!!! DEVELOPMENT MODE !!!

2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πως θα αντιδρουσατε;

Αντίποινα ίδιας αξίας
4
21%
Θα την κούρευα γουλί
12
63%
Τίποτα
3
16%

Σύνολο ψήφων: 19

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:01 εινα στα πρωτα σταδια, ακομα λειτουργικος, εδω εχει ακομα γκομενα.
δε χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρός
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:03
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:01 εινα στα πρωτα σταδια, ακομα λειτουργικος, εδω εχει ακομα γκομενα.
δε χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρός
με τον αλκοολισμο πρεπει να εισαι σκληρος,, ειναι η χειροτερη εξαρτηση.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Συμφωνώ πως αν δεν ξέρεις όλη την ιστορία δεν μπορείς να κρίνεις. Αυτά είναι βαρβαρότητες, η γκόμενα δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει το ποτό του, κι αυτός να γίνει άντρας και να συμμαζεύει τα πράγματά του. Ή, δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν προσλαμβάνει μια γυναίκα να συγυρίζει; Εγώ μέχρι και πριν την πανδημία είχα γυναίκα να μας καθαρίζει και να τακτοποιεί. Αν δεν έχει χρόνο και διάθεση, ας δώσει δουλειά σε έναν άνθρωπο. Και να χωρίσει τη δικιά του, δεν είναι καλός άνθρωπος.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:57 Να προστεθει η επιλογη " έχω κόψει τα αρχίδια μου"
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:11
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:57 Να προστεθει η επιλογη " έχω κόψει τα αρχίδια μου"
:goodpost:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Γιατι το τραβηξε σε βιντεο και γιατι το ανεβασε?
Άβαταρ μέλους
blackpaint

elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:11
μονος του τα κοψε φιλε, να κοιμαται λιωμα στον καναπε τον επιασε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Στην απειροελάχιστη πιθανότητα που δεν είναι τσαγάκι αυτό στο μπουκάλι και πάλι φταίει 100% αυτός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:15 Γιατι το τραβηξε σε βιντεο και γιατι το ανεβασε?
Ωραίο σκετσάκι, γέλασα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:15 Γιατι το τραβηξε σε βιντεο και γιατι το ανεβασε?
για να κανει τριγκερ τους μισογυνηδες :8)
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:19
για να κανει τριγκερ τους μισογυνηδες :8)
Παπαρια. Αττεντιονχοριλικη ειναι η ολη φαση.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ο Τζων είναι χαλβάς. Εγώ θα την έπιανα από τα μαλλιά και θα της τον έχωνα από πίσω, και θα την έχυνα στο στόμα να τα πιει όλα, μετά θα το ήθελε αυτό κάθε μία ώρα και θα μου έκανε την ίδια σκηνή για να τη βατέψω.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αν και δεν το κόβω για αληθινό. Αν είναι αληθινό ισως η κοπέλα να έχει απηυδήσει με την παιδιάστικη συμπεριφορα του, να το έχει κανει επανειλημμένα, να μη μαζεύονταν ο τυπάκος και εντέλει να του φέρθηκε ανάλογα. Θεωρώ μετά απο αυτό πηρε το μάθημά του και να μαζεύει τα πράγματα του ως οφείλει.
Βέβαια ενδέχεται και αυτή να είναι απλά υπερβολική.
Μπορεί και να υπάρχει θέμα αλκοολισμού οπως πολύ σωστά αναφέρει ο μπλακ, αλλά μεγα φαουλ αν τίθεται τέτοιο θέμα να το έχει τραβήξει σε βίντεο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:53 ο τυπος ειναι προφανως αλκοολικος που σπαταλαει χιλιαρικα σε ουισκια, μεθαει, κανει μαλακιες και μετα ξεχναει. Λυπαμαι την κακομοιρη την κοπελιτσα που δειχνει να τραβαει τα πανδεινα μαζι του. Αυτο το πραγμα ειναι ο αλκοολισμος και θελει πολλη δυναμη για να ζησεις μ εναν αλκοολικο. Πρεπει να τον αγαπαει πολυ παντως για να μην τον εχει πεταξει ακομα εξω απο αυτο το σπιτι που μοιαζει δικο της.
Όπως είπε κι η νύχτα οι αλκοολικοί χρειαζόμαστε τα 2500 χιλιάρικα σε πολλά μπουκάλια ουίσκι. Αυτός που ξοδεύει 2500 για ένα δεν είναι αλκοολικός, είναι μερακλής. Κατά τ' άλλα, καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες έχουν περάσει μεγάλη καταπίεση από εμάς τους άνδρες κι είναι πολύ ευγενές που τους συμπαραστέκεσαι στην πορεία να αποκτήσουν τα δικαιώματα που δικαιούνται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκατένιες, καθαρόαιμες καργιόλες, όπως η γυναίκα του βίντεο. Αν το πέταγε πάνω στα νεύρα της, θα εξακολουθούσε να είναι καφρίλα, αλλά θα ήταν κάτι συγχωρητέο. Αυτή η καργιόλα το έβγαλε βίντεο και το απόλαυσε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βλέποντάς το έπαθα ptsd, μου έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο με κόμιξ.

Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

θα την πέταγα από το παράθυρο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”