!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- hellegennes
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Η προκήρυξη εκλογών έγινε τον Ιούνιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία
Αλίμονο, οι τράπεζές μας περνάνε δύσκολες ώρες. Πρέπει να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί.Με αυτά τα δεδομένα, «συμβολικά από τη Δικαιοσύνη» θα εκκινήσει η επαναφορά στην κανονικότητα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Διαβάζω για ελεύθερη μετακίνηση από τέλη Μαϊου και δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Από την στιγμή που ελήφθη η απόφαση για lockdown είχα την εντύπωση ότι το καλύτερο σενάριο περιλάμβανε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας τέλος Μαΐου. Για να δούμε πόσο μέσα ή έξω θα πέσω.
Κάτι υπεραισιόδοξα για 'μετά το Πάσχα' τα άκουγα βερεσέ. Φαίνεται πως όλα θα ξεκλειδώσουν όταν μηδενίσουν τα κρούσματα αλλά αναρωτιέμαι τι θα κάνουν με τα κρυφά (σαν αυτό που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Κρανίδι).
Κάτι υπεραισιόδοξα για 'μετά το Πάσχα' τα άκουγα βερεσέ. Φαίνεται πως όλα θα ξεκλειδώσουν όταν μηδενίσουν τα κρούσματα αλλά αναρωτιέμαι τι θα κάνουν με τα κρυφά (σαν αυτό που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Κρανίδι).
- Dwarven Blacksmith
Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εδώ είναι ..δες μόνος σου. Μεγάλο παιδί εισαι.
https://www.moh.gov.gr/articles/newspap ... adoy-e-s-y
17.5.19 η προκήρυξη .οριστική ορθή επανάληψη 6.6.19
Και επανεμφάνιση τον Φεβρουάριο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Northern Spirit
Δηλαδη για 10 κρουσματα την μερα θα παραμεινει κλειστη οι χωρα μεχρι τα τελη Μαιου;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ναι πέρασε το Πάσχα τώρα αρχίζει η άρση των μέτρων
- hellegennes
11 Ιουνίου προκηρύχτηκαν οι εκλογές, γλυκιά μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:07Εδώ είναι ..δες μόνος σου. Μεγάλο παιδί εισαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ε και;hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:1611 Ιουνίου προκηρύχτηκαν οι εκλογές, γλυκιά μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Απρ 2020, 23:07Εδώ είναι ..δες μόνος σου. Μεγάλο παιδί εισαι.
Προφανώς και η προκήρυξη των θέσεων ΔΕΝ έγινε μετά την προκήρυξη των εκλογών αλλά πάγωσε λόγω των εκλογών.
Ότι δηλαδή έγραψα από την αρχή. Γράψε καλύτερα για τα δρακουλίνια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Η προκήρυξη των θέσεων έγινε Μάιο, μάς είπες και η προκήρυξη των εκλογών έγινε μέσα Ιουνίου, οπότε αυτοί που δεν την προχώρησαν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Επειδή έχεις πλήρη άγνοια ,αλλά μεγάλη αυτοπεποίθηση (που το άθροισμα τους ένα χαρακτηριστικό δινει)... μετα την αρχική προκήρυξη ακολουθούν διορθώσεις και επαναδιατυπωσεις (στο σάιτ φαίνεται και στις προηγουμενες).hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 00:17 Η προκήρυξη των θέσεων έγινε Μάιο, μάς είπες και η προκήρυξη των εκλογών έγινε μέσα Ιουνίου, οπότε αυτοί που δεν την προχώρησαν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με το που οριστικοποιείται αρχίζει και τρέχει μια προθεσμία 15 συνήθως ημερών για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.
Τι ότι δεν είχε λήξει η προθεσμία υποβολής και προκηρύχθηκαν εκλογές σταμάτησε τη διαδικασια-και αυτό είναι ζήτημα νόμου και ελληνικού κράτους -ούτε του σύριζα, ούτε της νδ.
Τι λόγο θα είχε να μην τη συνεχίσει ο συριζα; υπέρ του θα ήταν , άσε που η διαδικασία θέλει κάποιους μήνες να ολοκληρωθεί.
Σε κάθε περίπτωση τον Ιούλιο θα γινόταν απλα η επανάληψη (οποία κυβέρνηση και να προεκυπτε) και θα ολοκληρωνότανη διαδικασία. Αντιθέτως μπηκε στο συρτάρι για 7 μήνες (θα παρέμενε στον κάλαθο των αχρήστων αν δεν τους είχε έρθει ο νταμπλας με τον κοβιδ)
Λες μια ασυναρτησια χωρίς να καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάς ,απλά για να το παίξεις πνεύμα αντιλογίας.
Για να σου δωσω να καταλάβεις είναι σα να σου λεω πως το λιντλ έχει πιο φρέσκια μορταδελα απο τη δικια σου και να επιμενω πως δεν ξερεις γιατι μιλας και λες παπαντζες.
- hellegennes
Μάλλον λίγο μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου. Την πρόθεσή του να πάμε σε πρόωρες εκλογές την εξέφρασε ο Τσίπρας τον Μάιο. Η προκήρυξή τους έγινε τον Ιούνιο. Άρα γιατί ξεκίνησε προκήρυξη θέσεων που θα πάγωναν λίγο καιρό μετά; Κι αν η διαδικασία κάνει μήνες, ακόμα χειρότερα, γιατί αν η προκήρυξη των εκλογών δεν γινόταν Ιούνιο, θα γινόταν λίγο αργότερα. Οι εκλογές έγιναν λίγο πριν την λήξη της θητείας τους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 00:32Επειδή έχεις πλήρη άγνοια ,αλλά μεγάλη αυτοπεποίθηση (που το άθροισμα τους ένα χαρακτηριστικό δινει)... μετα την αρχική προκήρυξη ακολουθούν διορθώσεις και επαναδιατυπωσεις (στο σάιτ φαίνεται και στις προηγουμενες).hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 00:17 Η προκήρυξη των θέσεων έγινε Μάιο, μάς είπες και η προκήρυξη των εκλογών έγινε μέσα Ιουνίου, οπότε αυτοί που δεν την προχώρησαν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με το που οριστικοποιείται αρχίζει και τρέχει μια προθεσμία 15 συνήθως ημερών για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.
Τι ότι δεν είχε λήξει η προθεσμία υποβολής και προκηρύχθηκαν εκλογές σταμάτησε τη διαδικασια-και αυτό είναι ζήτημα νόμου και ελληνικού κράτους -ούτε του σύριζα, ούτε της νδ.
Τι λόγο θα είχε να μην τη συνεχίσει ο συριζα; υπέρ του θα ήταν , άσε που η διαδικασία θέλει κάποιους μήνες να ολοκληρωθεί.
Σε κάθε περίπτωση τον Ιούλιο θα γινόταν απλα η επανάληψη (οποία κυβέρνηση και να προεκυπτε) και θα ολοκληρωνότανη διαδικασία. Αντιθέτως μπηκε στο συρτάρι για 7 μήνες (θα παρέμενε στον κάλαθο των αχρήστων αν δεν τους είχε έρθει ο νταμπλας με τον κοβιδ)
Μπορείς να επιμένεις όσο θέλεις, αλλά θα πρέπει πρώτα να ορίσεις τι είναι «φρέσκια μορταδέλα» και να προβείς σε σύγκριση -ακόμη και υποκειμενική- έχοντας δοκιμάσει κι απ' τις δυο. Το τι λέω εγώ δεν έχει σημασία. Εδώ μου λες ότι η γνώμη μου θα μετρήσει παραπάνω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, όχι γιατί το δείχνουν τα στοιχεία που εκθέτω. Με λίγα λόγια, κάνεις επίκληση στην αυθεντία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 00:32 Για να σου δωσω να καταλάβεις είναι σα να σου λεω πως το λιντλ έχει πιο φρέσκια μορταδελα απο τη δικια σου και να επιμενω πως δεν ξερεις γιατι μιλας και λες παπαντζες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Καθόλου .2 φορές σου είπα και σου λέω και τρίτη , μπες και άνοιξε το λινκ που σου έδωσα με τις προκηρύξεις στο Υπουργείο. Αυτό είναι στοιχείο όχι η αποψαρα μου.hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 00:49 . Εδώ μου λες ότι η γνώμη μου θα μετρήσει παραπάνω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, όχι γιατί το δείχνουν τα στοιχεία που εκθέτω. Με λίγα λόγια, κάνεις επίκληση στην αυθεντία.
Αν το είχες κάνει λοιπόν, θα έβλεπες ότι υπήρξαν προκηρύξεις και το Μάρτιο και τον προηγούμενο Οκτώβριο και γενικώς όλο το διαστημα 2016-2019.
Αντιθέτως μεταξύ 2010-2015 είχαν παγώσει τα πάντα. Τα νοσοκομεία ήταν υπό κατάρρευση. Γνωρίζω άτομο που προσελήφθη το 2017 από κρίση που πάγωσε το 2010.
Μη γελιόμαστε, υπάρχει ιδεολογικό πρόσημο στη στήριξη ή την απαξίωση της Δημοσιας Υγείας και η πρόθεση των παρόντων κάθε άλλο παρα υπέρ του ΕΣΥ ήταν.
( Και οι προηγούμενοι έκαναν απίστευτο λάθος με την πρωτοβάθμια Φ.Υ αλλα αυτο ειναι άλλη κουβέντα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις