Έτσι για να μην σε αδικήσω.
Έχεις απόλυτα δίκιο.
Δες αυτό το βίντεο και μην διαβάσεις τίποτα Θα τα καταλάβεις όλα!Niki έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:30 Έχω χρόνο λόγο καραντίνας αλλά όχι τόσο που να διαβάσω τόσα πράγματα να κρατήσω σημειώσεις να ανοίξω βιβλία για να δω αν έχεις δίκιο.
Έχεις απόλυτα δίκιο.![]()
Είδα μέχρι το dj το υπόλοιπο άλλη φορά στο υπόσχομαι.seismic έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:35Δες αυτό το βίντεο και μην διαβάσεις τίποτα Θα τα καταλάβεις όλα!Niki έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:30 Έχω χρόνο λόγο καραντίνας αλλά όχι τόσο που να διαβάσω τόσα πράγματα να κρατήσω σημειώσεις να ανοίξω βιβλία για να δω αν έχεις δίκιο.
![]()
Καλή προσπάθεια!Niki έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:39Είδα μέχρι το dj το υπόλοιπο άλλη φορά στο υπόσχομαι.seismic έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:35Δες αυτό το βίντεο και μην διαβάσεις τίποτα Θα τα καταλάβεις όλα!Niki έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:30 Έχω χρόνο λόγο καραντίνας αλλά όχι τόσο που να διαβάσω τόσα πράγματα να κρατήσω σημειώσεις να ανοίξω βιβλία για να δω αν έχεις δίκιο.
![]()
Στείλε του και αυτό... μιλάει μόνο του!Niki έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:47 Να σου πω επειδή γέλασες τόσο πολύ και είσαι γελαστερός στέλνω το βίντεο σε κάποιον που γνωρίζει από αυτά και μπορεί να σε βοηθήσει.
Να το δει και να μας πει.![]()
Να σας πω εγώ σε τι διαφέρει Η προβολογέφυρα έχει ποιο πολύπλοκη στατική μελέτη από ότι το φρεάτιο του ανελκυστήρα.seismic έγραψε: 07 Απρ 2020, 22:30 Σε τι διαφέρει ένας προεντεταμένος πρόβολος κοιλαδογέφυρας σαν αυτόν της πρώτης φωτογραφίας με το προεντεταμένο φρεάτιο ανελκυστήρα της πατέντας της δεύτερης φωτογραφίας? Οι μόνες διαφορές που βλέπω είναι ότι το ένα φρεάτιο είναι σε οριζόντια θέση και το άλλο σε κατακόρυφη θέση και ότι το ένα είναι πακτωμένο σε βάθρο ενώ το άλλο στο έδαφος. Οι κανόνες της προέντασης είναι οι ίδιες. Βλέπετε εσείς κάποια άλλη διαφορά? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου ζητούν να κάνω επίλυση με μαθηματικά και πειράματα αφού είναι λυμένη η εξίσωση από τότε που ο βασιλικός κήπος ήταν σε γλάστρα. Αν μπορεί κάποιος πολιτικός μηχανικός τον παρακαλώ να μου πει αν είμαι σωστός ή λάθος.
![]()