Kauldron, Ηνωμένες Πολιτείες.
Νομίζω ο Έθνι θα ήταν για Βόρεια Κορέα. Αλλά να είναι απ' τους προνομιούχους.
Kauldron, Ηνωμένες Πολιτείες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νότιο Σουδάν.κορόιδο έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:06 Σουδάν, μ' αρέσει αν και είχε εμφύλιο. Υπάρχει Νότιο και Βόρειο (δεν είμαι σίγουρος αν το δεύτερο είναι σκέτο Σουδάν).
Γιατί Ολλανδία;Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 19:25 Αγις Ιταλία.
The Age of Aquarius Πορτογαλία.
ΓΑΛΗ Χιλή.
Veni Vidi Vici Ινδονησία.
Frozen Ολλανδία.
Κόκκορας Ελλάδα.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Κολομβία.
Gherschaagk Τανζανία.
Το Βασίλειο των Τόνγκα[4], στα τονγκανικά Puleʻanga Fakatuʻi ʻo Tonga και στα αγγλικά Kingdom of Tonga, όπως είναι η επίσημη ονομασία του κράτους, βρίσκεται στο νότιο Ειρηνικό, βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας και αποτελείται από περίπου 170 νησιά. Πρωτεύουσα είναι η Νουκουαλόφα. Ο πληθυσμός είναι 100.651[1] κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2016 και η έκταση της 747 τετρ. χιλιόμετρα. Η οικονομία της χώρας στηρίζεται στην γεωργία και κυρίως στην παραγωγή ινδικής καρύδας και κασάβα. Η Τόνγκα είναι ίσως η μοναδική περιοχή του Ειρηνικού που ποτέ δεν έγινε αποικία και έχει διατηρήσει την τοπική κυριαρχία της
Αχ πως τα λες!
Ούτε να το συζητάς! Ακόμα θυμάμαι εκείνα τα βρωμοτσίγαρα τους (Γκολουάζ ή Ζιτάν), που μου έφερναν αναγούλα, όταν τα ντουμάνιαζαν σε κλειστό χώρο!
Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:28Το Βασίλειο των Τόνγκα[4], στα τονγκανικά Puleʻanga Fakatuʻi ʻo Tonga και στα αγγλικά Kingdom of Tonga, όπως είναι η επίσημη ονομασία του κράτους, βρίσκεται στο νότιο Ειρηνικό, βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας και αποτελείται από περίπου 170 νησιά. Πρωτεύουσα είναι η Νουκουαλόφα. Ο πληθυσμός είναι 100.651[1] κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2016 και η έκταση της 747 τετρ. χιλιόμετρα. Η οικονομία της χώρας στηρίζεται στην γεωργία και κυρίως στην παραγωγή ινδικής καρύδας και κασάβα. Η Τόνγκα είναι ίσως η μοναδική περιοχή του Ειρηνικού που ποτέ δεν έγινε αποικία και έχει διατηρήσει την τοπική κυριαρχία της![]()
Για λίγο.
Έλα, μια χαρά σε έβαλα. Αν θες απομόνωση, να ξέρεις, στην Χιλή ανήκει το Νησί Του Πάσχα.
Έχω Μπαχάμες αλλά σιχαίνομαι τη ζέστη
Γιατι καλέ κύριε;Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:01 Beria, Φινλανδία.
hellegennes, Δανία.
Νταρνάκας, Ισλανδία.
Βλήμα, Νέα Ζηλανδία.
Νon4me, Ιρλανδία.
Lugozzi, Μάλτα.
bluerose, Γαλλία.
Custom_F, Σαουδική Αραβία.
enterprise-psi, Ιταλία.
Μαυροβασίλης, Λιθουανία.
don't speak, Σλοβενία.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Κολομβία.
Μήπως τρώς πάρα πολύ στις συναντήσεις της Μασαμπούκας?Γιατι καλέ κύριε;