Υπάρχει διαφορά στην κατανομή. Η γρίπη είναι θανατηφόρα στις πολύ μικρές και πολύ μεγάλες ηλικίες, ενώ ο κορωνοϊός χτυπάει τις ηλικίες προοδευτικά, με απότομη αύξηση από μια ηλικία και πάνω. Και οι δυο ιοί όμως έχουν το 90%+ στους 65+.Κόκκορας έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:44μπορει,ηταν επιπολαια η κριση μου,διοτι δεν ειχα τα στατιστικα μπροστα μουhellegennes έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:39Παραπλήσια είναι τα ποσοστά. Περίπου το 90% των θανάτων στην γρίπη αφορά τους άνω των 65.
απλα ειχα υποψιν μου αποψες ειδικων που λεγαν η γριπη χτυπαει και νεους και ο κρνοιος οχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Κορονοϊός από την κινα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχω κανει ενα topic με τις τρεις κατηγοριες τραμποφωνων που προσπαθουν να δικαιολογησουν αυτην την καταστασηΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:26 Προς το παρόν, ο συμπαθητικός, με τους προεξεχοντες κοπτηρες εργατικός Κινέζος μετατράπηκε σε έναν υποχθόνιο λεχριτη σκατοφαγο. Free your mind and your ass will follow.
1)Ο κορονοιος ειναι συνομωσια των μιντια για να πληξουν τον Τραμπ
2)Για ολα φταιν οι κακοι κομμουνιστες ασχετως με το αν την ζημια στην Αμερικη την εκανε η Ευρωπη που μετεδωσε τον ιο στην Νεα Υορκη
3)Ολα ηταν προμελετημενα απο τον Μεγα Προφητη Τραμπ ο οποιος προσφυως αφησε τα πραγματα να εξελιχθουνε για να διαγραψει το χρεος και να κατεδαφισει την παγκοσμιοποιηση
Βλεπω οτι εισαι νουμερο 2 με ολιγη 3. Για να κατανοησω σε ποιο μερος του Τραμπομετρου εισαι τοτε πρεπει να μου πεις αν πιστευεις την θεωρια οτι ο κορονοιος εχει προκληθει απο την ανωτερη Κινεζικη τεχνολογια του 5G. Αν το πιστευεις εισαι Τραμπστερ τυπου Αλεξ Τζοουνς. Διαφορετικα τινεις περισσοτερο σε Στιβεν Μπανον
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
κοίταξε κσκ, θα στο πω ωμά,
αν αυτό το πράγμα είναι το βιοόπλο που φαίνεται να είναι,
χίλιες φορές οι δημιουργοί του να ήταν καλλικάντζαροι από την ανταρκτική με ούφο των ναζί,
παρά να είναι άνθρωποι -
δυστυχώς όμως οι καλλικάντζαροι δεν αδειάζουν την αγορά από βιομηχανικά συστήματα φιλτραρισμού αέρα τον Απρίλη του 2017 για να τα στείλουν στη Νέα Ζηλανδία, άγνωστο που.
Δεν βάζω καν φωτό πλέον, δεν έχει νόημα.
πιστέψε ό,τι σε κρατά σώφρωνα μα προφυλάξου.
και εσύ
και εσύ που διαβάζεις
και οι άνθρωποι γύρω σας.
προφυλαχτείτε γιατί είμαστε μόνοι μας.
Αν κάνω λάθος στο ότι ο ιός είναι εργαστηριακός, θα γελάμε όλοι μαζί με το πόσο παρανοϊκός είμαι αυτό το καλοκαίρι.
Spoiler
Αν αυτό δεν ισχύει,
κανένα εμβόλιο ορού πλάσματος
ή χλωροκίνη/αζιθρομυκίνη/ιμβερμεκτίνη
ή φθοριούχα υποστρώματα με γλουταμίνη οξέα στην θέση Ρ1, όπως προκύπτει από τις προσομοιώσεις με τυχαία αναδιάταξη πρωτεϊνών στον υπολογιστή,
τίποτε δεν θα πιάσει εκτός από το ισοδύναμο ενός θαύματος
και σε θαύματα δεν βάζω πίστη.
Κάνε ειρήνη με τους ανθρώπους γύρω σου και προετοιμάσου για το χειρότερο.
Καλό βράδυ.
