!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα στοιχηματική κομπίνα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Νέα στοιχηματική κομπίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Βγαίνουν κάποιοι στο facebook και διαδίδουν ένα στημένο παιχνίδι.
Παίζουν οι, άγνωστες παγκοσμίως, Μπιτζιμπιτζιακός-Κλωτσοκουφιακός και είναι στημένο λέει για άσσο ημίχρονο-διπλό τελικό και το σκέτο διπλό πληρώνει 10 στο 1, αλλά μόνο στην trexagyreve.bet παίζει.
Ψάχνει το θύμα τα γνωστά στοιχηματικά site και δεν υπάρχει ο αγώνας.
Αποφασίζει λοιπόν να μπει στην trexagyrevebet.com αλλά του βγαίνει το απαγορευτικό της ΕΕΕΠ.
Το θύμα αποφασισμένο μπαίνει με VPN στην trexagyreve και γράφεται. Η διαδικασία είναι απλή, ούτε ταυτοποίηση θέλουν, ούτε χαρτί της ενορίας, ούτε τίποτα. Καταθέτει ένα ποσό με paysafe, του δίνουν και μπόνους εγγραφής 50 ευρώ.
Πάει στο Μπιτζιμπιτζιακός-Κλωτσοσκουφιακός και λέει Μπιτζιμπιτζιακός-Κλωτσοσκουφιακός 1-0 στο 23' και απόδοση -πλέον- του διπλού 100.
Παίζει 50 ευρώ και γίνονται πέντε χινάρια, αφού στο τέλος ανακοινώνεται Μπιτζιμπιτζιακός-Κωλτσοσκουφιακός 1-2.
Ζητάει ανάληψη και βγαίνει στο τσατ μία μπέμπα και του λέει "συγχαρητήρια αγαπητέ μας φίλε, αλλά το ποσόν των 5,000 ευρών που κερδίσατε υπόκειται σε φορολογία 500 ευρώ, βάσει του νόμου της Κόστας Μαρίκας εις την οποίαν εδρεύει η εταιρεία μας".
Το θύμα λέει "ε καλά, στείλτε μου τεσσεράμιση" αλλά η μπούλα του λέει "δυστυχώς δεν γίνεται, πρέπει να προπληρωθεί ο φόρος πριν γίνει εκταμίευση".
Το θύμα λέει "μα ...", "δυστυχώς δεν γίνεται" του απαντάει η άλλη, "αλλά μόλις καταβληθούν από εσάς τα πεντακό καθίσταται δυνατή η εκταμίευσις".
Το θύμα της ιστορίας σ' αυτή τη φάση λέει πονηρεύτηκε και φεύγει από το τσατ εκνευρισμένο.
Μαθαίνει ότι πρόκειται για κομπίνα και ξαναμπαίνει στο site και ζητάει τα 50 ευρώ του πίσω τουλάχιστον. Μετά από αυτό όμως ο λογαριασμός του μπλοκάρεται και τον κάνουν logout !
Πάει τώρα το θύμα να βρει άκρη και τελικά βρίσκει κάποιους επαϊοντες της υποθέσεως οι οποίοι του λένε "βρε, ούτε Μπιτζιμπιτζιακός ομάδα υπάρχει, ούτε Κλωτσοσκουφιακός, στημένο κόλπο από την αρχή είναι !".
Το θύμα έτσι γλύτωσε με μόνο 50 ευρώ απώλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 24 Απρ 2020, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Re: Νέα στοιχηματική κομπίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Δηλαδή το θύμα μπαίνει σε διαδικασία να χρησιμοποιήσει vpn για να μπει στη στοιχηματική, αλλά δεν googlάρει αν υπάρχει «Μπιτζιμπιτζιακός » και «Κλωτσοσκουφιακός».

Ο χρυσός κανόνας ενός τζέντλεμαν είναι ότι δεν πίνει πριν τις 12:00.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μιλλένιαλ έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:32 Δηλαδή το θύμα μπαίνει σε διαδικασία να χρησιμοποιήσει vpn για να μπει στη στοιχηματική, αλλά δεν googlάρει αν υπάρχει «Μπιτζιμπιτζιακός » και «Κλωτσοσκουφιακός».

Ο χρυσός κανόνας ενός τζέντλεμαν είναι ότι δεν πίνει πριν τις 12:00.
Πρωτάθλημα Νικαράγουας είναι υποτίθεται.
Έχεις δίκιο βέβαια. Εγώ είχα φίλο έναν Ιταλό παλιά που έπαιζε "σίγουρα στοιχήματα" αλλά για να σχηματισθεί η σίγουρη τριάδα έπρεπε να παίξει και σε κάποιες άγνωστες εταιρείες συνήθως. Του έλεγα "καλό το σύστημα σου, αλλά εγώ στις άγνωστες δεν μπαίνω ποτέ".
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ελπίζω το θύμα να μην ήσουν εσύ. Το "κόλπο" είναι ηλίθιο από την αρχή ως το τέλος. Κανένας με πρόσβαση στο google και iq πάνω από 50 δεν θα μπορούσε να την πατήσει.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Namrail έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:42 Ελπίζω το θύμα να μην ήσουν εσύ. Το "κόλπο" είναι ηλίθιο από την αρχή ως το τέλος. Κανένας με πρόσβαση στο google και iq πάνω από 50 δεν θα μπορούσε να την πατήσει.
Όχι, που να τα βρω εγώ τα πενήντα ευρώ ;
Δεν είναι και τόσο ηλίθιο ομως, λίγο protracted είναι.
Αλλά εγώ είχα πέσει σε γκρουπ που έδινε "σίγουρα ιπποδρόμου" και είδα ότι πουλάγανε τρέλα και τους λέω "εεεπ τι είναι αυτά ;" και μετά βγαίνει ένας και λέει "εγώ είμαι πυγμάχος και θα έρθω να σε καθαρίσω". Αλλά μέχρι το βράδυ το είχε κάνει μπλοκ αυτό το γκρουπ το facebook.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

wooded glade έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:50
Namrail έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:42 Ελπίζω το θύμα να μην ήσουν εσύ. Το "κόλπο" είναι ηλίθιο από την αρχή ως το τέλος. Κανένας με πρόσβαση στο google και iq πάνω από 50 δεν θα μπορούσε να την πατήσει.
Αλλά εγώ είχα πέσει σε γκρουπ που έδινε "σίγουρα ιπποδρόμου" και είδα ότι πουλάγανε τρέλα και τους λέω "εεεπ τι είναι αυτά ;" και μετά βγαίνει ένας και λέει "εγώ είμαι πυγμάχος και θα έρθω να σε καθαρίσω". Αλλά μέχρι το βράδυ το είχε κάνει μπλοκ αυτό το γκρουπ το facebook.
Άνοιξε ένα νήμα-ημερολόγιο και γράψε για cult τζογαδόρικες μορφές που έχεις συναντήσει. Άμα κρίνουμε από την εκπομπή Φερεντίνου με τον κο. Αυγολέμονο και τον καρφωμένο από μάτι στα ΚΤΕΛ έχει πολύ ζουμί η ιστορία και αποτελεί ντοκουμέντο κοινωνιολογικής σημασίας.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μιλλένιαλ έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:53
wooded glade έγραψε: 24 Απρ 2020, 11:50
Άνοιξε ένα νήμα-ημερολόγιο και γράψε για cult τζογαδόρικες μορφές που έχεις συναντήσει. Άμα κρίνουμε από την εκπομπή Φερεντίνου με τον κο. Αυγολέμονο και τον καρφωμένο από μάτι στα ΚΤΕΛ έχει πολύ ζουμί η ιστορία και αποτελεί ντοκουμέντο κοινωνιολογικής σημασίας.
Πολλές cult.
Μία πολύ cult μορφή ήταν ένας τύπος που εμφανιζόταν στο Φαληρικό Δέλτα κάθε φορά λίγο από την τελευταία ιπποδρομία της ημέρας, στην αίθουσα της α' θέσεως. Αυτός φώναζε στο διαπασών "Γιώργο, Γιώργοοοοο" συνέχεια και χάλαγε τον κόσμο.
Την πρώτη φορά υπέθεσα εγώ ότι όπως είχε πολύ κόσμο, έχασε το φίλο του το Γιώργο και τον έψαχνε.
Αλλά γινόταν συνέχεια αυτό.
Ο τύπος πρέπει -νομίζω- να ήταν μπαρόβιος της πλατείας Συντάγματος, από αυτούς που πιάνουν τους τουρίστες και τους λένε "θες να σε πάω σε ένα ωραίο μπαρ ;". Το δε κόλπο του στον ιππόδρομο πρέπει να ήταν να του πιάσει κουβέντα κάποιος, να του πει "έχω ένα σίγουρο αλλά έχασα τον Γιώργο που κρατάει τα λεφτά" και μετά να τον φάει (σ.σ δύσκολο να πιάσει - όλοι ήταν γατόνια εκεί μέσα).
Η ιστορία μ' αυτόν είναι ότι μιά μέρα μπαίνω στο τραίνο από την Ομόνοια για να πάω Κάτω Πατήσια και μπαίνει κι αυτός και στήνεται μπροστά στη μέσα πόρτα, που βλέπει προς τις ράγες. Και ο βλάκας ο οδηγός, δεν ξέρω πως, άνοιξε αυτές τις πόρτες για μιά στιγμή, οπότε με το που ξανακλείνουν οι πόρτες πιάνεται το παλτό του τύπου και δεν έβγαινε με τίποτα. Αλλά ούτε και μπορούσε να βγει από το παλτό αυτός, γιατί ήταν στενό !
Αρχίζει λοιπόν να ορύεται και -όπως είναι τα τραίνα- οι πόρτες αυτές δεν επρόκειτο να ξαναανοίξουν πριν την Κηφισιά.
Στα δε καθίσματα γύρω-γύρω ήταν μιά παρέα μαθητές, δεκαπεντάχρονα, που του έκαναν τη ζωή μαρτύριο.
Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδα.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Ειλικρινά, ΠΟΥ τις βρίσκετε τέτοιες περιπτώσεις;
Και μάλιστα άτομα ηλικιών κάτω των 50 που σκαμπάζουν 5 πράγματα από υπολογιστές & δίκτυα, όχι λειτουργικά αναλφάβητους 60ρηδες & 70ρηδες.
Οι τελευταίοι -λογικά- θα το ’χουν κόψει το σπορ αφού τα πρακτορεία είναι κλειστά. Κλειστά δεν είναι; (Δεν έχω ιδέα)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Gordian Knot έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:55 Ειλικρινά, ΠΟΥ τις βρίσκετε τέτοιες περιπτώσεις;
Και μάλιστα άτομα ηλικιών κάτω των 50 που σκαμπάζουν 5 πράγματα από υπολογιστές & δίκτυα, όχι λειτουργικά αναλφάβητους 60ρηδες & 70ρηδες.
Οι τελευταίοι -λογικά- θα το ’χουν κόψει το σπορ αφού τα πρακτορεία είναι κλειστά. Κλειστά δεν είναι; (Δεν έχω ιδέα)
Τέτοιες τι περιπτώσεις ;
Τα πρακτορεία είναι κλειστά τώρα αλλά εκτός αυτού δεν υπάρχουν και αγώνες.
Από το 2005 -περίπου- είχε αρχίσει να σχηματίζεται και ένας δυνατός όμιλος εξηντάρηδων που τα έπαιζαν και στο internet. Οι νεώτεροι φυσικά ασχολούντο περισσότερο με το internet παρά με πρακτορεία.
Η κρίση και οι φόροι έχουν κάνει τον κόσμο να παίζει σαφώς πολύ λιγώτερο τόσο στα πρακτορεία όσο και στο internet.
Διότι όσο και κουτός να είναι κάποιος, η τσέπη του θα καταλάβει τις απώλειες.

Υπάρχουν τα βλήματα των vlts κλπ σίγουρα. Είναι ένα περίεργο φαινόμενο. Βλέπεις τον άλλον που σου λέει "εγώ είμαι επιχειρηματίας" - και είναι
πράγματι σοβαρός επιχειρηματίας - να παίζει vlts και κίνο.
Δεν μπορώ να το firstain.

Έχει γίνει και το εξής, παλιά.
Ήταν ένας χαμένος φίλος από τα χρόνια του σχολείου και εμφανίζεται ξαφνικά και μου λέει "έχω φτιάξει ένα βιβλίο για το Lotto και επειδή έμαθα ότι εσύ ξέρεις απ' αυτά θέλω να με βοηθήσεις να φτιάξω ένα companion cd". Λέω σύμφωνοι αλλά θέλω money. Εντάξει λέει αυτός θα το κανονίσουμε.
Μετά ξαναέρχεται και μου λέει "ξέρεις μήπως θα προτιμούσες ένα ποσοστό από το βιβλίο αντί για cash ;". Λέω εγώ "εντάξει έγινε".
Ύστερα από αυτό και επειδή ξαναγίναμε φιλαράκια πήγαινα παρέα στα διάφορα σημεία που γινόταν τοποθετήσεις του βιβλίου, βιβλιοπωλεία, πρακτορεία αλλά και σε μεμονωμένους πελάτες. Μετά πηγαίναμε για μπιρόνια στην παραλία.
Το Lotto είναι φάβα βέβαια -παλτό του παλτού- αλλά όπως το διαφήμιζε ο ΟΠΑΠ έκανε μεγάλες πωλήσεις, ειδικά τα τρία πρώτα χρόνια, 1991-94.
Εγώ λοιπόν εκεί που πήγαινα έκοβα και τους πελάτες-παίκτες τι ήταν ο καθένας και κράταγα σημειώσεις.
Έφτασε λοιπόν να έχουμε πελάτη μέχρι διευθυντή μεγάλου αρχιτεκτονικού γραφείου, ένας άλλος μηχανολόγος του ΕΜΠ και μέχρι και γιατρός κλινικάρχης. Ο τελευταίος μεγάλο γατόνι το κατάλαβε βέβαια αλλά είπε "εντάξει μωρέ περνάω την ώρα μου με τα νούμερα".
Εκείνο που παρατήρησα πάντως ήταν ότι δεν υπήρχε κανένας πελάτης που να είναι φυσικός ή χημικός. Άρα μόνο αυτοί είναι immune.
Οι pure mathematicians επίσης μπορεί αλλά δεν παίρνω όρκο.
Πελάτες μη παίκτες που είχαν science background υπήρχαν βέβαια, αλλά αυτοί ήθελαν τα δικά μας για να κάνουν development. Ένας έβγαλε
περιοδικό Lotto που κυκλοφόρησε στη Γερμανία.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

60αρηδες το 2005; Δηλ. τωρινοί 75άρηδες;
Απτή απόδειξη της ισχύος του (νεο)φιλελευθερισμού: ♫ Money makes the world go round, the world go around, the world go around ♫
Φοβάμαι ωστόσο πως οι γνώσεις που θα αποκόμισαν εν τω μεταξύ (η μεγάλη μάζα τουλάχιστον, όχι δυο-τρεις μεμονωμένες περιπτώσεις) περιορίζονται στην πρόσβαση σε στοιχηματικά sites, χρήση πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών (έχει φαΐ η υπόθεση, γιατί αρκετά πιστωτικά ιδρύματα εξαιρούν τον τζόγο από τις επιτρεπόμενες συναλλαγές) και τα συναφή.
Τώρα θα μου πείς, κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. Θέλω να πιστεύω, πως η εξοικείωσή τους με την τεχνολογία τους βοήθησε στην καθημερινότητά τους. Και μαζί μ’ αυτούς, ωφέλησε κι εμάς.
Εμμέσως, π.χ. σταμάτησαν να τρέχουν στα γκισέ των τραπεζών & υπηρεσιών διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις τους από το σπίτι.

Ενδιαφέροντα τα συμπεράσματα που προκύπτουν βάσει επαγγελματικής δραστηριότητας/πεδίου γνώσεων.
btw, αυτό το "vlts" χρειάστηκε να το googleάρω. Ο κόσμος του τζόγου μου είναι παντελώς άγνωστος...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”