!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

perseus έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:17
foscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06

*Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων χθες: εμείς δεν είμαστε μπουρδέλο σαν εσας στην Αθηνα, ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες για καφέ είπε δεν είδε σχεδόν κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο.
ποια φιλη ,μηπως την ξερω
αποκλείεται, εσύ είσαι ευχάριστος άνθρωπος. Πιθανόν όμως ξέρεις τον πατέρα της, οικοδόμος έξω καρδιά, έπινε γύρω στα δυο λίτρα τσίπουρο την ημέρα, δυστυχώς δεν πήγε καθόλου ωραία, αυτήν την εβδομάδα τον ξεθάψανε.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:46
Μιλλένιαλ έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58 Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.
Τι εννοείς δεν έχουν; Για ότι δεν υπάρχει κουτάκι, δεν μπορείς να βγεις.
Gewponos90 έγραψε: 22 Απρ 2020, 13:12
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58 Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.
Επίσημα έχουν απαγορευτεί. Δεν υπάρχει επιλογή <<κοινωνική επίσκεψη>>. Άλλο αν κάποιοι γράφουν προσωπική άσκηση και πάνε σε σπίτι φίλων για καφε
Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν υπάρχει μεν λόγος μετακίνησης «Επίσκεψη σε σπίτι», αλλά τεχνικά κανείς δεν σταματάει τον άλλον από το να πάει, ε και γίνονται κανονικά. Ούτε έχω ακούσει για ντου σε σπίτια, ούτε έχει αφήσει να εννοηθεί η κυβέρνηση πως θα κυνηγηθούν, πέρα από τις μέρες του Πάσχα ενδεχομένως. Εξάλλου όπως είπα, σωματική άσκηση επιτρέπεται μέχρι 2 άτομα με 1.5 μ απόσταση, αλλά συνεχώς βλέπω 3+ χωρίς κανένα μέτρο. Για όλα υπάρχουν γκρίζες ζώνες και παραθυράκια, αυτός που για χρόνια αγόρευε στην αρχαία αγορά έχει τον δικηγορισμό μέσα του και θα τα βρει.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:19
Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.

Οι τελευταίοι παρατηρώ ότι δεν νοιάζονται και καθόλου για τα μέτρα ασφαλείας.
Εγώ δε βλέπω καθόλου κάτι τέτοιο.

Τώρα σε πιο λαϊκές γειτονιές δεν ξέρω, μάλλον ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι ο κοινωνικός δαρβινισμός είναι απλή διαπίστωση όχι κάτι ευκταίο, οι φτωχοί και οι κουραδοβλαχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά τον ίδιο τους τον εαυτό.

*Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων χθες: εμείς δεν είμαστε μπουρδέλο σαν εσας στην Αθηνα, ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες για καφέ είπε δεν είδε σχεδόν κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο.
Ανατολή Ιωαννίνων, ο ορισμός του κουραδοβλαχου.
Δηλαδή πως να στο εξηγήσω...παίζει και ο άντερ να μένει εκεί.
το έχω ψιλοκαταλάβει από το γεγονός ότι αυτή πριν λίγα χρόνια είχε καταφέρει να βρει δουλειά από το σπίτι, στο αντικείμενό της μετά από δεκαετία ανεργίας και δουλειών του ποδαριού, κι όμως κατάφερε να τη χάσει πριν κλείσει μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή συνέχισε να παρελαύνει όλη η γειτονιά κι όλο το σόι για καφέ με τη μάνα της και παρεξηγούνταν όλοι πρώτον άμα δεν καθόταν κι αυτή μισή ώρα να πει ένα καλησπέρα δεύτερον επειδή τολμούσε να τους πει να μην κάνουν φασαρία.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μιλλένιαλ έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:46

Τι εννοείς δεν έχουν; Για ότι δεν υπάρχει κουτάκι, δεν μπορείς να βγεις.
Gewponos90 έγραψε: 22 Απρ 2020, 13:12

Επίσημα έχουν απαγορευτεί. Δεν υπάρχει επιλογή <<κοινωνική επίσκεψη>>. Άλλο αν κάποιοι γράφουν προσωπική άσκηση και πάνε σε σπίτι φίλων για καφε
Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν υπάρχει μεν λόγος μετακίνησης «Επίσκεψη σε σπίτι», αλλά τεχνικά κανείς δεν σταματάει τον άλλον από το να πάει, ε και γίνονται κανονικά. Ούτε έχω ακούσει για ντου σε σπίτια, ούτε έχει αφήσει να εννοηθεί η κυβέρνηση πως θα κυνηγηθούν, πέρα από τις μέρες του Πάσχα ενδεχομένως. Εξάλλου όπως είπα, σωματική άσκηση επιτρέπεται μέχρι 2 άτομα με 1.5 μ απόσταση, αλλά συνεχώς βλέπω 3+ χωρίς κανένα μέτρο. Για όλα υπάρχουν γκρίζες ζώνες και παραθυράκια, αυτός που για χρόνια αγόρευε στην αρχαία αγορά έχει τον δικηγορισμό μέσα του και θα τα βρει.

αυτό δε γίνεται να το εμποδίσεις. Εκτός ίσως αν έμπαιναν κάποια στοιχειώδη όρια, π.χ. διάρκεια ΣΜΣ μέχρι 1 ώρα και μέχρι 1 για τον ίδιο λόγο στο ίδιο οχτάωρο. Από εκεί και πέρα εφόσον εμποδίζονται οι μαζικές συναθροίσεις και μετακινήσεις (που είναι και ο βασικός σκοπός των μέτρων), εντάξει όποια χοντρή γατομάνα νιώθει ΤΕΤΟΙΑ ανάγκη να πάει να δει τη φυσική μάνα της η οποία ανάγκη είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη να μην τη σκοτώσει, κάπου πρόκειται για πρόβλημα που λύνεται μόνο του. Δε μπορείς να αναγκάσεις τις μικρές κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκει πρωτίστως ο κάθε Έλληνας να μη μην αυτοκαταστραφούν*. Μπορείς μόνο να τις εμποδίσεις να πάρουν την αληθινή κοινωνία μαζί τους.

* βασικά μπορείς με εντατική αστυνόμευση και τροποποίηση των μέτρων ώστε να μην υπάρχουν πολλά παραθυράκια, απλώς είναι προφανές ότι οι ειδικοί κρίνουν πως δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

foscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:44
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:19

Εγώ δε βλέπω καθόλου κάτι τέτοιο.

Τώρα σε πιο λαϊκές γειτονιές δεν ξέρω, μάλλον ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι ο κοινωνικός δαρβινισμός είναι απλή διαπίστωση όχι κάτι ευκταίο, οι φτωχοί και οι κουραδοβλαχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ανατολή Ιωαννίνων, ο ορισμός του κουραδοβλαχου.
Δηλαδή πως να στο εξηγήσω...παίζει και ο άντερ να μένει εκεί.
το έχω ψιλοκαταλάβει από το γεγονός ότι αυτή πριν λίγα χρόνια είχε καταφέρει να βρει δουλειά από το σπίτι, στο αντικείμενό της μετά από δεκαετία ανεργίας και δουλειών του ποδαριού, κι όμως κατάφερε να τη χάσει πριν κλείσει μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή συνέχισε να παρελαύνει όλη η γειτονιά κι όλο το σόι για καφέ με τη μάνα της και παρεξηγούνταν όλοι πρώτον άμα δεν καθόταν κι αυτή μισή ώρα να πει ένα καλησπέρα δεύτερον επειδή τολμούσε να τους πει να μην κάνουν φασαρία.
ρε παιδια ποντιακο χωριο ειναι ,ο ορισμος της θειας.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:12 ;Έχει μια σημειολογία το γεγονός ότι ανοίγουν πρώτα τα κομμωτήρια. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενιζεται.

Κάπου άκουσα μάλιστα ότι έχουν γίνει προκρατήσεις στις...μπουτίκ ομορφιάς που φτάνουν τις δύο εβδομάδες.
ρε συ δεν πανε μονο οι κυρατσες κομμωτηριο εγω εχω να κουρευτω κοντα 2 μηνες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
foscilis

alekhine έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:43
Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:12 ;Έχει μια σημειολογία το γεγονός ότι ανοίγουν πρώτα τα κομμωτήρια. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενιζεται.

Κάπου άκουσα μάλιστα ότι έχουν γίνει προκρατήσεις στις...μπουτίκ ομορφιάς που φτάνουν τις δύο εβδομάδες.
εγώ σκέφτομαι να πειραματιστώ με ξύρισμα του κεφαλιού.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Και εγώ τόσο έχω. Και επειδή κάθε φορά τα κουρευω ελάχιστα , τώρα πλέον το μαλλί πέφτει πάνω από το μάτι και με ενοχλεί.

Το ξέρω ότι είναι απαραίτητα τα κομμωτήρια. Απλά εικάζω ότι αυτές που κατά κύριο λογο θα τα κατακλύσουν, θα ενδιαφέρονται για γυναικείο καλλωπισμο και όχι για πρακτικά ζητηματα όπως το κούρεμα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Namrail έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:47

Και εγώ τόσο έχω. Και επειδή κάθε φορά τα κουρευω ελάχιστα , τώρα πλέον το μαλλί πέφτει πάνω από το μάτι και με ενοχλεί.

Το ξέρω ότι είναι απαραίτητα τα κομμωτήρια. Απλά εικάζω ότι αυτές που κατά κύριο λογο θα τα κατακλύσουν, θα ενδιαφέρονται για γυναικείο καλλωπισμο και όχι για πρακτικά ζητηματα όπως το κούρεμα.
είναι identity. Η κατάρα του είδους μας.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Οι γυναίκες το έχουν αυτό. Σε δύσκολες περιόδους για να αισθανθούν καλά καταφεύγουν στα κομμωτήρια και τα ψώνια. Είναι τρόπος αντίδρασης. Οι άνδρες καταφεύγουν αλλού, σε τι ακριβώς δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ολα καλα μάγκες.
Πήγα ηρθα, ξαναπηγα ξαναήρθα
Ούτε μπλόκα ούτε τίποτα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:49 Οι γυναίκες το έχουν αυτό. Σε δύσκολες περιόδους για να αισθανθούν καλά καταφεύγουν στα κομμωτήρια και τα ψώνια. Είναι τρόπος αντίδρασης. Οι άνδρες καταφεύγουν αλλού, σε τι ακριβώς δεν ξέρω.
Memes
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Antares έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:49 Οι γυναίκες το έχουν αυτό. Σε δύσκολες περιόδους για να αισθανθούν καλά καταφεύγουν στα κομμωτήρια και τα ψώνια. Είναι τρόπος αντίδρασης. Οι άνδρες καταφεύγουν αλλού, σε τι ακριβώς δεν ξέρω.
Aσβεστώνουν ενοχικά τα πλακάκια της ντουζιέρας. Υπό κανονικές συνθήκες δεν έχουν ενοχές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:06
Memes
Και gaming να προσθέσω εγώ.
Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:08
Aσβεστώνουν ενοχικά τα πλακάκια της ντουζιέρας. Υπό κανονικές συνθήκες δεν έχουν ενοχές.
:smt005:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Μεγάλη αλήθεια είπες φίλη μου! Τώρα βλέπω YouTube με diy και πως να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι, είμαι στο τσακ να αγοράσω έπιπλα και κουρτίνες! :roll:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”