ή φθοριούχα υποστρώματα με γλουταμίνη οξέα στην θέση Ρ1, όπως προκύπτει από τις προσομοιώσεις με τυχαία αναδιάταξη πρωτεϊνών στον υπολογιστή,
Καλό βράδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 24 Απρ 2020, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Για να κάνω το δικηγόρου του διαβόλου, τι σημασία έχει αν είναι εργαστηριακός; Αυτό σημαίνει απλά ότι κάποιος τον προγραμμάτισε, όχι ότι δεν σταματιέται. Ακριβώς όπως και οι ψηφιακοί ιοί δεν υπάρχει τέτοιος που είναι ανίκητος πέρα από τη Zero Day.Χουργιατς έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:05
χίλιες φορές οι δημιουργοί του να ήταν καλλικάντζαροι από την ανταρκτική με ούφο των ναζί,
παρά να είναι άνθρωποι -
δυστυχώς όμως οι καλλικάντζαροι δεν αδειάζουν την αγορά από βιομηχανικά συστήματα φιλτραρισμού αέρα τον Απρίλη του 2017 για να τα στείλουν στη Νέα Ζηλανδία, άγνωστο που.
πιστέψε ό,τι σε κρατά σώφρωνα ma προφυλάξου.
και εσύ
και εσύ που διαβάζεις
Αν κάνω λάθος στο ότι ο ιός είναι εργαστηριακός, θα γελάμε όλοι μαζί με το πόσο παρανοϊκός είμαι αυτό το καλοκαίρι.
Spoiler
Αν αυτό δεν ισχύει,
Καλό βράδυ.
- EKPLIKTIKOS
Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ. 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι κάθε τριτη λέξη που χρησιμοποιείς είναι το όνομα Τραμπ ή παράγωγα του, είναι σημάδι πως πήζεις τρελά. Δυστυχώς η ευχή του Πικου "να μην μας βρει αυτό το κακό" δεν έπιασε, και μετά τις πρώτες μαλακιες που δεν άντεξε και τελικά τις αμόλησε ο Μπάιντεν,, για τα τριχωτά του πόδια, θα συνεχίσεις να πηζεις μέχρι το 2025, μίνιμουμ. Πικορινο θα γίνεις (δεν είναι ορθογραφικο λαθος). Η Αμερική σας χρησιμοποίησε και σας πέταξε στην θάλασσα, όπως ο Γκουσγκουνης την κοπελιά σε εκείνη την ταινία. Το ότι προσπαθείς να απομονωσεις την "καλή Αμερική" που μάζεψε τους περιθωριακους του ελληνικου κοινοβουλευτισμου και τους έκανε κυβέρνηση, από τον "κακό Τραμπ" είναι ένα ακόμη σημάδι της χαζοχαρουμενιας που διακατέχει τον χώρο σου. Μην αγωνιάς επομενως για τις ΗΠΑ, απ όλη την ιστορία πάλι κερδισμένες θα βγουν, είτε το έστησαν οι ίδιοι, είτε μαλακιστηκαν χοντρά τα εσχατα ιδεολογικά σου αποκούμπια, οι Κινέζοι. Αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί είναι το ότι έχετε ξοφλήσει για πάντα, και δε σε σώζουν από την κατρακύλα ούτε οι τριχες του Μπάιντεν από τις οποίες απεγνωσμένα προσπαθείς να πιαστείς.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:52Εχω κανει ενα topic με τις τρεις κατηγοριες τραμποφωνων που προσπαθουν να δικαιολογησουν αυτην την καταστασηΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:26 Προς το παρόν, ο συμπαθητικός, με τους προεξεχοντες κοπτηρες εργατικός Κινέζος μετατράπηκε σε έναν υποχθόνιο λεχριτη σκατοφαγο. Free your mind and your ass will follow.
