!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
για αρχη, αρκει που γυρισε μεθυσμενος τα εκανε πουτανα και επεσε στον καναπε. Τι σεβασμο να διεκδικησει μετα απο αυτο δηλαδη;stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:35Τα εγραψα.stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:52 Μάλλον είναι φτιαχτό.
Αν όμως ισχύει,ο τζιτζιφιογκος το έχει χάσει πολύ πριν το παιχνίδι με την γκόμενα.
Με το καλημέρα της σχέσης τον ευνούχισε και τώρα απλά τον παίζει όπως γουστάρει.
Τώρα θα κάνει απλά την κότα.
Αν ποτε φτασει η γκομενα να σου κανει τετοιες μαγκιες σημαινει οτι φταις εσυ που με το καλημερα σου πηρε τον αερα.
Δεν υπηρχε περιπτωση γυναικα να κανει τετοιο πραγμα σε αντρα που απο την αρχη ειχε βαλει ορια στη σχεση τους.
Τωρα απλα θα κανει την κοτα.
Ολα παιζονται στην αρχη της σχεσης.Μετα χαιρετα μου τον πλατανο.
Είτε αληθινό, είτε ψεύτικο το σκηνικό, ο τύπος και η τύπισσα φαίνεται ότι είναι απόλυτα ταιριαστοί σαν ζευγάρι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γενικά, δεν είμαι σίγουρος για το αν ένας αλκοολικός μπορεί να αρχίζει σχέσεις. Σέρνεις στην μιζέρια κι άλλον άνθρωπο.
Άμα σου τύχει όμως μια τέτοια, μετά δεν αναρωτιέσαι για το αν είναι ηθικό, μετά απλά μένεις μόνος σου για να προστατευθείς.
Άμα σου τύχει όμως μια τέτοια, μετά δεν αναρωτιέσαι για το αν είναι ηθικό, μετά απλά μένεις μόνος σου για να προστατευθείς.
-
stergiosbik
Ε ναι.Μπαμ κανει οτι δεν ειναι αληθινο.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:37Έτσι είναι. Αλλά ξαναλέω. Συζητάμε για κάτι το φεηκ που δεν έχει πιστέψει κανείς. Σχεδόν.stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:35
Αλλα μιλαμε για υποθετικο σεναριο το οποιο για καποιους αντρες δεν ειναι καθολου υποθετικο.
Αν μπορουσα να μεταφερω τι εχουν δει τα ματακια μου με το τι τραβαει αντρας(μιλαμε για παιδαρο κυριολεκτικα με τα παντα ολα,αλανι που εχει πηδηξει καραβιες γυναικων)απο γυναικα και πεθερα θα κατεβαινε ΟΛΟ το φορουμ Λαρισα για να τις λυντσαρει!
Και αυτα που εχω δει παιζει να ειναι γυρω στο 10% και αυτα που μου εχει εκμυστηρευθει αλλο ενα 20-30%.
Μλκ ουτε στην φαντασια μου τετοια πραγματα!!!
Αυτός φταίει. Ότι και να τραβάειstergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:45Ε ναι.Μπαμ κανει οτι δεν ειναι αληθινο.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:37Έτσι είναι. Αλλά ξαναλέω. Συζητάμε για κάτι το φεηκ που δεν έχει πιστέψει κανείς. Σχεδόν.stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:35
Αλλα μιλαμε για υποθετικο σεναριο το οποιο για καποιους αντρες δεν ειναι καθολου υποθετικο.
Αν μπορουσα να μεταφερω τι εχουν δει τα ματακια μου με το τι τραβαει αντρας(μιλαμε για παιδαρο κυριολεκτικα με τα παντα ολα,αλανι που εχει πηδηξει καραβιες γυναικων)απο γυναικα και πεθερα θα κατεβαινε ΟΛΟ το φορουμ Λαρισα για να τις λυντσαρει!
Και αυτα που εχω δει παιζει να ειναι γυρω στο 10% και αυτα που μου εχει εκμυστηρευθει αλλο ενα 20-30%.![]()
Μλκ ουτε στην φαντασια μου τετοια πραγματα!!!![]()
![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Ειπαμε.Fake ειναι κατα 99,9%.blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:41για αρχη, αρκει που γυρισε μεθυσμενος τα εκανε πουτανα και επεσε στον καναπε. Τι σεβασμο να διεκδικησει μετα απο αυτο δηλαδη;stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:35Τα εγραψα.stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:52 Μάλλον είναι φτιαχτό.
Αν όμως ισχύει,ο τζιτζιφιογκος το έχει χάσει πολύ πριν το παιχνίδι με την γκόμενα.
Με το καλημέρα της σχέσης τον ευνούχισε και τώρα απλά τον παίζει όπως γουστάρει.
Τώρα θα κάνει απλά την κότα.
Αν ποτε φτασει η γκομενα να σου κανει τετοιες μαγκιες σημαινει οτι φταις εσυ που με το καλημερα σου πηρε τον αερα.
Δεν υπηρχε περιπτωση γυναικα να κανει τετοιο πραγμα σε αντρα που απο την αρχη ειχε βαλει ορια στη σχεση τους.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ατυχής η επίκριση του blackpaint, διότι καμία σημασία δεν έχει τι είναι ακριβώς αυτό το "κάτι" που σκίστηκε. Σημασία έχει η συναισθηματική και αξιακή επένδυση που είχε ο άλλος ενσωματώσει στο όποιο αυτό αντικείμενο. Αυτό "τσαλάκωσε" η κυρία.
Και καλά, ρε Βλήμα, επειδή δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν το βάζει ο νους μου: εσύ πού ήσουνα την ώρα που στο έσκιζε; Είχες "παγώσει";;;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:33
ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω. Τώρα, αν μου είχε χύσει το ουίσκι, μπορεί να την πετούσα και γυμνή σε πεινασμένα γουρούνια, ή να την έβαζα να ακούσει δεμένη τα ποιήματα του Hellegennes, ή οχτάωρη Κατήχηση με την bluerose, ή θα την έβαζα να δουλέψει σε κωλάδικο του Πύργου Ηλείας.
ο άλλος ο μπόμπος πουλάει υπερωριμότητα με το γνωστό υφάκι στον γραφικό και μιλάει λες και οι άνθρωποι είναι δεμένοι με αλυσίδες 
Το χρησιμοποιούσε με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποίησε κι η τύπισσα στο βίντεο το ουίσκι: αν κάνεις άλλο ένα βήμα το σκίζω.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:49Ατυχής η επίκριση του blackpaint, διότι καμία σημασία δεν έχει τι είναι ακριβώς αυτό το "κάτι" που σκίστηκε. Σημασία έχει η συναισθηματική και αξιακή επένδυση που είχε ο άλλος ενσωματώσει στο όποιο αυτό αντικείμενο. Αυτό "τσαλάκωσε" η κυρία.
Και καλά, ρε Βλήμα, επειδή δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν το βάζει ο νους μου: εσύ πού ήσουνα την ώρα που στο έσκιζε; Είχες "παγώσει";;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 21 Απρ 2020, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να την έτρωγα ζωντανή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- blackpaint
Για καποιο περιεργο λογο, ολοι αρχισαν να λενε πως ειναι φεικ αφου εγω εδωσα μια αλλη οπτικη της αφηγησης. Πριν ολοι λεγανε σφαλιαρες στην καριολα και τετοια κομψα.stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:47Ειπαμε.Fake ειναι κατα 99,9%.blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:41για αρχη, αρκει που γυρισε μεθυσμενος τα εκανε πουτανα και επεσε στον καναπε. Τι σεβασμο να διεκδικησει μετα απο αυτο δηλαδη;stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:35
Τα εγραψα.
Όχι, φαίνεται όντως υπερβολικό.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:24 Σοβαρα πιστευει κανεις, πλην του μαυρομπογια, ότι είναι οριτζιναλε το βιδεο;
Αλλά εννοείται ότι το εκλαμβάνουμε ως αληθινό.
Για μένα τουλάχιστον, παίζει σοβαρά ο παράγων το ότι η γυναίκα δημοσιοποιεί την αντίδραση της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μυστήρια πράματα, Βλήμα,
Και μαχαίρι κρατούσες και όφειλες να μην κάνεις άλλο ένα βήμα;
Και αφού το έσκισε, πόσα βήματα έκανες;;;
Και μαχαίρι κρατούσες και όφειλες να μην κάνεις άλλο ένα βήμα;
Και αφού το έσκισε, πόσα βήματα έκανες;;;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 36 Απαντήσεις