!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατω η Πατριαρχια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Κατω η Πατριαρχια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:06
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:06
Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:30

Η νομοθεσία ναι, η κοινωνία όχι. Έχει κάνει βήματα σημαντικά αλλά αλλά ακόμα είναι πίσω. Δεν ειναι θεμα σχέσης, αυτό είναι το λιγότερο. Τον σουτάρεις και ξεμπερδεψες αν κάτι δεν αλλάζει.
Όταν λέμε κοινωνία , σε ποια επιμέρους τμήματα της ελληνικής κοινωνίας αναφέρεσαι ;
Μην μου αναφέρεις νοοτροπίες γερόντων από την επαρχεία ούτε για ομάδες αλλοδαπών από τρίτες χώρες που ζουν χρόνια στην Ελλάδα ..
Στην κοινωνία ολάκερη.
Η κοινωνία δεν είναι κάτι το εννιαίο και ούτε συμπεριφέρεται πάνω σε ένα ζήτημα ομοιόμορφα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:06

Όταν λέμε κοινωνία , σε ποια επιμέρους τμήματα της ελληνικής κοινωνίας αναφέρεσαι ;
Μην μου αναφέρεις νοοτροπίες γερόντων από την επαρχεία ούτε για ομάδες αλλοδαπών από τρίτες χώρες που ζουν χρόνια στην Ελλάδα ..
Στην κοινωνία ολάκερη.
Η κοινωνία δεν είναι κάτι το εννιαίο και ούτε συμπεριφέρεται πάνω σε ένα ζήτημα ομοιόμορφα
Όταν λες επιμέρους τμήματα τηε κοινωνίας σε ποια αναφέρεσαι; δως μου ενα παράδειγμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:54
Στην κοινωνία ολάκερη.
Όταν λες επιμέρους τμήματα τηε κοινωνίας σε ποια αναφέρεσαι; δως μου ενα παράδειγμα.
Αλλιώς είναι η νοοτροπία σε μια λαϊκή περιοχή και αλλιώς στο Κολωνάκι η στην Εκάλη
Αλλιώς σε ένα χωριό στην Κρήτη και άλλιως στην Αθήνα ..
Αλλιώς σε κύκλους καλλιτεχνών και μορφωμένων στρωμάτων και αλλιώς σε φτωχούς αγρότες κτηνοτρόφους
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ιδού που μας κατάντησε η πατριαρχία
να μην επιτρέπει να συμπεριφέρεσαι στις γυναίκες ως ίσες τουτέστιν να μπορείς να ανταποδώσεις τα χτυπήματά τους
απαράδεκτο έλλειμα ισότητας, καταδικάζω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:27 ιδού που μας κατάντησε η πατριαρχία
να μην επιτρέπει να συμπεριφέρεσαι στις γυναίκες ως ίσες τουτέστιν να μπορείς να ανταποδώσεις τα χτυπήματά τους
τον κανανε ασηκωτο οι λευκοιπποτες - τον τσακιζαν κ τον απειλουσαν οτι θα του γαμησουν μανα και αδελφες - πολυ καλα προοδευτικα παλληκαρια επιπεδου μαυρομπογια .

η συνεχεια ηταν στα δικαστηρια ο τυπος πηρε βαρβατη αποζημιωση . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Οταν ακουω τη λεξη πατριαρχία πραγματικά σκεφτομαι χιτλερική ιδεολογία. Βασικά η πατριαρχία ως αφηγημα, οτι υπάρχει δηλαδη μια αορατη σκοτεινή δύναμη που θελει τους αντρες να κυριαρχουν κτλ ειναι καρμπον το αφηγημα του εβραιομπολσεβικισμου. Παω στοίχημα οτι θα μπορουσα να περασω κομμάτια του mein kampf ως φεμινιστικα, απλα αντικαθιστωντας τη λεξη εβραίος με τη λεξη αντρας. Prove me wrong

Edit. Μιας κ εχω πολυ ελευθερο χρονο απόψε, τσεκάρετε

THE JEWISH MALE QUESTION

This is also sure of horses, which unite to defend themselves against any aggressor but separate the moment the danger is over.
It is much the same with the Jew a man. His spirit of sacrifice is only apparent. It manifests itself only so long as the existence of the individual makes this a matter of absolute necessity. But as soon as the common foe is conquered and the danger which threatened the individual Jews men is overcome and the prey secured, then the apparent harmony disappears and the original conditions set in again. Jews Men act in concord only when a common danger threatens them or a common prey attracts them. Where these two motives no longer exist then the most brutal egotism appears and these people who before had lived together in unity will turn into a swarm of rats that bitterly fight against each other.
If the Jews men were the only people in the world they would be wallowing in filth and mire and would exploit one another and try to exterminate one another in a bitter struggle, except in so far as their utter lack of the ideal of sacrifice (..)

(..) even after having passed through the most gigantic catastrophes that have overwhelmed mankind :a040: , the Jews men remain the same as ever (..)
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Αγις έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:37
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:27 ιδού που μας κατάντησε η πατριαρχία
τον κανανε ασηκωτο οι λευκοιπποτες - τον τσακιζαν κ τον απειλουσαν οτι θα του γαμησουν μανα και αδελφες - πολυ καλα προοδευτικα παλληκαρια επιπεδου μαυρομπογια .

η συνεχεια ηταν στα δικαστηρια ο τυπος πηρε βαρβατη αποζημιωση . :003:
ορίστε φίλε Άγη ένας άνθρωπος που δεν κάνει σεξιστικές διακρίσεις
συμπεριφέρεται στις γυναίκες ακριβώς όπως θα συμπεριφερόταν στους άντρες
ισότης!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ειναι υποχρεωση μας να τους φερομαστε με βαση την ισοτητα - πρεπει να καταπνιγουμε καθε πατριαρχικη αντιληψη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

αυτα ειναι τα χαλια της πατριαρχιας.

ενας παλαβος κρατα ομηρη μια γυναικα με πιστολι.
ενας μαλακας τρεχει να την βοηθησει.
οσο την βοηθα αυτη φευγει τρεχοντας.
ο μαλακας σκοτωνεται και τα παιδια του μενουν πεινασμενα

ευγε μαλακα!

ΥΓ οχι η γυναικα δεν προσπαθησε με κανεναν τροπο να βοηθησει αυτον που την βοηθησε.
εκανε οτι κανουν ολα τα ζωα το εβαλε στα ποδια
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Πολλές οι σελίδες, έχω διαβάσει την πλειονότητα και δεν βρήκα απάντηση σε αυτή μου την ερώτηση.
Naida, το ξέρω ότι θα φας μεγάλη επίθεση, κι αν επιλέξεις να μην το κάνεις θα το σεβαστώ.
Όμως να ξες θα εκτιμούσα, αντί να προσπαθείς να αποδείξεις ότι αυτά που λέμε δεν σημαίνουν ότι δεν έχουμε πατριαρχία, να μου φέρεις μερικά παραδείγματα που οι γυναίκες υφίστανται την καταπίεση της πατριαρχίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 23 Απρ 2020, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

εγω μερικες φορες ειμαι μαλακας. ολοι μας κανουμε μαλακιες
ενταξει καποιοι περισσοτερες......

ειμαι στην εισοδο του γυμναστηριου. ειμαι μαλακας και ανοιγω την πορτα για να βγει καποια.
καλος μαλακας....
το ξανακανω καποια αλλη μερα σε καποια αλλη αλλα της κακοφανηκε και δοκιμασε να βγει απο το αλλο φυλλο της που ηταν κλειδωμενο.
παραλιγο να φαει τα μουτρα της. εγω αρχισα να μπαινω σιγα σιγα σιγα σιγα σιγα σιγα οσο αυτη περιμενε να φυγω απο εκει για να βγει αυτη.
δεν ξανανοιξα ποτε μου πορτα σε γυναικα μαλιστα μπορω να πω οτι καθυστερω οσο μπορω ωστε οταν την ανοιξουν αυτες για να περασουν να περασω και εγω
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:18 Πολλές οι σελίδες, έχω διαβάσει την πλειονότητα και δεν βρήκα απάντηση σε αυτή μου την ερώτηση.
Naida, το ξέρω ότι θα φας μεγάλη επίθεση, κι αν επιλέξεις να μην το κάνεις θα το σεβαστώ.
Όμως να ξες θα εκτιμούσα, αντί να προσπαθείς να αποδείξεις ότι αυτά που λέμε δεν σημαίνουν ότι δεν έχουμε πατριαρχία, να μου φέρεις μερικά παραδείγματα που οι γυναίκες υφίστανται την καταπίεση της πατριαρχίας.
Βεβαίως να σου απαντήσω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

bolek έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:24 εγω μερικες φορες ειμαι μαλακας. ολοι μας κανουμε μαλακιες
ενταξει καποιοι περισσοτερες......

ειμαι στην εισοδο του γυμναστηριου. ειμαι μαλακας και ανοιγω την πορτα για να βγει καποια.
καλος μαλακας....
το ξανακανω καποια αλλη μερα σε καποια αλλη αλλα της κακοφανηκε και δοκιμασε να βγει απο το αλλο φυλλο της που ηταν κλειδωμενο.
παραλιγο να φαει τα μουτρα της. εγω αρχισα να μπαινω σιγα σιγα σιγα σιγα σιγα σιγα οσο αυτη περιμενε να φυγω απο εκει για να βγει αυτη.
δεν ξανανοιξα ποτε μου πορτα σε γυναικα μαλιστα μπορω να πω οτι καθυστερω οσο μπορω ωστε οταν την ανοιξουν αυτες για να περασουν να περασω και εγω
:giggle:
Είναι δείγμα ευγένειας, δεν έχει να κάνει με το φύλο.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:57
Βλήμα έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:18 Πολλές οι σελίδες, έχω διαβάσει την πλειονότητα και δεν βρήκα απάντηση σε αυτή μου την ερώτηση.
Βεβαίως να σου απαντήσω.
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:22
Naida έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:57
Βεβαίως να σου απαντήσω.
Εικόνα

Εικόνα

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”