Εννοείς τον τρισκατάρατο Σύριζα...under έγραψε: 24 Απρ 2020, 12:17Για τα 271 εκ που μοιρασες εσυ στα συμφεροντα των κεκ ξερεις να μας πεις τιποτα ή εισαι και γι αυτο μπερδεμενος ;stavmanr έγραψε: 24 Απρ 2020, 12:15Ήταν προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού. Μας έσωσε ο πρωθυπουργός για άλλη μία φορά.Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:48
A κατσε.. Το πηρατε πισω γιατι το 5% μιλησε για συμφεροντα? Τετοια αποφασισμένη κυβέρνηση είστε? Γιδια.
Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να κλάψω: από τη μία μας έσωσε κι από την άλλη μας στέρησε χρήματα από συγκεκριμένο κωδικό των ΕΣΠΑ που λέει κι ο under...
Μπερδεύτηκα.
Θα σου γράψω το προβληματισμό μου. Έστω ότι έχεις δίκιο, κι έστω ότι απορρόφησε 271 εκατομμύρια από τον ΕΣΠΑ για την ελληνική οικονομία, έστω και μέσα από ΚΕΚς, ΜΕΚς ή όπως στο καλό τα λένε. Εκείνοι σου λένε ακριβώς το δικό σου επιχείρημα: "σε μία δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα απορροφήσαμε τα κονδύλια". Τέλος. Δεν το συζητάμε.
Πάμε τώρα στα δικά σου: από τη μία γράφεις ότι έπρεπε να απορροφήσουμε τα κονδύλια κι από την άλλη συγχαίρεις τον πρωθυπουργό που πήρε προσωπική απόφαση να μην απορροφήσει τα κονδύλια, επειδή λέει έγινε σούσουρο στο ίντερνετ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τί ακριβώς συμβαίνει; Έχει δίκιο ο πρωθυπουργός ή άδικο; Κι αντίστοιχα έχει άδικο ο Υπουργός που προχώρησε την απορρόφηση πριν εκείνη διακοπεί ή δίκιο;