Ντροπή...Namrail έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:51 Κοίτα τι φόρεσε η άλλη, πράσινο κολλητό. Να τονίζεται η περιφέρεια της που είναι μεγαλύτερη και από την Πελοπόννησο αλλά και το μπυροκοιλο που έχει, λες και κυοφορεί πενταδυμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Αυτός ο Νίκος Θωμάς ίσως αντικαταστήσει τον Κουτσοπουλο του χρόνου αν δεν συνεχίσει.
Θεωρητικά θα μπορούσε... Κ ο κουτσό από πίσω ήταν στα πρώτα... Αλλά... Δεν... Ξέρω γω... Δεν...Αίγαγρος έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:55 Αυτός ο Νίκος Θωμάς ίσως αντικαταστήσει τον Κουτσοπουλο του χρόνου αν δεν συνεχίσει.
Το μυαλό της είναι το θέμα, τι λέει όταν ανοίγει το στόμα της. Τα άλλα τώρα...Namrail έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:51 Κοίτα τι φόρεσε η άλλη, πράσινο κολλητό. Να τονίζεται η περιφέρεια της που είναι μεγαλύτερη και από την Πελοπόννησο αλλά και το μπυροκοιλο που έχει, λες και κυοφορεί πενταδυμα.
Δεν ταιζεται με τη σωστή ποσότητα κούρσιτσα η Μαρία και έχει αφηνιασει.
Πωωωωωωω πως μας πετσοκοψαν έτσι...
Κερναγες;Null έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:58Το μυαλό της είναι το θέμα, τι λέει όταν ανοίγει το στόμα της. Τα άλλα τώρα...Namrail έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:51 Κοίτα τι φόρεσε η άλλη, πράσινο κολλητό. Να τονίζεται η περιφέρεια της που είναι μεγαλύτερη και από την Πελοπόννησο αλλά και το μπυροκοιλο που έχει, λες και κυοφορεί πενταδυμα.
Ρε πείτε ένα σποιλερ να χαρώ. Αυτό το κακιασμενο κουτοπονηρο βλαχαδερο ποτέ φευγει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα τις φάνε ζωντανές 
Ήξερες ότι θα το έλεγε κι ο Ηλίας;
Όχι καλέ! Ούτε καν! Εγώ το είπα επειδή τελείωσε το επεισόδιο χθες, χωρίς να δούμε ποιος άλλος θα έμπαινε!
- Last Veteran
Ψήφισαν την μαρλεν. Εντάξει, ζω στο ματριξ, δεν εξηγείται αλλιώς. Μιλαμε την βλέπω και θέλω να της καρφώσω το πολεμικό μου τσεκούρι στην κούφια μοσχαροκεφαλη της. Να την πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, να την φάνε, να πετάξω τα γουρούνια που θα την φάνε σε άλλα πεινασμένα γουρουνια και μετά τα τελευταία να τα κάψω ζωντανά.
Κ τη στάχτη; τι θα την κάνεις τη στάχτη;Last Veteran έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:45 Ψήφισαν την μαρλεν. Εντάξει, ζω στο ματριξ, δεν εξηγείται αλλιώς. Μιλαμε την βλέπω και θέλω να της καρφώσω το πολεμικό μου τσεκούρι στην κούφια μοσχαροκεφαλη της. Να την πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, να την φάνε, να πετάξω τα γουρούνια που θα την φάνε σε άλλα πεινασμένα γουρουνια και μετά τα τελευταία να τα κάψω ζωντανά.
Ηρεμήστε ρε. Τι λέτε για την κοπέλα; Μπορεί να τα διαβάσει. Δεν λέω να είστε ευγενικοί, όμως να είστε τουλάχιστον δίκαιοι.
Η Μαρία έχει ξεσαλωσει. Πως την έχει δει ρε;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αν το λες κ για μένα, εγώ απλά απορία για τη στάχτη έχω.Βλήμα έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:48 Ηρεμήστε ρε. Τι λέτε για την κοπέλα; Μπορεί να τα διαβάσει. Δεν λέω να είστε ευγενικοί, όμως να είστε τουλάχιστον δίκαιοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις