δε χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρόςblackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:01 εινα στα πρωτα σταδια, ακομα λειτουργικος, εδω εχει ακομα γκομενα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- blackpaint
με τον αλκοολισμο πρεπει να εισαι σκληρος,, ειναι η χειροτερη εξαρτηση.νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:03δε χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρόςblackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:01 εινα στα πρωτα σταδια, ακομα λειτουργικος, εδω εχει ακομα γκομενα.
Συμφωνώ πως αν δεν ξέρεις όλη την ιστορία δεν μπορείς να κρίνεις. Αυτά είναι βαρβαρότητες, η γκόμενα δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει το ποτό του, κι αυτός να γίνει άντρας και να συμμαζεύει τα πράγματά του. Ή, δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν προσλαμβάνει μια γυναίκα να συγυρίζει; Εγώ μέχρι και πριν την πανδημία είχα γυναίκα να μας καθαρίζει και να τακτοποιεί. Αν δεν έχει χρόνο και διάθεση, ας δώσει δουλειά σε έναν άνθρωπο. Και να χωρίσει τη δικιά του, δεν είναι καλός άνθρωπος.
Ordem e Progresso.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γιατι το τραβηξε σε βιντεο και γιατι το ανεβασε?
- blackpaint
μονος του τα κοψε φιλε, να κοιμαται λιωμα στον καναπε τον επιασε.
Στην απειροελάχιστη πιθανότητα που δεν είναι τσαγάκι αυτό στο μπουκάλι και πάλι φταίει 100% αυτός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Ωραίο σκετσάκι, γέλασα
- blackpaint
για να κανει τριγκερ τους μισογυνηδες
Παπαρια. Αττεντιονχοριλικη ειναι η ολη φαση.
Ο Τζων είναι χαλβάς. Εγώ θα την έπιανα από τα μαλλιά και θα της τον έχωνα από πίσω, και θα την έχυνα στο στόμα να τα πιει όλα, μετά θα το ήθελε αυτό κάθε μία ώρα και θα μου έκανε την ίδια σκηνή για να τη βατέψω.
Ordem e Progresso.
Αν και δεν το κόβω για αληθινό. Αν είναι αληθινό ισως η κοπέλα να έχει απηυδήσει με την παιδιάστικη συμπεριφορα του, να το έχει κανει επανειλημμένα, να μη μαζεύονταν ο τυπάκος και εντέλει να του φέρθηκε ανάλογα. Θεωρώ μετά απο αυτό πηρε το μάθημά του και να μαζεύει τα πράγματα του ως οφείλει.
Βέβαια ενδέχεται και αυτή να είναι απλά υπερβολική.
Μπορεί και να υπάρχει θέμα αλκοολισμού οπως πολύ σωστά αναφέρει ο μπλακ, αλλά μεγα φαουλ αν τίθεται τέτοιο θέμα να το έχει τραβήξει σε βίντεο.
Βέβαια ενδέχεται και αυτή να είναι απλά υπερβολική.
Μπορεί και να υπάρχει θέμα αλκοολισμού οπως πολύ σωστά αναφέρει ο μπλακ, αλλά μεγα φαουλ αν τίθεται τέτοιο θέμα να το έχει τραβήξει σε βίντεο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Όπως είπε κι η νύχτα οι αλκοολικοί χρειαζόμαστε τα 2500 χιλιάρικα σε πολλά μπουκάλια ουίσκι. Αυτός που ξοδεύει 2500 για ένα δεν είναι αλκοολικός, είναι μερακλής. Κατά τ' άλλα, καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες έχουν περάσει μεγάλη καταπίεση από εμάς τους άνδρες κι είναι πολύ ευγενές που τους συμπαραστέκεσαι στην πορεία να αποκτήσουν τα δικαιώματα που δικαιούνται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκατένιες, καθαρόαιμες καργιόλες, όπως η γυναίκα του βίντεο. Αν το πέταγε πάνω στα νεύρα της, θα εξακολουθούσε να είναι καφρίλα, αλλά θα ήταν κάτι συγχωρητέο. Αυτή η καργιόλα το έβγαλε βίντεο και το απόλαυσε από την αρχή μέχρι το τέλος.blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:53 ο τυπος ειναι προφανως αλκοολικος που σπαταλαει χιλιαρικα σε ουισκια, μεθαει, κανει μαλακιες και μετα ξεχναει. Λυπαμαι την κακομοιρη την κοπελιτσα που δειχνει να τραβαει τα πανδεινα μαζι του. Αυτο το πραγμα ειναι ο αλκοολισμος και θελει πολλη δυναμη για να ζησεις μ εναν αλκοολικο. Πρεπει να τον αγαπαει πολυ παντως για να μην τον εχει πεταξει ακομα εξω απο αυτο το σπιτι που μοιαζει δικο της.
Βλέποντάς το έπαθα ptsd, μου έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο με κόμιξ.
Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
θα την πέταγα από το παράθυρο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος