Jack Shephard έγραψε: 23 Απρ 2020, 08:22
Ακριβώς, η πατέντα είναι της Microsoft, όχι του Gates.
Δε ψάχνεται λοιπόν ο φιλανθρωπικός οργανισμός, ψάχνεται η Microsoft. Και εδώ είναι το κλειδί και χωρίς να το ξέρεις έδειξες μαύρα μεσάνυχτα. Με την τεχνολογία γύρω από τους sensors ασχολούνται ΟΛΟΙ εντατικά. Για να ανοίξεις λίγο τα μάτια και για τους sensors σου διάβασε το "The future is faster than you think", το πολύ καλό βιβλίο του Peter Diamantis. Δεν είναι βιβλίο για το Gates αλλά εκεί θα μάθεις από σπόντα και διάφορα άλλα ερευνητικά έργα που χρηματοδοτεί το ίδρυμα του για να λύσει τα σημαντικότερα προβλήματα του πλανήτη.
Σωστα γραφεις οτι η πατεντα ειναι της Μαικροσοφτ,
(στην οποια ο Γκέιτς εχει 330 εκ μετοχες. Δηλαδη με βαση τη σημερινη τιμη της μετοχης που ειναι 173,5, εχει καπου 57 δις περιουσια).
Η ολη πατεντα εχει να κανει, με κατι πολυ χειρωτερο απο αμφιβολους εμβολιασμους. (Γνωμη μου).
Ενα απλο παραδειγμα.
Δουλευεις σε μια εταιρια και ο προισταμενος σου σε βαζει να αρχειοθετησεις φακελους.
Αυτος υπολογιζει, οτι θα χρειαστεις μια ωρα για να τελειωσεις τη δουλεια.
Ερχεται λοιπον η Μαικροσοφτ και σου δινει την πατεντα-συσκευη. Μπορει να ειναι βραχιολακι (το πιο πιθανο), η οτιδηποτε αλλο.
Μια αθωα σκεψη, ειναι να παρεις κατι σαν το φιτ-μπιτ, ή το απλ γουοτς.
Αυτο ομως θα εχει εναν αισθητηρα (σενσορα), που θα μεταφερει στη βαση δεδομενων,
καθε εγκεφαλικο κυμα, η θερμικη ενεργεια σωματος, απο σενα που φορας το βραχιολακι.
Ετσι ο τυπος που χειριζεται τη βαση δεδομενων, μπορει να ξερει αν τελειωσες τη δουλεια, ή κωλοβαρουσες.
Ολη αυτη η διαδικασια, στηριζεται στην Μπλοκτσέιν τεκνολοτζυ (Blockchain Technology),
τεχνολογια που χρησιμοποιουν εδω και χρονια τα κρυπτονομισματα, τυπου μπιτκοιν.
(Αυτη ειναι η ανακαλυψη και η τεχνολογια του 21ου αιωνα).
Μαλιστα, οταν τελειωσεις τη δουλεια (το μαινινγκ στη γλωσσα των κρυπτονομισματων), θα πληρωνεσαι σε κρυπτονομισματα.
Οι πληροφοριες απο εδω.
https://cointelegraph.com/news/microsof ... ivity-data
Και τωρα η δικια μου πινελια.
Πριν εγραψα για αθωα σκεψη, με το βραχιολακι.
Κι αν σπασει την ωρα της δουλειας ;
Μηπως ειναι καλυτερα να βαλουμε το τσιπακι, απο το προγραμμα ID2020, που γραψαμε σε προηγουμενα ποστ ;
Αφου μπορει η πατεντα της Μαικροσοφτ με το βραχιολακι (αθωα εκδοχη), να διαβαζει εγκεφαλικα κυματα και θερμικες ενεργειες,
γιατι να μην εχει και βαση ιατρικων δεδομενων ;
Να σου λεει δηλαδη το πρωι που ξυπνας, το σακχαρο σου ειναι ψηλα ή χαμηλα, παρε αυτο το χαπακι.
Ή, πρεπει να χασεις βαρος και να πας στα 80 κιλα, απο τα 85 που εισαι τωρα.
Αν δεν το κανεις, η ασφαλεια σου θ' ανεβει 100 ευρω.
Ή να πας να βρεις δουλεια, να φορεσεις το βραχιολακι, και να σου πει η γραμματεας,
ξερεις εχεις οικογενειακο ιστορικο με καρδιοπαθειες. Θα σε ειδοποιησουμε.
Ειπα, αυτη ειναι δικια μου πινελια.
Μπορει να ειμαι πολυ καχυποπτος, ή κακοπροαιρετος ξερωγω.
Παντως ειτε συμφωνουμε, ειτε διαφωνουμε, μπραβο που ανεδειξες αυτον τον προβληματισμο.