Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
μπορει να ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει. πριν παρει χαμπαρι με τι ανθρωπο εχει να κανει.
Αν έχεις φτάσει σε σημείο να μένεις στο ίδιο σπίτι, δεν υπάρχει ούτε αυτό το 1%
πριν φτασεις να μεινεις στο ιδιο σπιτι, πολλα μπορει να μην φαινονται. οταν αρχισει η συμβιωση ειναι που θα φανερωθουν τα ελαττωματα.
Εν τω μεταξύ βλέπεις κάποιες ενδείξεις και σκέφτεσαι "'ντάξει, όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας, αν ψάχνω το τέλειο θα είμαι πάντα μόνος μου". Κάνει μια καφρίλα, σκέφτεσαι μια φορά που κι εσύ δεν ήσουν σωστός, αγαπίζετε. Κάνει μια πιο έντονη, λες "πρώτη φορά ήτανε, μπορεί να περνάει ζόρικα, δεν σημαίνει τίποτα". Πριν το βγάλει τελείως εκτός νόμου έχετε περάσει ήδη κάποιον καιρό μαζί κι έχεις επενδύσει. Και ξαφνικά γίνεται κάτι και λες "τι έγινε ρε παιδιά";
Φαντάσου αυτό να τύχει σε κάποιον ενώ υπάρχουν παιδιά. Τότε ας αρχίσουμε να λέμε "ζωή σε λόγου μας".
Μωρε όλοι μας έχουμε μπλέξει με σύντροφο που δε πολυταιριάζαμε εν τέλει. Πόσες είχαν τέτοια συμπεριφορά; Και με αυτές που δε πολυταιριάζαμε, πότε βγήκαν τα πρώτα σημάδια;
Στις δικές μου περιπτώσεις, βαριά βαριά εξάμηνο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 22 Απρ 2020, 11:37
Μωρε όλοι μας έχουμε μπλέξει με σύντροφο που δε πολυταιριάζαμε εν τέλει. Πόσες είχαν τέτοια συμπεριφορά; Και με αυτές που δε πολυταιριάζαμε, πότε βγήκαν τα πρώτα σημάδια;
δεν ειναι θεμα χρονου.
υπαρχουν καταστασεςι που εμφανιζουν βλαβες που μπορει να ειναι κρυμμενες για χρονια, και να μην εμφανιζονταν ποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Σε μένα δεν έτυχε ποτέ να βγάζουν τόσο χοντρά προβλήματα, αν και ομολογουμένως δεν ήταν πολλές αυτές που πέρασαν το εξάμηνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε μένα δεν έτυχε ποτέ να βγάζουν τόσο χοντρά προβλήματα, αν και ομολογουμένως δεν ήταν πολλές αυτές που πέρασαν το εξάμηνο.
Ούτε εμένα. Ούτε σύγκριση δηλαδή. Τα προβλήματα που είχα, όταν υπήρχαν, ήταν οτι ήθελαν πιο πολύ χρόνο, τίποτα άλλο. Και οι περισσότερες πέρασαν το εξάμηνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ρε μόρτηδες. Ο μαυρομπογιάς μίλησε για αλκοολικούς. Τρεχα γύρευε.
Αλλα απο την άλλη ποιος ξέρει τι θα έχουν δει τα ματάκια του μέσα στις μυστικές λέσχες, στα παρτυ της λεηντεντ τζεντρι, στα πριβε του στουνιο 54 πριν 35 χρόνια.
Ερμής έγραψε: 22 Απρ 2020, 13:11
Αλλα απο την άλλη ποιος ξέρει τι θα έχουν δει τα ματάκια του μέσα στις μυστικές λέσχες, στα παρτυ της λεηντεντ τζεντρι, στα πριβε του στουνιο 54 πριν 35 χρόνια.
Θα έχουν δει πολλούς μισογύνηδες, βεβαίως.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Βλήμα έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:11
Εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι με έλκουν οι έντονοι χαρακτήρες οπότε ο Ερμής
μάλλον έχει δίκιο
''Eντονοι χαρακτηρες'' οι κακομαθημενες νευρωτικες στριγγλες
Αυτή ήταν και εμένα η ένσταση μου.
Άλλο ο κακομαθημένος κωλάνθρωπος και άλλο αυτός με έντονο χαρακτήρα. Μη σου πω οτι το ένα αναιρει το άλλο.
Ειναι κεκτημενο κ πληρως αποδεκτο το προτυπο ''Ελενη Βλαχακη'' .
Απο αγνο κωλανθρωπισμο κινουνται ευτυχως λιγες - οι υπολοιπες ειναι θυματα του γενικοτερου κλιματος αποθεωσης της γυναικας - στρεβλωση που οδηγει στο να θεωρειται φυσιολογικη και χαριτωμενη η ανωριμοτητα και η ανευθυνοτητα
Το περιβαλλον της συγχρονης εποχης ευννοει ομως παράλληλα την μια στις εννεα να λαμψει - για αυτες κ μονο αξιζει το γενικοτερο κοινωνικο κοστος .
Υπευθυνοι του γενικοτερου χαμου οι αντρακλες - οι μαυρομπογιαδες - και οι προστατες ιπποτες που εχουν μπερδεψει την ισοτητα με το στησιμο κωλου.