Ερμής και επιβεβαιώνει ότι έγινε μόλις 2 μέρες πριν δεν σε προβληματίζει το timing; Πάλι ο Γιάννης φταίει;
2 μήνες, είπε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 16:05
hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 13:49 Αφού εσύ δήλωσες ότι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί φαγώθηκες ποιος του το είπε;

Κάτσε λίγο ρε συ. Κι εγώ δεν θυμόμουν το περιστατικό με λεπτομέρειες και θεωρούσα ότι μπορεί να ήταν μια μαντεψιά που απλά έτυχε.
Όταν βγαίνει τώρα ο Ερμής και επιβεβαιώνει ότι έγινε μόλις 2 μέρες πριν δεν σε προβληματίζει το timing; Πάλι ο Γιάννης φταίει;
2 μήνες, είπε.
Δίκιο έχεις. Ωστόσο μένει να διευκρινίσει αν θέλει και ο Ερμής για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της πληροφορίας που είχε και να μη σέρνεται το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ποτε θα βαρεθειτε να ασχολειστε;

παει, εκλεισε, τελος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

Εικόνα

Δηλαδή, ο κάθε θυμωμένος έλεγε "Που να πάω να ξεσπάσω το θυμό μου; - Στο Φόρουμ τζιάρ".

Υπάρχει και άλλη διέξοδος. Σκεφτήτε τη.
Τον Οκτώβριο, όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουν σε 63 ομίλους σε όλη την Ελλάδα συντονισμένες σειρές μαθημάτων. Νέα τμήματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018 και έκτακτα γκρουπ μπορούν να ξεκινήσουν καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, μετά από συνεννόηση με την Ομοσπονδία.

Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2,5 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα προγραμματίζεται από την κάθε ομάδα για προπόνηση.

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το Μπριτζ μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 7480400-2, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00 ή και να δείτε το learn.hellasbridge.org, απ’ όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας λαμβάνετε με e-mail αυτόματο μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες. Αν συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας η αρμόδια υπάλληλος της Ομοσπονδίας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Στη συνέχεια ακολουθεί το πρόγραμμα μαθημάτων για τον Ιανουάριο του 2018, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε αναγνωρισμένα Σωματεία ή σε σωματεία υπό ίδρυση της ΕΟΜ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τη δημιουργία νέων τμημάτων ή να καλείτε στην Ομοσπονδία. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε οποιοδήποτε σωματείο επιθυμείτε και να μιλήσετε από κοντά με τους εκπαιδευτές μας.

Πατώντας πάνω στο όνομα του σωματείου μπορείτε να δείτε τη θέση των εντευκτηρίων του στον χάρτη.

Σας περιμένουμε!
Και δεν θα κλείσει ποτέ.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enterprise-psi έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:42 Καλά να πάθεις shrike :lol:
:P
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

NikosVy έγραψε: 21 Ιουν 2018, 17:40 Εικόνα

Δηλαδή, ο κάθε θυμωμένος έλεγε "Που να πάω να ξεσπάσω το θυμό μου; - Στο Φόρουμ τζιάρ".

Υπάρχει και άλλη διέξοδος. Σκεφτήτε τη.
Τον Οκτώβριο, όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουν σε 63 ομίλους σε όλη την Ελλάδα συντονισμένες σειρές μαθημάτων. Νέα τμήματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018 και έκτακτα γκρουπ μπορούν να ξεκινήσουν καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, μετά από συνεννόηση με την Ομοσπονδία.

Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2,5 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα προγραμματίζεται από την κάθε ομάδα για προπόνηση.

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το Μπριτζ μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 7480400-2, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00 ή και να δείτε το learn.hellasbridge.org, απ’ όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας λαμβάνετε με e-mail αυτόματο μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες. Αν συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας η αρμόδια υπάλληλος της Ομοσπονδίας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Στη συνέχεια ακολουθεί το πρόγραμμα μαθημάτων για τον Ιανουάριο του 2018, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε αναγνωρισμένα Σωματεία ή σε σωματεία υπό ίδρυση της ΕΟΜ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τη δημιουργία νέων τμημάτων ή να καλείτε στην Ομοσπονδία. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε οποιοδήποτε σωματείο επιθυμείτε και να μιλήσετε από κοντά με τους εκπαιδευτές μας.

Πατώντας πάνω στο όνομα του σωματείου μπορείτε να δείτε τη θέση των εντευκτηρίων του στον χάρτη.

Σας περιμένουμε!
Και δεν θα κλείσει ποτέ.
:shrike: :shrike: :shrike: :shrike:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

shrike έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:13
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:01 ...
Και το εγραψα απαντωντας στο shrike που μου εγραψε τα εξης
αν δεν το έχεις κάνει αυτοσκοπό να γκρινιάζεις όλη μέρα για τα κακώς κείμενα του νέου, του παλιού, του άλλου εκεί παραδίπλα, του Χ, του Ψ φόρουμ αλλά σκοπεύεις να ασχοληθείς κι εσύ με την κουβέντα εδώ μέσα, κάνε ένα φράαααααπ σε όλα (ξες, σαν να καθαρίζεις το γραφείο με μια κίνηση) και προχώρα κι εσύ παρακάτω.Πολλοί, οι περισσότεροι για την ακρίβεια, σού την λένε, σε ειρωνεύονται (παραδέχομαι ότι ως έναν βαθμό το 'χω κάνει κι εγώ) και σε παρουσιάζουν ως γραφικό. Κάτσε και σκέψου λίγο, αυτό θέλεις να είσαι; Ο "γραφικός του χωριού";
Δηλαδη σε ενα νημα στο οποιο ειχα μεχρι χτες σχεδον μηδενικη συμμετοχη και δεν ειχα επειδειξει ιδιαιτερο ενδιαφερον μολις γραφω μερικα post καποιος μου δινει φιλικη συμβουλη ωστε να μην γκρινιαζω να μην με λενε γραφικο να μην με ειρωνευονται κτλ κτλ
...
Το ότι μπορεί κάποιος να σου το λέει όντως φιλικά και το σχόλιο να αφορά την εν γένει συμπεριφορά σου και όχι το τι έγραψες σε συγκεκριμένο νήμα, το σκέφτηκες καθόλου;

Δες λίγο:
gg_profile.jpg

658 δημοσιεύσεις, οι 336 απ' αυτές (ήτοι το 51,06%) στην ενότητα "Περί συντονιστικών και διαχειριστικών θεμάτων", οι 144 απ' αυτές (δηλαδή το 21,88%) στο ίδιο νήμα, περί επιλογής των συντονιστών και σύνδεσής τους με παλιό και νέο phorum κλπ.
Θα σου το ξαναπώ, και παραμένει μια φιλική συμβουλή, ούτε διαταγή είναι (πώς θα μπορούσε άλλωστε;) ούτε καμιά προσπάθεια να δείξω και καλά την σοφία μου, μια απλή φιλική συμβουλή είναι: είτε ξεκόλλα και "κάνε παιχνίδι" αν όντως σ' ενδιαφέρει το phorum, ή παράτα το το γμμνο και σήκω φύγε αν δεν σ' εδνιαφέρει, να μην χαλιέσαι κιόλας. Αλλιώς, ναι. Θα σε πούνε και γραφικό θα σε πούνε και κολλημένο θα σου πούνε και διάφορα. Και όχι πάντα άδικα...

ο γιαννοπουλος σκεφτεται ακομα με το ερπετοειδες μερος του εγκεφαλου, κι ετσι νομιζει οτι βρισκεται στο πχορουμικο τζουρασικ παρκ και ως υπερνοημων Βελοσιραπτορ φερνει 10 γυρους καθε μερα το συρματοπλεγμα απτο μαντρι που τον περιτριγυριζει μηπως βρει αδυναμο σημειο και απελευθερωθει...!
η υπαρξη του ειναι μια συνεχης παλη επιβιωσης, ακομα και η συνδιαλλαγη αποψεων σε ενα πχορουμ με εικονικα αβαταρ για αυτον ειναι μαχη επιβιωσης, μαχη ζωης και θανατου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 21 Ιουν 2018, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

Εικόνα
Εικόνα
Εσείς θα παλεύετε με το θυμό σας, κάνοντας θυσίες στο βωμό, μπας και σας ακούσουν οι Βησσαρίων-Πατησιώτης-Leporello να αναζωογονήσουν τις συζητήσεις.

Εγώ απόψε θα παίξω μπριτζ.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 09:20 Καπου εχεις μπερδευτει
Εγω δεν εψαξα ποτε για το αρχειο και το κλεισιμο,δεν το αναπολησα ποτε και δεν εχω και καμια ιδιαιτερη συμμετοχη στα νηματα που το αφορουν τοσο το αρχειο οσο και το κλεισιμο
Επισημανα κατι προφανες και τωρα ερχεσαι εσυ να με πεις γραφικο και οτι γκρινιαζω
Μαλλον εχεις χασει την μπαλα

Τωρα αν δεν εχεις δει να ψαχνουν λυσσαλεα τους διαχειριστες και το αρχειο η εσυ δεν βλεπεις καλα η εγω ειμαι τυφλος
Δεν τους κατακρινω γι αυτο να το ξεκαθαρισουμε γιατι με σενα ποτε δεν ειναι ακνεις σιγουρος για το τι συμπερασαμ θα βγαλεις
Όλα κι όλα! ΕΓΩ είμαι ο γραφικός που γκρινιάζει για το κλείσιμο τού παλαιού πχόρουμ (και κυρίως για την απώλεια των δεδομένων μας σε αυτό)! Μη μπερδεύουμε τους ρόλους μας εδώ μέσα! :smt013
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 16:05

2 μήνες, είπε.
Μόλις δύο μήνες, για ένα τέτοιο κοσμοϊστορικό -για τα δεδομένα τού διαδικτύου- γεγονότος, δεν το λες και πολύ χρόνο - θεωρείται πρόσφατο και μάλιστα ιδιαιτέρως πρόσφατο. Η επισήμανσις ST48410 είναι εύλογη.
----------
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Εντάξει, ειπώθηκε ότι το φόρουμ θα κλείσει και 4 μήνες πριν το κλείσιμό του, 6 μήνες, 8, 10, 15, 24 και 36.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

hellegennes έγραψε: 22 Ιουν 2018, 01:58 Εντάξει, ειπώθηκε ότι το φόρουμ θα κλείσει και 4 μήνες πριν το κλείσιμό του, 6 μήνες, 8, 10, 15, 24 και 36.
Από ποιον; Πού ακριβώς; Υπό ποιες συνθήκες; Γιατί; Τελικά σκοτώθηκε κανείς στο πάρκιν τού ΟΑΚΑ; Και αν ναι, μήπως διότι ήξερε "κάτι";... Αμέτρητα τα ερωτήματα που προκύπτουν και ταλανίζουν τους ξεριζωμένους! :g030:
----------
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”