Η κυρία του κυρίου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Νομίζω ότι οι ρόλοι σε αυτό το ζευγάρι αντιστρέφονται. Η κυρία είναι ο μπελος
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Last Veteran
Σωστά, το ξέχασα. Με την στάχτη αυτή θα ήθελα να πασπαλίσω μια ζοφερη ευκοιλια μου και μετά με το έδεσμα αυτό να ταισω την Μαρία.Custom_F έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:47Κ τη στάχτη; τι θα την κάνεις τη στάχτη;Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:45 Ψήφισαν την μαρλεν. Εντάξει, ζω στο ματριξ, δεν εξηγείται αλλιώς. Μιλαμε την βλέπω και θέλω να της καρφώσω το πολεμικό μου τσεκούρι στην κούφια μοσχαροκεφαλη της. Να την πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, να την φάνε, να πετάξω τα γουρούνια που θα την φάνε σε άλλα πεινασμένα γουρουνια και μετά τα τελευταία να τα κάψω ζωντανά.![]()
- Last Veteran
Φτιάχνεις γιαούρτι από παράγωγα της και θίχτηκεςΒλήμα έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:48 Ηρεμήστε ρε. Τι λέτε για την κοπέλα; Μπορεί να τα διαβάσει. Δεν λέω να είστε ευγενικοί, όμως να είστε τουλάχιστον δίκαιοι.
Ο Μπέλος είναι όσο ναναι καλύτερος μάγειρας κ απαυτη κ από αλλους. Η Μαρία το ξέρει κ "ψηλώνει" δίπλα του.
Ετσι νομίζω.
Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:01Σωστά, το ξέχασα. Με την στάχτη αυτή θα ήθελα να πασπαλίσω μια ζοφερη ευκοιλια μου και μετά με το έδεσμα αυτό να ταισω την Μαρία.Custom_F έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:47Κ τη στάχτη; τι θα την κάνεις τη στάχτη;Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:45 Ψήφισαν την μαρλεν. Εντάξει, ζω στο ματριξ, δεν εξηγείται αλλιώς. Μιλαμε την βλέπω και θέλω να της καρφώσω το πολεμικό μου τσεκούρι στην κούφια μοσχαροκεφαλη της. Να την πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, να την φάνε, να πετάξω τα γουρούνια που θα την φάνε σε άλλα πεινασμένα γουρουνια και μετά τα τελευταία να τα κάψω ζωντανά.![]()
Κ αυτά που θα αποβάλλει η Μαρία;
Ο Γιώργος πρέπει να βάλει λάδι γύρω από τον κύλινδρο που πάνω του τυλίγει το προσούτο για να μην κολλάει και του σπάει.
Ούτε του Ηλία βγαίνει. Λάδι ή βούτυρο θέλει βρε χαζοί.
Πωωωω την Κατερίνα θα διαλεξειιειειειιειειιι!!!!
Κλαίω από τώρααααα!!!!!!
Κλαίω από τώρααααα!!!!!!
Αυτός με την ελιά στην μύτη θα μπορούσε να είναι και ο αδερφός του Η. Κασιδιάρη. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Last Veteran
Να ταισω την ντεμηCustom_F έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:05Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:01Σωστά, το ξέχασα. Με την στάχτη αυτή θα ήθελα να πασπαλίσω μια ζοφερη ευκοιλια μου και μετά με το έδεσμα αυτό να ταισω την Μαρία.![]()
Κ αυτά που θα αποβάλλει η Μαρία;![]()
Είναι βλακας ρε πστμ ο Ηλίας...
Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:27Να ταισω την ντεμηCustom_F έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:05Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:01
Σωστά, το ξέχασα. Με την στάχτη αυτή θα ήθελα να πασπαλίσω μια ζοφερη ευκοιλια μου και μετά με το έδεσμα αυτό να ταισω την Μαρία.![]()
Κ αυτά που θα αποβάλλει η Μαρία;![]()
Ποποοοοο τι του είπε η Μαρία;
Αυτό άξιζε το άκυρο που έφαγε λίγο μετά.
"Αν τα χάσεις, λέει, τα χάνεις όλα". Σιγά το τρόπαιο μωρή μποχλάνα.
Καλά της έκανε και την παράτησε.
Αυτό άξιζε το άκυρο που έφαγε λίγο μετά.
"Αν τα χάσεις, λέει, τα χάνεις όλα". Σιγά το τρόπαιο μωρή μποχλάνα.
Καλά της έκανε και την παράτησε.
Πολύ θα ήθελα να τον πέταγε έξω το Αλμπαν αλλά δεν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-