Να μείνω ήσυχος δηλαδή;Daje έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:05Το οτι σε εκανα quote, σημαινει πως σου εκλεισα το ματι για να παρεις αριθμο προτεραιοτητας για την κληρωση.Νταρνάκας έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:04ΘΑ βρεθούν όμως τόσο πολλές; Έχουμε επάρκεια στο είδος ή θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή για να καλυφθούν όλοι;Daje έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:59
Να κληρωθει καθε ανδρας πανω απο τα 40 με μια τυχαια ΜΟΥΝΑΡΑ της Ελληνικης επικρατειας.
Θα πρεπει να πανε μαζι 1 εβδομαδα διακοπες.
Το κρατος δηλαδη θα προσφερει τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ ως κινητρα για να κινηθει η οικονομια και ο τουρισμος.![]()
Ας κληρωθουμε εμεις τους πρωτους ΛΑΧΝΟΥΣ και μετα ας μεινει το ποπολο με τον αλλο λαχνο στο χερι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μάλλον τα γλυτώνουμε τα μπάνια του λαού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Μάλλον τα γλυτώνουμε τα μπάνια του λαού
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Aν εφασμοστει η εισηγηση μου, ναι, θα ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙΣ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Για τα ποτάμια δεν έλεγε αυτός ρε τύπε; Είπε και για τα μουνιά;Νταρνάκας έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:53Αν είναι μάγκας ο τύπος πρέπει να της ξηγηθεί έτσι:Feindflug έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:37 Κάπου το καλοκαίρι, σε μια παραλία της Ελλάδος...
Πράξη 1η
- Να σ' αλείψω λάδι, δικιά μου;
- Και να με κολλήσεις κορωνοϊό; Από και κλείεται.
Πράξη 2η
- Τι γνώμη έχεις για τους προσωκρατικούς, τύπισσα;
- Πέτα με στα βράχια και κάνε με δικιά σου, αλήτη!
Δὶς ἐς τὸ αὐτὸν αἰδοῖον οὐκ ἂν ἐμβαίης.![]()
Να την πέφτω δηλαδή στις τύπισσες με φιλοσοφία κι έτσι να 'ουμε και όχι με ατάκες Μιχαλοπούλου και Γαρδέλη;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στη Μεσσηνία ας έρθουν όσες εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες θέλουν, μπορούν να είναι όλοι σε παραλία και να απέχουν αρκετά μέτρα ο ένας από τον άλλον.kameron έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:18Χώρο για όλους με δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες Ιούλιο και Αύγουστο δεν έχει, αλλά επειδή φέτος δεν θα έχει καθόλου ξένους, θα βολευτούμε καλά.Αίγαγρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:16 ευτυχώς η Ελλάδα είναι μία τεράστια παραλία, έχει αρκετό χώρο για όλους, απλά μακριά από τα αστικά κέντρα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και που το ξέρουν πως δεν μεταδίδεται μέσω θαλάσσης, έκαναν πείραμα;Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:10 ΟΥΦ. Μόλις είπε ο Μόσιαλος ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται στη θάλασσα. Πήγαινε πολύ να χάσουμε και τα μπάνια του λαού. Απλά φέτος από ότι διάβασα και αλλού ξεχνάμε ξαπλώστρες και βολευόμαστε με ψαθάκι που φέρνουμε απ' το σπίτι!
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... sines.html
.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εγώ καθημερινά από την μεγαλοβδομάδα κάνω τα μπάνια μου αλλά ντρεπόμουν να το γράψω. 
Ήδη έχω πάρει χρώμα.
Ήδη έχω πάρει χρώμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 24 Απρ 2020, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εγώ το 19' έκανα τα μπανάκια μου στο Μαρμάρι, μια χαρά διατηρείς τις αποστάσεις εκεί κάτω.Μηχανικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:19 Στη Μεσσηνία ας έρθουν όσες εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες θέλουν, μπορούν να είναι όλοι σε παραλία και να απέχουν αρκετά μέτρα ο ένας από τον άλλον.
Και στα δύο κυριαρχεί το υγρό στοιχείο.Feindflug έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:18 Για τα ποτάμια δεν έλεγε αυτός ρε τύπε; Είπε και για τα μουνιά;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ναι, τον παρέφρασα λίγο. Ποιητική αδεία που λένε. Για να την σπάσει ο έτσι στη δικιά του που δεν καθόταν να την αλείψει αντηλιακό, αλλά καθόταν να την κουτουπώσει μόλις άκουσε για προσωκρατικούς.Feindflug έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:18 Για τα ποτάμια δεν έλεγε αυτός ρε τύπε; Είπε και για τα μουνιά;
Δε θα στο συνιστούσαFeindflug έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:18Να την πέφτω δηλαδή στις τύπισσες με φιλοσοφία κι έτσι να 'ουμε και όχι με ατάκες Μιχαλοπούλου και Γαρδέλη;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Να περάσεις και ένα δεύτερο χέρι, τύπισσα.Niki έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:23 Εγώ καθημερινά από την μεγαλοβδομάδα κάνω τα μπάνια μου αλλά ντρεπόμουν να το γράψω.
Ήδη έχω πάρει χρώμα.![]()
Dein Herz, meine Gier
https://twitter.com/sebastiankurz/statu ... 1488048128
ίσως και να συζητήθηκε σήμερα ποιες χώρες θα επιτρέψουν τουρίστες αναμεταξύ τους, όλες με καλή επίδοση στην διασπορά του ιού.
ίσως και να συζητήθηκε σήμερα ποιες χώρες θα επιτρέψουν τουρίστες αναμεταξύ τους, όλες με καλή επίδοση στην διασπορά του ιού.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δε κατάλαβα?
Υπονοείτε κάτι κακό στο νήμα για τους Ελ ΑΙΡΓΩΔΩΤΑΙΣ μας?
Υπονοείτε κάτι κακό στο νήμα για τους Ελ ΑΙΡΓΩΔΩΤΑΙΣ μας?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
ρε για κανα ψαρεμα ποτε θα μας αμολησουνε να παμε κι εχω λυσσαξει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- NKVD_SMERSH
Εσείς οι Καπιταλιστές στα Γκούλαγκ και στα Κολχόζ και οι Χριστιανόπληκτοι Νεοοθωμανοί.
“He who controls the spice controls the universe.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 305 Απαντήσεις
- 5711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 1 Απαντήσεις