κατανοω. το εχω παθει, με γκρινια. φαση να ανοιγει η πορτα και να μου χαλαει η διαθεση πριν καν εμφανιστει και αρχισει να μιλαει, επειδη ηξερα οτι κατι θα βρει να της φταιει και να αρχισει τη μουρμουρα. το οτι η εξελιξη ηταν μουρμουρα-γκρινια-καβγας-καλο κρεββατι κρατησε τη σχεση καποιους μηνες, αλλα με εκανε και σοφοτερο, εμαθα να αναγνωριζω τη συμπεριφορα και να τρεχω μακρια με τα πρωτα σημαδια.Βλήμα έγραψε: 25 Απρ 2020, 00:43Μη φανταστείς μπουνίδια κι εσύ.
Βρίσιμο καθημερινό όμως, κατέληξα λίγο πριν μπει σπίτι μας να αισθάνομαι πάντα πολύ άσχημα κι αρκετά μετά απ' όταν χωρίσαμε άκουγα βήματα έξω απ' το σπίτι (άλλο σπίτι) και, ενώ αποκλειόταν να ήταν αυτή, με έπιανε πανικός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατω η Πατριαρχια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κατω η Πατριαρχια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γι' αυτό μιλάμε για ισότητα αγαπητε μου. Σε αυτούς που η "κοινωνία" θεωρεί κατώτερους. Δεν θα έπρεπε.Ασέβαστος έγραψε: 25 Απρ 2020, 10:51για τα ατομα με αναπηρια, ναι, πρεπει να φροντιζει το κρατος με κινητρα για να δουλεψουν.Naida έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:18
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η κοινωνία και η αγορά εργασίας θα πρέπει να λειτουργεί με κάποια σχετική ισότητα εκτός των νόμων. Διαφορετικά κανείς βέβαια δεν είναι υποχρεωμένος να προσλάβει εναν άνθρωπο πχ με αναπηρία. Θα πρέπει αυτός άνθρωπος να αποκλειστεί κοινωνικά; η κοινωνία που ζούμε χρειάζεται συνεχώς καλλιέργεια και λείανση των διαφορών μεταξύ των μελών της.
το να εισαι γυναικα, ειναι αναπηρια;![]()
Πως στο καλό κάνετε σεξ μετά απο καβγά; εγω ετσι και με πλησιάσει εκείνη την ώρα δάγκωνω, άγρια κιολας.Ασέβαστος έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:00κατανοω. το εχω παθει, με γκρινια. φαση να ανοιγει η πορτα και να μου χαλαει η διαθεση πριν καν εμφανιστει και αρχισει να μιλαει, επειδη ηξερα οτι κατι θα βρει να της φταιει και να αρχισει τη μουρμουρα. το οτι η εξελιξη ηταν μουρμουρα-γκρινια-καβγας-καλο κρεββατι κρατησε τη σχεση καποιους μηνες, αλλα με εκανε και σοφοτερο, εμαθα να αναγνωριζω τη συμπεριφορα και να τρεχω μακρια με τα πρωτα σημαδια.Βλήμα έγραψε: 25 Απρ 2020, 00:43Μη φανταστείς μπουνίδια κι εσύ.
Βρίσιμο καθημερινό όμως, κατέληξα λίγο πριν μπει σπίτι μας να αισθάνομαι πάντα πολύ άσχημα κι αρκετά μετά απ' όταν χωρίσαμε άκουγα βήματα έξω απ' το σπίτι (άλλο σπίτι) και, ενώ αποκλειόταν να ήταν αυτή, με έπιανε πανικός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα σου πω την αληθεια γιατι δαγκωνεις.
γιατι ειναι βλακας και δεν σε αρπαζει απο το σβερκο οπως οι γατοι
Σε καβγά κανονικό σοβαρό , που τσακωνόμαστε και τα νεύρα βαράνε κόκκινο , να με αρπάξει απο το σβέρκο;bolek έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:10 θα σου πω την αληθεια γιατι δαγκωνεις.
α) πιο πιθανό το κόβω να με αρπάξει από το λαιμό
β) σίγουρο είναι ότι θα χάσει κομμάτι από το χέρι του, γιατί θα κλειδώσει το σαγόνι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενταξει οι καυγαδες εχουν διαφορα επιπεδα. δεν λεω για αυτους που γινεται πανικος και μετα ντρεπεσαι για οσα εγιναν
Εγώ αυτούς θεωρώ τσακωμούς σοβαρούς. Αν δεν τον κάνεις να κοπανησει το χέρι στον τοίχο ή να σε κάνει να κλάψεις από τα νεύρα δεν λογίζεται τσακωμός σοβαρός.bolek έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:21 ενταξει οι καυγαδες εχουν διαφορα επιπεδα. δεν λεω για αυτους που γινεται πανικος και μετα ντρεπεσαι για οσα εγιναν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πως δεν θα επρεπε; αφου ο αναπηρος ειναι σωματικα κατωτερος απο εναν αρτιμελη, δεν μπορει να κανει την ιδια δουλεια. πραγματικοτητα ειναι, δεν "θεωρει" καποιος, δεν ειναι θεωρια.Naida έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:06Γι' αυτό μιλάμε για ισότητα αγαπητε μου. Σε αυτούς που η "κοινωνία" θεωρεί κατώτερους. Δεν θα έπρεπε.Ασέβαστος έγραψε: 25 Απρ 2020, 10:51για τα ατομα με αναπηρια, ναι, πρεπει να φροντιζει το κρατος με κινητρα για να δουλεψουν.Naida έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:18
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η κοινωνία και η αγορά εργασίας θα πρέπει να λειτουργεί με κάποια σχετική ισότητα εκτός των νόμων. Διαφορετικά κανείς βέβαια δεν είναι υποχρεωμένος να προσλάβει εναν άνθρωπο πχ με αναπηρία. Θα πρέπει αυτός άνθρωπος να αποκλειστεί κοινωνικά; η κοινωνία που ζούμε χρειάζεται συνεχώς καλλιέργεια και λείανση των διαφορών μεταξύ των μελών της.
το να εισαι γυναικα, ειναι αναπηρια;![]()
και εσυ ταιριαζεις στη συζητηση γυναικες με αναπηρους, λες και εχουν οι γυναικες καποια αναπηρια, και χρειαζονται κρατικη φροντιδα.
καθενας με τα βιτσια τουΠως στο καλό κάνετε σεξ μετά απο καβγά; εγω ετσι και με πλησιάσει εκείνη την ώρα δάγκωνω, άγρια κιολας.
Εγώ πάντως δεν κοπανάω τα χέρια μου στους τοίχους. Αυτά τα κανουν οι βλακες.Naida έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:25Εγώ αυτούς θεωρώ τσακωμούς σοβαρούς. Αν δεν τον κάνεις να κοπανησει το χέρι στον τοίχο ή να σε κάνει να κλάψεις από τα νεύρα δεν λογίζεται τσακωμός σοβαρός.bolek έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:21 ενταξει οι καυγαδες εχουν διαφορα επιπεδα. δεν λεω για αυτους που γινεται πανικος και μετα ντρεπεσαι για οσα εγιναν
- Μαυροβασίλης
μπράβο Πάνο, τα εξηγεί και ο Δάσκαλος (2:40-50)panos291 έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:41 Εγώ πάντως δεν κοπανάω τα χέρια μου στους τοίχους. Αυτά τα κανουν οι βλακες.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ΕλεοcΜαυροβασίλης έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:46μπράβο Πάνο, τα εξηγεί και ο Δάσκαλος (2:40-50)panos291 έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:41 Εγώ πάντως δεν κοπανάω τα χέρια μου στους τοίχους. Αυτά τα κανουν οι βλακες.
Καλά ναι σίγουρα, απλά εννοώ αφού το αίμα έχει ανέβει στο πάνω κεφάλι πως υπάρχει διάθεση για σεξ. Αλλά οκ κάτι μουυ διαφεύγει.Ασέβαστος έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:39πως δεν θα επρεπε; αφου ο αναπηρος ειναι σωματικα κατωτερος απο εναν αρτιμελη, δεν μπορει να κανει την ιδια δουλεια. πραγματικοτητα ειναι, δεν "θεωρει" καποιος, δεν ειναι θεωρια.
και εσυ ταιριαζεις στη συζητηση γυναικες με αναπηρους, λες και εχουν οι γυναικες καποια αναπηρια, και χρειαζονται κρατικη φροντιδα.καθενας με τα βιτσια τουΠως στο καλό κάνετε σεξ μετά απο καβγά; εγω ετσι και με πλησιάσει εκείνη την ώρα δάγκωνω, άγρια κιολας.![]()
Συμφωνώ απόλυτα! Είναι τέρμα βλακεία και μπορεί να πάθεις ζημιά σοβαρή.panos291 έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:41Εγώ πάντως δεν κοπανάω τα χέρια μου στους τοίχους. Αυτά τα κανουν οι βλακες.Naida έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:25Εγώ αυτούς θεωρώ τσακωμούς σοβαρούς. Αν δεν τον κάνεις να κοπανησει το χέρι στον τοίχο ή να σε κάνει να κλάψεις από τα νεύρα δεν λογίζεται τσακωμός σοβαρός.bolek έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:21 ενταξει οι καυγαδες εχουν διαφορα επιπεδα. δεν λεω για αυτους που γινεται πανικος και μετα ντρεπεσαι για οσα εγιναν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κανε εικονα καβγα μετα απο αποκαλυψη κερατου, και μετα σεξ. μαγεία.Naida έγραψε: 25 Απρ 2020, 11:53 Καλά ναι σίγουρα, απλά εννοώ αφού το αίμα έχει ανέβει στο πάνω κεφάλι πως υπάρχει διάθεση για σεξ. Αλλά οκ κάτι μουυ διαφεύγει. [
Χμμμ
Περίμενε, ποιος απάτησε ποιον;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γιατι, τι σημασια εχει; αλλαζει κατι;
Εσύ τι να λες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-