!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Σκέτος καρκίνος είναι αυτή η Μαριάνα. Συνεχώς υποτιμάει τους άλλους, κάνει ακραίες δηλώσεις κλπ.
Θα γίνει νταβαντουρι.
Θα γίνει νταβαντουρι.
Κλαιωωωωωωω 
Άκου η Μαριάννα. Αν είναι δυνατόν.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Αυτό το εμφανισιακά παρσαμπλ αλλά κακιασμενο βλαχαδερο ποτέ φευγει; τι λένε τα σποιλερ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Καλά αυτή τη Μαρία τι την έπιασε και ξέφυγε τόσο πολύ; Την έχει φάει η κλεισουρα;
Δεν της ρίχνει πεάκι ο Μπέλλος να της φύγει η ένταση;
Κούρασε η Μαρία...
- Last Veteran
Ανέβηκε η Μαριάννα (αν είναι δυναμόν) και διεκδικούν θέση ο Γιώργος, η...... Μαρλεν (ΕΛΕΟC Θεέ μου, δεν μας λυπάσαι;) και ο φιδιαρης ο αλβανόμπεος.Null έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:39 Με βάση τα άτομα που θα μπουν συμμερίζομαι τον πόνο της νευρωτικής Μαρίας
Παρότι αχώνευτη η Μαρία, ένα δίκιο της το δίνω.
Όποιος κ αν έμπαινε θα γκρίνιαζε αυτή.Last Veteran έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:44Ανέβηκε η Μαριάννα (αν είναι δυναμόν) και διεκδικούν θέση ο Γιώργος, η...... Μαρλεν (ΕΛΕΟC Θεέ μου, δεν μας λυπάσαι;) και ο φιδιαρης ο αλβανόμπεος.Null έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:39 Με βάση τα άτομα που θα μπουν συμμερίζομαι τον πόνο της νευρωτικής Μαρίας
Κουράστηκε η Κατερίνα να κάνει ρεάλιτυ και ανέλαβε αυγή. Η τηλεθέαση βλέπεις.Namrail έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:37 Καλά αυτή τη Μαρία τι την έπιασε και ξέφυγε τόσο πολύ; Την έχει φάει η κλεισουρα;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Όταν είπε Μάρλεν αντί για ΦωτεινήLast Veteran έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:44Ανέβηκε η Μαριάννα (αν είναι δυναμόν) και διεκδικούν θέση ο Γιώργος, η...... Μαρλεν (ΕΛΕΟC Θεέ μου, δεν μας λυπάσαι;) και ο φιδιαρης ο αλβανόμπεος.Null έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:39 Με βάση τα άτομα που θα μπουν συμμερίζομαι τον πόνο της νευρωτικής Μαρίας
Σκατά και οι άλλοι. Ο λιγότερο αντιπαθής μου είναι ο Ηλίας
Συνήθως αυτοί που μπαίνουν στους δέκα, όπως μπαίνουν, βγαίνουν.
Κ δε μπορεί να γκρινιάξει κάνεις που μπαίνουν παίκτες στους δεκα. Το ήξεραν. Το έβλεπαν κ τα προηγούμενα χρόνια.
Κοίτα τι φόρεσε η άλλη, πράσινο κολλητό. Να τονίζεται η περιφέρεια της που είναι μεγαλύτερη και από την Πελοπόννησο αλλά και το μπυροκοιλο που έχει, λες και κυοφορεί πενταδυμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις