Γω θέλω χωνάκι με 2 μπάλες και σαντιγί.under έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:27Αχνα δεν βγαζατε ηλιθιε.Τουμπεκι κανατε.Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:26 Αφενός ρε μαλακα βρίζουμε τους ζαιους για το αισχος τους . Αφενός ρε μαλακα βρίζουμε εσένα για το φιάσκο. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα έχει θέμα με την φάση. Κατάλαβες ρε μαλακα; Οι ζαιοι έχουν πάει στο 20%. Καραμέλα έλιωσε. Πάει. Φέραμε εσάς που είστε ικανότεροι. Τι κάνουμε από εδώ και πέρα;
Τωρα στο παγωτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα συμφεροντα των ΚΕΚ
Re: Τα συμφεροντα των ΚΕΚ
Δεν βρέχει.under έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:31Εγω ημουν ξεκαθαρος.Ηθελα χρηματα απο συγκεκριμενο κωδικο του ΕΣΠΑ για να μην καθεται στο ραφι.Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:29 Δεν ξέρω τι κάνει ο βάτραχος τι κάνει. Ξέρω τι κάνεις εσύ. Κανείς τα ίδια αισχη με τα ΚΕΚ. Και συμφωνούμε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ έτρωγαν οι ημέτεροι. Εσύ που ήσουν στην πείνα 5 χρόνια και ήρθες να τα αλλαξεις, ποια η δικαιολογία σου;
Πιο απλα δεν μπορω να στο πω.
Τωρα θα χασουμε χρηματα απο αλλο κωδικο απο τον οποιο θα μπορουσαν να παρουν χρηματα αλλοι ανθρωποι ή επιχειρησεις.
Κι ολα αυτα επειδη τολμησατε να μιλησετε για συμφεροντα.Γιδια.
- Ηράκλειτος
- †
και τις μπαλες μεσα φουστανεΣτύγιος έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:33Γω θέλω χωνάκι με 2 μπάλες και σαντιγί.under έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:27Αχνα δεν βγαζατε ηλιθιε.Τουμπεκι κανατε.Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:26 Αφενός ρε μαλακα βρίζουμε τους ζαιους για το αισχος τους . Αφενός ρε μαλακα βρίζουμε εσένα για το φιάσκο. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα έχει θέμα με την φάση. Κατάλαβες ρε μαλακα; Οι ζαιοι έχουν πάει στο 20%. Καραμέλα έλιωσε. Πάει. Φέραμε εσάς που είστε ικανότεροι. Τι κάνουμε από εδώ και πέρα;
Τωρα στο παγωτο.![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Από το πρωί θέλω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνώ, Αντερ.
Είσαι εγγαστρίμυθος; Μου κάνει εντύπωση πώς καταφέρνεις και μιλάς με γεμάτο το στόμα.

Είσαι εγγαστρίμυθος; Μου κάνει εντύπωση πώς καταφέρνεις και μιλάς με γεμάτο το στόμα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μου χαλάς την εικόνα του μειλίχιου τύπου που έχω δημιουργήσει για 'σενα.Beria έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:41 Από το πρωί θέλω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνώ, Αντερ.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε συ με έσκασε ο μπαγλαμάς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ξέρω αν είναι εγγαστρίμυθος, πάντως τρόπους δεν έχει. Όταν τρώνε (ΕΣΠΑ) δε μιλάνε.Beria έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:41 Από το πρωί θέλω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνώ, Αντερ.
![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεν είμαι πρόστυχος ,είμαι ουτιδανός και σε οικτίρω
Ορίστε ρε πούστηδοι τι καταλάβαμε , πάει το νήμα του αντερούλη ,εξεμουνιάσθη επαρκώς ,εξεμουνιάσθη και πήγε για ύπνο κι ο άντερ χωρίς βάουτσερ..
Για bepanthol πήγε.Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:13 Ορίστε ρε πούστηδοι τι καταλάβαμε , πάει το νήμα του αντερούλη ,εξεμουνιάσθη επαρκώς ,εξεμουνιάσθη και πήγε για ύπνο κι ο άντερ χωρίς βάουτσερ..

Είναι πράγματι εκνευριστική η μανία του με τον Μπουμπούκο. Τί στο καλό σέκς του κάνει, δε μπορώ να καταλάβω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:31Εγω ημουν ξεκαθαρος.Ηθελα χρηματα απο συγκεκριμενο κωδικο του ΕΣΠΑ για να μην καθεται στο ραφι.Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2020, 22:29 Δεν ξέρω τι κάνει ο βάτραχος τι κάνει. Ξέρω τι κάνεις εσύ. Κανείς τα ίδια αισχη με τα ΚΕΚ. Και συμφωνούμε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ έτρωγαν οι ημέτεροι. Εσύ που ήσουν στην πείνα 5 χρόνια και ήρθες να τα αλλαξεις, ποια η δικαιολογία σου;
Πιο απλα δεν μπορω να στο πω.
Τωρα θα χασουμε χρηματα απο αλλο κωδικο απο τον οποιο θα μπορουσαν να παρουν χρηματα αλλοι ανθρωποι ή επιχειρησεις.
Κι ολα αυτα επειδη τολμησατε να μιλησετε για συμφεροντα.Γιδια.
A κατσε.. Το πηρατε πισω γιατι το 5% μιλησε για συμφεροντα? Τετοια αποφασισμένη κυβέρνηση είστε? Γιδια.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
"Άκου δικαιολογία που βρήκε η Νέα Δημοκρατία, ναι εμεις κλέψαμε, αλλά κλέψατε κι εσείς πριν "
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση