Κάτι ξέρεις εσύ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Re: Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Αν ήθελα να σου κάνω πόλεμο, θα σε διόριζα Πρέσβη στη Λιθουανία, αλλά να ξέρεις, έχει καλά νιαμού.Μαυροβασίλης έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:21Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:01 Beria, Φινλανδία.
hellegennes, Δανία.
Νταρνάκας, Ισλανδία.
Βλήμα, Νέα Ζηλανδία.
Νon4me, Ιρλανδία.
Lugozzi, Μάλτα.
bluerose, Γαλλία.
Custom_F, Σαουδική Αραβία.
enterprise-psi, Ιταλία.
Μαυροβασίλης, Λιθουανία.
don't speak, Σλοβενία.![]()
Ordem e Progresso.
Το hygge λες!Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:23 Εμένα η Δανία μου άρεσε. Κατ΄αρχάς είχε ευγενικό και χαλαρό κόσμο. Πολύ πιο ευγενικοί και χαμογελαστοί από τους Γερμανούς. Μετά, με εντυπωσίασε η ποιότητα ζωής, η απλότητα, όλα γίνονται χωρίς στρες και γκρίνιες. Μπαίνεις σε Δημαρχείο να πάρεις ένα έγγραφο και νομίζεις πως όλοι είναι χίπηδες σε κατάσταση ηρεμίας. Μετά, τα δανέζικα χοτ ντογκ γαμάνε.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Είναι η εκδίκησή μου, πριν πέντε έξι χρόνια μαλώσαμε για τη δανέζικη φέτα, τώρα τον στέλνω στην Κοπεγχάγη Γενικό Πρόξενο ισοβίως.
Ordem e Progresso.
Α τώρα μάλιστα!Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:25Είναι η εκδίκησή μου, πριν πέντε έξι χρόνια μαλώσαμε για τη δανέζικη φέτα, τώρα τον στέλνω στην Κοπεγχάγη Γενικό Πρόξενο ισοβίως.
Τι νόμιζες, θα τον συγχωρούσα; Αυτός είναι αγγλοθρεμμένος, σιγά μην τον στείλω στο Η.Β..
Ordem e Progresso.
Αγγλοθρεμενος ο χελης;Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:27Τι νόμιζες, θα τον συγχωρούσα; Αυτός είναι αγγλοθρεμμένος, σιγά μην τον στείλω στο Η.Β..
Μία χαρά θα περάσει στη Δανία, βάζω στοίχημα ότι τώρα κοιτάζει για σπίτι!
- Μαυροβασίλης
μας κακομαθαίνετεCavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:24 θα σε διόριζα Πρέσβη στη Λιθουανία, αλλά να ξέρεις, έχει καλά νιαμού.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Νομίζω πως τα χοτ ντογκ τον έψησαν, είναι λαίμαργος.Frozen έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:29Αγγλοθρεμενος ο χελης;
Μία χαρά θα περάσει στη Δανία, βάζω στοίχημα ότι τώρα κοιτάζει για σπίτι!![]()
Ordem e Progresso.
Λέω αυτά που τσάκιζα με κρεμμυδάκι και ξινό αγγούρι.Frozen έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:25Το hygge λες!Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:23 Εμένα η Δανία μου άρεσε. Κατ΄αρχάς είχε ευγενικό και χαλαρό κόσμο. Πολύ πιο ευγενικοί και χαμογελαστοί από τους Γερμανούς. Μετά, με εντυπωσίασε η ποιότητα ζωής, η απλότητα, όλα γίνονται χωρίς στρες και γκρίνιες. Μπαίνεις σε Δημαρχείο να πάρεις ένα έγγραφο και νομίζεις πως όλοι είναι χίπηδες σε κατάσταση ηρεμίας. Μετά, τα δανέζικα χοτ ντογκ γαμάνε.![]()
Ordem e Progresso.
Οι Δανες είναι ψηλές πάντως, ελπίζω κ ο χελης το ίδιο! Αλλιώς θα μείνει με τα χοτ ντογκ στο χέρι!
Ο μακαρίτης ο Βαγγέλης τις έλεγε μουλάτες, Γερμανορώσες.Μαυροβασίλης έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:31μας κακομαθαίνετεCavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:24 θα σε διόριζα Πρέσβη στη Λιθουανία, αλλά να ξέρεις, έχει καλά νιαμού.![]()
Ordem e Progresso.
stavmanr Γαλλία
relativer777 Ελλάδα
Cavaliere Αρχαία Γαλατία (το χωριό του αστερίξ συγκεκριμένα)

relativer777 Ελλάδα
Spoiler

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σα να να μιλάω με τον πατέρα μου!Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:33Λέω αυτά που τσάκιζα με κρεμμυδάκι και ξινό αγγούρι.Frozen έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:25Το hygge λες!Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:23 Εμένα η Δανία μου άρεσε. Κατ΄αρχάς είχε ευγενικό και χαλαρό κόσμο. Πολύ πιο ευγενικοί και χαμογελαστοί από τους Γερμανούς. Μετά, με εντυπωσίασε η ποιότητα ζωής, η απλότητα, όλα γίνονται χωρίς στρες και γκρίνιες. Μπαίνεις σε Δημαρχείο να πάρεις ένα έγγραφο και νομίζεις πως όλοι είναι χίπηδες σε κατάσταση ηρεμίας. Μετά, τα δανέζικα χοτ ντογκ γαμάνε.![]()
Hygge λένε αυτόν τον χαλαρό τρόπο ζωής που περιγραφεις βρε! Ακόμη και βιβλία έχουν βγάλει!
Θα ήμουν ο Μαθουσαλίξ, για εμάς τους παλιούς, ο Παλαιοντολογίξ.Χαοτικός έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:36 stavmanr Γαλλία
relativer777 Ελλάδα
Spoiler
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V