1)Ο κορονοιος ειναι συνομωσια των μιντια για να πληξουν τον Τραμπ
2)Για ολα φταιν οι κακοι κομμουνιστες ασχετως με το αν την ζημια στην Αμερικη την εκανε η Ευρωπη που μετεδωσε τον ιο στην Νεα Υορκη
3)Ολα ηταν προμελετημενα απο τον Μεγα Προφητη Τραμπ ο οποιος προσφυως αφησε τα πραγματα να εξελιχθουνε για να διαγραψει το χρεος και να κατεδαφισει την παγκοσμιοποιηση
Βλεπω οτι εισαι νουμερο 2 με ολιγη 3. Για να κατανοησω σε ποιο μερος του Τραμπομετρου εισαι τοτε πρεπει να μου πεις αν πιστευεις την θεωρια οτι ο κορονοιος εχει προκληθει απο την ανωτερη Κινεζικη τεχνολογια του 5G. Αν το πιστευεις εισαι Τραμπστερ τυπου Αλεξ Τζοουνς. Διαφορετικα τινεις περισσοτερο σε Στιβεν Μπανον
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
από το σπόιλερ του καταλαβαίνω (έτσι όπως το διατύπωσε), ότι αν δεν είναι εργαστηριακός, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα(;).Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:09 Για να κάνω το δικηγόρου του διαβόλου, τι σημασία έχει αν είναι εργαστηριακός;
Η εκδίκηση της νικοτίνης κουφάλες αντικαπνιστέςEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:15 Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ.![]()
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εγω θέλω να δεχτώ τη θεωρία πως είναι βιολογικό όπλο που θα ξεκάνει την ανθρωποτητα. Αλλά εάν είναι αήττητο και ακαταστρεπτο, δεν θα είπαν οι δημιουργοί του σε κάποια φαση: Σε τι κόσμο πλημμυρισμενο από κορονοϊούς θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσικα;Χουργιατς έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:05
παρά να είναι άνθρωποι -
και εσύ
και εσύ που διαβάζεις
Spoiler
Αν αυτό δεν ισχύει,
Καλό βράδυ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πάω για τσιγάρο..Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:27Η εκδίκηση της νικοτίνης κουφάλες αντικαπνιστέςEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:15 Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ.![]()
![]()
Γιατί, προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο από φόβο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:15 Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ.![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:31Εγω θέλω να δεχτώ τη θεωρία πως είναι βιολογικό όπλο που θα ξεκάνει την ανθρωποτητα. Αλλά εάν είναι αήττητο και ακαταστρεπτο, δεν θα είπαν οι δημιουργοί του σε κάποια φαση: Σε τι κόσμο πλημμυρισμενο από κορονοϊούς θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσικα;Χουργιατς έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:05
παρά να είναι άνθρωποι -
και εσύ
και εσύ που διαβάζεις
Spoiler
Αν αυτό δεν ισχύει,
Καλό βράδυ.
Θα μείνουν μόνο αυτοί που έχουν άριο DNA, εγώ δηλαδή, μας υπολογίζω γύρω στα 500 εκατομμύρια σε όλο τον πλανήτη
Είναι γραμμένο και στις πλάκες της Γεωργίας
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
sharp έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:36Γιατί, προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο από φόβο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:15 Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ.![]()
Οι Γάλλοι βρήκαν ότι από ολους τους ασθενουντες από κορονοϊό, μόνο 5% ήταν καπνιστές. Ποσοστό που δεν αντιστοιχεί στο συνολικό ποσοστό των καπνιστών στη Γαλλία. Άρα...
☦𓀢
☦𓀢
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Βεβαια κερδισμενοι θα βγουν. Γιατι οπως ειπε και ο αρχηγος σου "αν εχουμε μονο 100.000 πεθαμενους, εχουμε πετυχει"Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:18 Το ότι κάθε τριτη λέξη που χρησιμοποιείς είναι το όνομα Τραμπ ή παράγωγα του, είναι σημάδι πως πήζεις τρελά. Δυστυχώς η ευχή του Πικου "να μην μας βρει αυτό το κακό" δεν έπιασε, και μετά τις πρώτες μαλακιες που δεν άντεξε και τελικά τις αμόλησε ο Μπάιντεν,, για τα τριχωτά του πόδια, θα συνεχίσεις να πηζεις μέχρι το 2025, μίνιμουμ. Πικορινο θα γίνεις (δεν είναι ορθογραφικο λαθος). Η Αμερική σας χρησιμοποίησε και σας πέταξε στην θάλασσα, όπως ο Γκουσγκουνης την κοπελιά σε εκείνη την ταινία. Το ότι προσπαθείς να απομονωσεις την "καλή Αμερική" που μάζεψε τους περιθωριακους του ελληνικου κοινοβουλευτισμου και τους έκανε κυβέρνηση, από τον "κακό Τραμπ" είναι ένα ακόμη σημάδι της χαζοχαρουμενιας που διακατέχει τον χώρο σου. Μην αγωνιάς επομενως για τις ΗΠΑ, απ όλη την ιστορία πάλι κερδισμένες θα βγουν, είτε το έστησαν οι ίδιοι, είτε μαλακιστηκαν χοντρά τα εσχατα ιδεολογικά σου αποκούμπια, οι Κινέζοι. Αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί είναι το ότι έχετε ξοφλήσει για πάντα, και δε σε σώζουν από την κατρακύλα ούτε οι τριχες του Μπάιντεν από τις οποίες απεγνωσμένα προσπαθείς να πιαστείς.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:41sharp έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:36Γιατί, προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο από φόβο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:15 Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ.![]()
Οι Γάλλοι βρήκαν ότι από ολους τους ασθενουντες από κορονοϊό, μόνο 5% ήταν καπνιστές. Ποσοστό που δεν αντιστοιχεί στο συνολικό ποσοστό των καπνιστών στη Γαλλία. Άρα...
Χλαπάτσα
Η νικοτίνη είναι πιθανόν ότι έχει κάποια προστατευτική δράση στην προσβολή από τον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με ερευνητές στην Γαλλία, όπου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές πρόληψης και θεραπείας με την χρήση τσιρότων νικοτίνης στο νοσοκομείο La Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι.
Η υπόθεση της έρευνας υποστηρίζεται από την ύπαρξη χαμηλού ποσοστού καπνιστών μεταξύ των νοσηλευομένων ασθενών της Covid-19, όπως έχει διαπιστωθεί από σειρά μελετών ανά τον κόσμο. Η επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος θα έλθει από τα αποτελέσματα γαλλικής έρευνας που πραγματοποιείται επί 350 νοσηλευόμενων ασθενών και 150 ελαφρύτερων περιστατικών της Covid-19 ( που έχουν επιβεβαιωθεί από τεστ PCR).
«Μεταξύ των ασθενών αυτών δεν υπάρχουν παρά 5% καπνιστές», δήλωσε ο καθηγητής Ιατρικής Zahir Amoura, επικεφαλής της μελέτης. «Δηλαδή, υπάρχουν 80% λιγότεροι καπνιστές μεταξύ των ασθενών της Covid σε σχέση με το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό, ίδιου φύλου και ηλικίας».
«Σύμφωνα με την υπόθεση, η νικοτίνη προσκολλάται στον κυτταρικό υποδοχέα που χρησιμοποιείται από τον κορονοϊό και τον εμποδίζει να προκολληθει» και κατά συνέπεια να διεισδύσει στα κύτταρα και να εξαπλωθεί στον οργανισμό», δηλώνει ο καθηγητής Jean-Pierre Changeux, του Ινστιτούτου Παστερ και του Collège de France.
Ο επιφανής νευροβιολόγος, ειδικός στους νικοτινικούς υποδοχείς, είναι εκ των συντακτών άρθρου για το θέμα αυτό στην επιθεώρηση Comptes Rendus de Biologie , της Ακαδημίας Επιστημών, της οποίας είναι μέλος.
Αφού δόθηκε το πράσινο φως με την υποστήριξη του υπουργού Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν, τα τσιρότα νικοτίνης θα χορηγηθούν με διαφορετικές δοσολογίες σε τρεις δοκιμές: προληπτικά σε υγειονομικό προσωπικό, για να διαπιστωθεί εάν έχουν προστατευτική δράση, θεραπευτικά σε νοσηλευόμενους ασθενείς, για την άμβλυνση των συμπτωμάτων τους και τέλος σε βαριά περιστατικά που βρίσκονται στην εντατική, σύμφωνα με τον καθηγητή Zahir Amoura, ο οποίος θεωρεί ότι είναι πιθανόν οι καπνιστές ασθενείς να δουν επιβάρυνση της κατάστασής τους εξαιτίας της απότομης στέρησης του καπνού, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.
Ωστόσο, οι μελέτες αυτές δεν θα πρέπει να παρακινήσουν τον πληθυσμό να προσφύγει στο κάπνισμα. Το κάπνισμα είναι επιβλαβές για τους πνεύμονες και βλάπτει την υγεία (καρκίνοι, καρδιαγγειακές νόσοι...), προειδοποιούν οι γιατροί για να προλάβουν τυχόν επιδρομή στα περίπτερα.
Ο κεντρικός ρόλος του υπο εξέτασιν υποδοχέα, του νικοτινικού υποδοχέα της ακετυλοχολίνης, στην εξάπλωση του ιού στον οργανισμό, θα έδινε μία εξήγηση για την εμφάνιση διαφόρων συμπτωμάτων της Covid-19, όπως η απώλεια της όσφρησης και οι νευρολογικές επιπλοκές, σύμφωνα με τους ερευνητές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις