Μυστήριο, όλο στο ignore με έχεις και όλο παρατηρείς τους άλλους που με κουοταρουν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:46Μη με ξανακανεις quote γιατι σε εχω ignore και δεν αξιζεις ουτε το κλικ που κανω για να δω τις ηλιθιοτητες που γραφεις και δε βγαζουν κανενα νοημα.Juno έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:33Εδώ είναι που ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε για 1.738.463η φορά ότι με έχει μπλοκάρει, αλλά με ξεμπλόκαρε για να μου απαντήσει και θα με ξαναμπλοκάρει.![]()
Αλλά πρόλαβε και το έκανε edit πριν το επόμενο σχόλιο.
Χώρια όλες οι φορές που δεν το γράφει, απλώς με ξεμπλοκάρει για να κάνει παράθεση ένα σχόλιο προς εμένα (αγνοώντας την απάντηση-τρομπόνιασμα που ακολουθεί) με γελάκια και να με ξαναμπλοκάρει.![]()
Δε καταλαβα τι παρανοικες μαλακιες γραφεις παλι αλλα για να σου φυγει η απορια, το εμετικο σου σχολιο το ειδα απο quote του Νανδρου. Αντε μπεεε τωρα.
![]()
Αν πάει κάποιος στο προφίλ σου, στην αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους και γράψει Juno στην αναζήτηση όρων, θα πόσο δεν ασχολείσαι με μέλος που λες πως δήθεν "γράφει παρανοϊκές μλκιες και ηλιθιότητες που δεν βγάζουν κανένα νόημα".
Υποτίθεται πως επιλέγεις ignore για να μην βλέπεις τι γράφει ο άλλος και συ όλο βγάζεις το ignore για μια φορά για να απαντήσεις και μετά το ξαναβάζεις για πάντα.
Το μόνο που πετυχαίνεις με τέτοιου είδους ignore είναι να μην μπορώ να σου στείλω pm, κάτι που δεν θα έκανα ούτως ή άλλως.