elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:57 μαλάκα, λέμε για απίστευτο λέβελ ναρκισισμού
Αγνοεί τα πράγματα που τον βουλώνουν και μου ρίχνει πηγές δικά του άρθρα![]()
ΒΛΑΚΑ σου βαζω το αρθρο μου για να δεις τι λενε οι ξενοι εμπειρογνωμονες να ξεστραβωθεις.
.
elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:57 μαλάκα, λέμε για απίστευτο λέβελ ναρκισισμού
Αγνοεί τα πράγματα που τον βουλώνουν και μου ρίχνει πηγές δικά του άρθρα![]()
Αρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:58 Στην πραξη λοιπον τα μεταλλαγμενα καταστρεφουν τους μικρους αγροτες και κανουν τις χωρες του Τριτου Κοσμου απολυτα εξαρτωμενες στο διατροφικο ζητημα απο τις πολυεθνικες των μεταλλαγμενων.
Αν δεν καταλαβαινεται τι συνεπαγεται αυτο σας αξιζει να το ζησετε.
Να μην βρισκονται το νερο και τα τροφιμα στη δικη σας κυριαρχια αλλα να σας τα πουλανε πολυεθνικες.
.
O ιατρός Ιωάννης Σκορδοπούτσογλου προέτρεψε τους κατά συρροήν πχορουμίστας να μη διαβάζουν υπερβολικά τις μυθοπλασίες του χρήστη "Αρίστος", καθώς κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η υψηλή κατανάλωση σανού και αρίστειας βλακείας μπορεί να οδηγήσει σε κρίσεις επιληψίας αλλά και εγκεφαλικά.Αρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:59
ΒΛΑΚΑ σου βαζω το αρθρο μου για να δεις τι λενε οι ξενοι εμπειρογνωμονες να ξεστραβωθεις.
.
ρε αθεόφοβε έχεις πουλήσει και σε τέτοιο, βελτιωτικό καυσίμου;Αρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:10 17χρονο που απεχει πολυ απο τα χρονια της ενηλικιωσης λογω νοητικης καθυστερησης.
.
Το πρόβλημα μου, το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή. Είναι η αντιεμβολιαστική (συνειδητή ή μη) προπαγάνδα.Αρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:51 Το προβλημα σου εσενα ειναι αν μπηκε στη λιστα μιας εφημεριδας το βιβλιο της ή αυτα που λεει;![]()
Λoγω υψηλων γνωριμιων του κυκλου της μπορει να ειχε μια ακρη με την εφημεριδα. Big deal.
.
Εσύ μη σφίγγεσαι, στην ηλικία σου μπορεί να χεστείς
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:20
Σε κάθε περίπτωση, το κερασάκι στην τούρτα είναι η διθυραμβική κριτική από την ...Daily mail, της οποίας ο φιλελληνισμός είναι ασυγκράτητος.
Turkish President Erdogan compares Greek treatment of refugees to the Nazis as satellite image shows 'secret camps where migrants are held before being expelled back to Turkey'
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... Nazis.html