!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κακοποίηση και θάνατος παιδιού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Κακοποίηση και θάνατος παιδιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:47
Χαοτικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:41 ακόμα και έτσι είναι χρήσιμοι για την κοινωνία.
εμενα αμα μου χαλασει κατι, το διαλυω και το κανω ανταλλακτικα, και ετσι ειναι χρησιμο.
Μωρέ εγώ το πετάω και να μη μου χαλάσει.

Δεν είναι δικοί σου όμως. Και όχι μόνο δεν είσαι η κοινωνία, αλλά και η κοινωνία δεν είναι το σύνολο των θέλω μας. Αυτό και φυσικομαθηματικό κάπως.
Είμαστε 3, 5, 10 ΟΚ; Ο καθένας μας έχει ένα κάρο τιμές. "Είμαι τέτοιος, έχω τέτοια, σε τόσο βαθμό, τέτοιου χρώματος και ένα σωρό άλλα που ας πούμε δίνουν το συνολικό στίγμα μας. Ε για όλους μαζί, δεν ισχύει το σύνολο όλως των τιμών και κάποιος ενδεχόμενος μέσος όρος. Εκεί ισχύει άλλο σύστημα μέτρησης.
(Θα έχεις ακούσει αυτό που λέμε για τις εξισώσεις και τον τρόπο που εκτιμήσεις τις κινήσεις ενός μορίου αέρα και τις κινήσεις κανονικής ποσότητας αερίου. Άλλη προσέγγιση, άλλες εξισώσεις κλπ
Παράδειγμα ήταν όχι ότι γι αυτό το λόγο ισχύει αυτό που λέω)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Γι' αυτούς υπάρχουν οι νόμοι.
Εσένα Χαοτικέ θα σε ξεκινούσα από αμοιβάδα και η συνέχεια θα περιλάμβανε πολλά ζώα, αφού φαίνεται να έχεις πολλές απορίες για τον εγκέφαλο.
Το παιδί δεν ανήκει πια εδώ, όπως και κάθε τέτοιο παιδί. Προβιβάστηκε αυτομάτως.
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

nick έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:57
ζιτανιτα έγραψε: 24 Απρ 2020, 09:38
Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2020, 02:33 Θυμάμαι μια χαρακτηριστική περίπτωση πριν χρόνια στην Ελλάδα που σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών σκότωσαν τον πατέρα κι έσφαξαν το παιδί σαν αρνί για να μην υπάρχει μάρτυρας! Είχαν ανατριχιάσει κι οι ιατροδικαστές ,απ' τις λίγες φορές που δάκρυσα..
Αλβανοί. Αυτός που σκότωσε το παιδί απέδρασε επί συριζα. Δεν ξέρω αν τελικά τον πιάσανε η αν τώρα είναι μωρομάνα κάπου. Πήγα να βρώ λινκ με απόδραση Αλβανού και ανακάλυψα ότι λίγο πολύ έχουν αποδράσει όλοι οπότε δεν υπάρχει λόγος.
Νομιζω την εντολη ειχε δωσει ελληνας φυλακισμενος αρχινονος.
Ναι ο Καλαματιανός. Αυτός όμως έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον πατέρα, ο πατέρας πήρε το παιδί του μαζί γιατί σκέφτηκε πως σίγα μην με σκοτώσουν μπροστά στο μωρό αλλά που νά 'ξερε ο άνθρωπος. Τελικά τους πιάσανε 3 μέρες μετά την απόδραση παρεμπιπτόντως.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:11 Γι' αυτούς υπάρχουν οι νόμοι.
Εσένα Χαοτικέ θα σε ξεκινούσα από αμοιβάδα και η συνέχεια θα περιλάμβανε πολλά ζώα, αφού φαίνεται να έχεις πολλές απορίες για τον εγκέφαλο.
Το παιδί δεν ανήκει πια εδώ, όπως και κάθε τέτοιο παιδί. Προβιβάστηκε αυτομάτως.
Δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι απορίες μου για τον εγκέφαλο. Ξέρεις από που πηγάζουν και για ποιο λόγο τις έχω; και τι σημαίνει αυτό που είπες;
Άβαταρ μέλους
Antares

Χαοτικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:24
Δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι απορίες μου για τον εγκέφαλο. Ξέρεις από που πηγάζουν και για ποιο λόγο τις έχω; και τι σημαίνει αυτό που είπες;
Για το κείμενο που έγραψες. Που θέλεις και τιμωρίες και πειράματα πάνω σε ανθρώπους παρακάμπτοντας την δικαιοσύνη. Να μελετήσουν οι επιστήμονες τον εγκέφαλο. Ε η αμοιβάδα είναι παράσιτο του εγκεφάλου.
Εξάλλου γίνονται πειράματα πάνω σε αθώους, από εγκληματίες.
Άντε παράτα μας τώρα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:43
Χαοτικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:24
Για το κείμενο που έγραψες. Που θέλεις και τιμωρίες και πειράματα πάνω σε ανθρώπους παρακάμπτοντας την δικαιοσύνη. Να μελετήσουν οι επιστήμονες τον εγκέφαλο. Ε η αμοιβάδα είναι παράσιτο του εγκεφάλου.
Εξάλλου γίνονται πειράματα πάνω σε αθώους, από εγκληματίες.
Άντε παράτα μας τώρα.
άκου να δεις κακόβουλο καθυστερημένο, αφού δεν καταλαβαίνεις όχι μόνο αυτό που διαβάζεις αλλά΄ούτε καν το τι σκέφτεσαι εσύ η ίδια, καλό θα ήταν να μην απευθύνεσαι σε άλλους. Γιατί εγώ πουθενά δεν μίλησα για πειράματα σε ανθρώπους ούτε τη μελέτη του εγκεφάλου που λες χωρίς να ξέρεις καν τι είναι και τι εννοείς εσύ η ίδια. Είμαι ο μόνος που λέει οι πρέπει να γίνει αυτό που προβλέπει επίσημα η δικαιοσύνη ενάντια στην αξίωση της θανατικής ποινής και φέρνω παραδείγματα του πως πιθανώς η υπάρχουσα νομιμότητα και ο νομικός πολιτισμός του σήμερα είναι μία θετική εξελικτική διαδικασία.
Τράβα πιο πέρα.
Άβαταρ μέλους
Antares

Χαοτικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:51 ..................
Καθυστερημένες είναι οι αμοιβάδες που νομίζουν ότι έχουν δικαιώματα σε ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:58
Καθυστερημένες είναι οι αμοιβάδες που νομίζουν ότι έχουν δικαιώματα σε ανθρώπους.
Όχι αυτοί λέγονται αλλιώς. Καθυστερημένα είναι τα κομπλεξικά και κακόηθη ζώα που ενώ δεν καταλαβαίνουν χριστό θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να προβάλουν την παράνοια της με επιθέσεις.

(και η αμοιβάδα δεν είναι παράσιτο του εγκεφάλου όπως είπες αμόρφωτη)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δρ Μενγκελε νο 2 :003:

τπτ δεν εχουν αφησει οι πγοοδευτικοι απο την ατζεντα του αδολφου

σε ΟΛΑ τον ακολουθουν - θα ηταν περηφανος για την σπορα του .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Antares

Η σπορά του διαόλου προέρχεται από πολλές ρίζες. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτά που ξέρω και ούτε διάθεση να το συζητήσω. Αλλά όπου υπάρχει μια διαδικασία υπάρχει και η αντίστροφη.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 17:09 Η σπορά του διαόλου προέρχεται από πολλές ρίζες. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτά που ξέρω και ούτε διάθεση να το συζητήσω. Αλλά όπου υπάρχει μια διαδικασία υπάρχει και η αντίστροφη.
Κάτι τέτοια λέγανε σε εταιρείες τηλεχαρτομαντείας που διαφήμιζαν τα σκουπιδοκάνακλα με 0,15 ευρώ το λεπτό. Όποιος δεν ξέρει να συζητάει λογικό είναι επικαλείται τη διάθεση. Είπες μαλακία αλλά όχι απλή μαλακία την είπες με σκατοψυχιά κι αντικοινωνική διάθεση. Κι αντί να ζητήσεις συγνώμη και να λήξει εκεί έχεις το θράσος να το συνεχίζεις, προφανώς γιατί ο εγωισμός σου είναι από τα λίγα και βασικά κίνητρά σου.
Άβαταρ μέλους
Antares

Έτσι είμαι μην παρεξηγείσαι. Χρειάζεται ο εγωισμός όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον βόθρο.
Ορίστε, ζητάω συγγνώμη από σένα προσωπικά Χαοτικέ. Ίσως παρεξήγησα τα γραπτά σου όπως τα διάβασα στα γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

και ποιον λες βόθρο;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Αγις έγραψε: 24 Απρ 2020, 17:04
Δρ Μενγκελε νο 2 :003:

τπτ δεν εχουν αφησει οι πγοοδευτικοι απο την ατζεντα του αδολφου

σε ΟΛΑ τον ακολουθουν - θα ηταν περηφανος για την σπορα του .

Τι είπες ρε φασίστα; :8)

Άβαταρ μέλους
Antares

Χαοτικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 17:32 και ποιον λες βόθρο;
Δεν αναφέρεται σε σένα. Στην προσωπική μου ζωή έχω να αντιμετωπίσω τον βόθρο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”