Αν υπάρχουν τα χρήματα, όλα αυτά δίνουν κάποια ικανοποίηση. Μήπως δεν χαιρόμαστε από παιδιά με ένα καινούργιο ρούχο, παπούτσι, παιχνίδι; Αυτό ισχύει και για τους άνδρες. Απλά οι γυναίκες έχουν και το κομμωτήριο.Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:11Μεγάλη αλήθεια είπες φίλη μου! Τώρα βλέπω YouTube με diy και πως να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι, είμαι στο τσακ να αγοράσω έπιπλα και κουρτίνες!Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:49 Οι γυναίκες το έχουν αυτό. Σε δύσκολες περιόδους για να αισθανθούν καλά καταφεύγουν στα κομμωτήρια και τα ψώνια. Είναι τρόπος αντίδρασης. Οι άνδρες καταφεύγουν αλλού, σε τι ακριβώς δεν ξέρω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Cecily Anne
Πάντως πρώτη φορά αισθάνηκα στη ζωή μου ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού σε δερματολόγο για καθαρισμό. Ή από τις πολλές μαλακίες που έφαγα ή που δεν ξέρω, νιώθω σαν να έχω πιάσει μάκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σωστά τα λες! Σου αλλάζει την διάθεση ένα κούρεμα, ένα χτένισμα ένα καινούργιο χρώμα!Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:15Αν υπάρχουν τα χρήματα, όλα αυτά δίνουν κάποια ικανοποίηση. Μήπως δεν χαιρόμαστε από παιδιά με ένα καινούργιο ρούχο, παπούτσι, παιχνίδι; Αυτό ισχύει και για τους άνδρες. Απλά οι γυναίκες έχουν και το κομμωτήριο.Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:11Μεγάλη αλήθεια είπες φίλη μου! Τώρα βλέπω YouTube με diy και πως να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι, είμαι στο τσακ να αγοράσω έπιπλα και κουρτίνες!Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:49 Οι γυναίκες το έχουν αυτό. Σε δύσκολες περιόδους για να αισθανθούν καλά καταφεύγουν στα κομμωτήρια και τα ψώνια. Είναι τρόπος αντίδρασης. Οι άνδρες καταφεύγουν αλλού, σε τι ακριβώς δεν ξέρω.![]()
Ακολουθείς τη ρουτίνα που είχες και πριν όσο αφορά καθαρισμό μακιγιαζ κλπ;Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:16 Πάντως πρώτη φορά αισθάνηκα στη ζωή μου ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού σε δερματολόγο για καθαρισμό. Ή από τις πολλές μαλακίες που έφαγα ή που δεν ξέρω, νιώθω σαν να έχω πιάσει μάκα.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Cecily Anne
Mα να βαφτώ να πάω που; Να με δει η μάνα μου; Δε βαφομαι.Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:18
Ακολουθείς τη ρουτίνα που είχες και πριν όσο αφορά καθαρισμό μακιγιαζ κλπ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα παίζει μεγάλο ρόλο κ αυτό! Εννοώ όμως ότι συνεχίζεις να κάνεις σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση; νεράκι πίνεις;Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:20Mα να βαφτώ να πάω που; Να με δει η μάνα μου; Δε βαφομαι.Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:18
Ακολουθείς τη ρουτίνα που είχες και πριν όσο αφορά καθαρισμό μακιγιαζ κλπ;Στη ρουτίνα έχω χαλασμένη τη διατροφή 500%, έχω σαβουριάσει το πλανητη, αλλά όχι δε βάφομαι.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Cecily Anne
Ε τίποτα δεν έκανα πριν, τίποτα δεν κάνω κ τώραFrozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:22Θα παίζει μεγάλο ρόλο κ αυτό! Εννοώ όμως ότι συνεχίζεις να κάνεις σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση; νεράκι πίνεις;Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:20Mα να βαφτώ να πάω που; Να με δει η μάνα μου; Δε βαφομαι.Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:18
Ακολουθείς τη ρουτίνα που είχες και πριν όσο αφορά καθαρισμό μακιγιαζ κλπ;Στη ρουτίνα έχω χαλασμένη τη διατροφή 500%, έχω σαβουριάσει το πλανητη, αλλά όχι δε βάφομαι.
- hellegennes
Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου προβληματικοί είναι;foscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06 *Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων χθες: εμείς δεν είμαστε μπουρδέλο σαν εσας στην Αθηνα, ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες για καφέ είπε δεν είδε σχεδόν κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:23Ε τίποτα δεν έκανα πριν, τίποτα δεν κάνω κ τώραFrozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:22Θα παίζει μεγάλο ρόλο κ αυτό! Εννοώ όμως ότι συνεχίζεις να κάνεις σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση; νεράκι πίνεις;Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:20
Mα να βαφτώ να πάω που; Να με δει η μάνα μου; Δε βαφομαι.Στη ρουτίνα έχω χαλασμένη τη διατροφή 500%, έχω σαβουριάσει το πλανητη, αλλά όχι δε βάφομαι.
(αλλά έχω δει αλλαγή).
![]()
Ξεκινά με αυτά και πιστεύω θα δεις κάποια διαφορά.
- Cecily Anne
Άσχετο, αλλά μόλις ξυπνήσω το πρωί βρέχω 3 φορές τη μάπα. Το κάνετε κι εσείς; Αν, ναι, είναι σημειολογικό το 3 φορές, σαν το 3 το ποιητικό; Έχει κάποια δερματολογική σημασία; Ξεμπιχλιάζει η μάπα καλύτερα;Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:25Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:23Ε τίποτα δεν έκανα πριν, τίποτα δεν κάνω κ τώραFrozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:22
Θα παίζει μεγάλο ρόλο κ αυτό! Εννοώ όμως ότι συνεχίζεις να κάνεις σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση; νεράκι πίνεις;(αλλά έχω δει αλλαγή).
![]()
![]()
Ξεκινά με αυτά και πιστεύω θα δεις κάποια διαφορά.![]()
Δεν έχω δώσει σημασία αν είναι 3 ή 4 φορές, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να έχει σημειολογική έννοια!Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:26Άσχετο, αλλά μόλις ξυπνήσω το πρωί βρέχω 3 φορές τη μάπα. Το κάνετε κι εσείς; Αν, ναι, είναι σημειολογικό το 3 φορές, σαν το 3 το ποιητικό; Έχει κάποια δερματολογική σημασία; Ξεμπιχλιάζει η μάπα καλύτερα;Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:25Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:23
Ε τίποτα δεν έκανα πριν, τίποτα δεν κάνω κ τώρα(αλλά έχω δει αλλαγή).
![]()
![]()
- Cecily Anne
Tσέκαρε αύριο να δεις τι κάνεις μηχανικά, 3 ή 4 και θα το συζητήσουμε εκτενέστερα.
Τι να σου πω;!Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:30 Tσέκαρε αύριο να δεις τι κάνεις μηχανικά, 3 ή 4 και θα το συζητήσουμε εκτενέστερα.
- hellegennes
Έβλεπες Φώσκολο, που πάντα οι πυροβολισμοί ήταν τρεις. Ποτέ δύο ή τέσσερις ή άλλος αριθμός.Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:26Άσχετο, αλλά μόλις ξυπνήσω το πρωί βρέχω 3 φορές τη μάπα. Το κάνετε κι εσείς; Αν, ναι, είναι σημειολογικό το 3 φορές, σαν το 3 το ποιητικό; Έχει κάποια δερματολογική σημασία; Ξεμπιχλιάζει η μάπα καλύτερα;Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:25Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:23
Ε τίποτα δεν έκανα πριν, τίποτα δεν κάνω κ τώρα(αλλά έχω δει αλλαγή).
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναιhellegennes έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:24Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου προβληματικοί είναι;foscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06 *Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων χθες: εμείς δεν είμαστε μπουρδέλο σαν εσας στην Αθηνα, ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες για καφέ είπε δεν είδε σχεδόν κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο.
- Cecily Anne
hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:36Έβλεπες Φώσκολο, που πάντα οι πυροβολισμοί ήταν τρεις. Ποτέ δύο ή τέσσερις ή άλλος αριθμός.Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:26Άσχετο, αλλά μόλις ξυπνήσω το πρωί βρέχω 3 φορές τη μάπα. Το κάνετε κι εσείς; Αν, ναι, είναι σημειολογικό το 3 φορές, σαν το 3 το ποιητικό; Έχει κάποια δερματολογική σημασία; Ξεμπιχλιάζει η μάπα καλύτερα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις