Η μητέρα μου κοντά μισό αιώνα βάζει πράγματα στον καταψύκτη δεν το πίστευε άσε που με ορμήνεψε να μην το κάνω.
Εγώ το ρίσκαρα και πέτυχε.
Είμαι χαρούμενη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Το θέμα είναι με αυτά που έχουν πολύ νερό που μπορεί να χαλάσει η υφή από τους κρυστάλλους του πάγου που δημιουργούνται καθώς παγώνει. Αυτά με πιο πολύ λίπος δεν έχουν πρόβλημα, όχι τόσο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 19:39
Το θέμα είναι με αυτά που έχουν πολύ νερό που μπορεί να χαλάσει η υφή από τους κρυστάλλους του πάγου που δημιουργούνται καθώς παγώνει. Αυτά με πιο πολύ λίπος δεν έχουν πρόβλημα, όχι τόσο.
Αυγά (χωρίς το τσόφλι). Είτε ένα-ένα σε σακουλάκι, είτε περισσότερα μαζί σκέτα ή χτυπημένα, ανάλογα με το πώς θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις μετά...
Τα σκληρά τυριά είναι γνωστό ότι καταψύχονται..
Japetus έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:05
Επίσης μέλι. Αν είναι από παραγωγό που με το χρόνο κρυσταλλώνει, διατηρείστε το στην κατάψυξη για να αποφύγετε την κρυστάλλωση.
Κάτσε, μου είπε ο μελισσοκόμος που αγοράζω πώς φτιάχνει από την κρυστάλλωση αλλά δεν το θυμάμαι.
Θα τον ρωτήσω και θα το πω.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
είτε το θερμαίνεις χαμηλά, όχι πάνω από 50 βαθμούς, είτε προσεκτικά λίγα δευτερόλεπτα στον μικροκυμάτων. Στην κατάψυξη το βάζεις όταν είναι ρευστό, για να αποφύγεις/καθυστερήσεις αρκετά την κρυστάλλωση...
Niki έγραψε: 22 Απρ 2020, 19:35
παιδιά όποιου του φανεί χρήσιμο ας το δοκιμάσει.
Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν πολλές.
Εγώ για καλό τό γραψα και θα δοκιμάσω και την συμβουλή για την σοκολάτα.
Έχει δοκιμαστεί κ έχει πετύχει. Δε ξέρω αν από θέμα υγείας υπάρχει πρόβλημα αλλά σε γεύση δεν είχε διάφορα από το φρέσκο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Niki έγραψε: 22 Απρ 2020, 19:35
παιδιά όποιου του φανεί χρήσιμο ας το δοκιμάσει.
Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν πολλές.
Εγώ για καλό τό γραψα και θα δοκιμάσω και την συμβουλή για την σοκολάτα.
Έχει δοκιμαστεί κ έχει πετύχει. Δε ξέρω αν από θέμα υγείας υπάρχει πρόβλημα αλλά σε γεύση δεν είχε διάφορα από το φρέσκο.
Φάγαμε σήμερα μέρα πρώτη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.