Βλεπεις καποιον οπαδο στο βιντεο;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:52Προσπαθω να ειμαι ακριβής με αυτα που βλεπωGoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:50Το σωστο ειναι χριστιανος προσηλυτιζει μεταναστη.Αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει και ο εισαγγελεας και τον μονταρουμε τοτε τον τιτλο.Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:14 Ο τιτλος του νηματος ειναι παραπλανητικος
Το σωστο ειναι
Οπαδος μαθαινει σε προθυμο μεταναστη να κανει τον σταυρο του
Δεν ξερουμε αν ο μεταναστης ζητησε προσηλυτισμο,η απλα να μαθει να κανει τον σταυρο του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Gouerino 4
Με την εννοια οτι λενε πως φοραει μπλουζα με το συμβολο του ΠΑΟΚGoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:53Βλεπεις καποιον οπαδο στο βιντεο;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:52Προσπαθω να ειμαι ακριβής με αυτα που βλεπωGoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:50
Το σωστο ειναι χριστιανος προσηλυτιζει μεταναστη.Αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει και ο εισαγγελεας και τον μονταρουμε τοτε τον τιτλο.
Δεν ξερουμε αν ο μεταναστης ζητησε προσηλυτισμο,η απλα να μαθει να κανει τον σταυρο του
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Του συγκεκριμένου; Δεν νομίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:18Όλοι μαζί, είστε ένα θλιβερό υποκατάστατο του Πόντιου, καλό μου.
Κι αυτό, το υπογράφω.
Με τους Πόντιους γενικά δεν έχω θεμα. Αλλά ο,τι πεις
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ναι ρε παιδι μου αλλα στο συγκεκριμενο περιστατικο ποιος ο λογος να συμπεριλαβουμε την οπαδικη του ιδιοτητα στη συζητηση;Το χριστιανος δεν θα ταιριαζε περισσοτερο;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:56Με την εννοια οτι λενε πως φοραει μπλουζα με το συμβολο του ΠΑΟΚGoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:53Βλεπεις καποιον οπαδο στο βιντεο;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:52
Προσπαθω να ειμαι ακριβής με αυτα που βλεπω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Papa John έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:42 Θα μου πεις,οι πιθηκάνθρωποι ανακάλυψαν τη φωτιά.
Τούτος 'δω δεν έχει μάθει ακόμη πως γίνεται σωστά ο σταυρός.
Είμαι ο μόνος που το βλέπει ; Από τα αριστερά προς τα δεξιά ;![]()
Το πρόσεξα και εγώ αλλά λέω παοκτζηδες οπαδοί είναι, χριστιανοί, λογικό είναι να μην ξέρουν πως είναι το σωστό για να τον διορθωσουν
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gouerino 4
Χριστιανος οπαδος και κλεισαμε.GoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:01Ναι ρε παιδι μου αλλα στο συγκεκριμενο περιστατικο ποιος ο λογος να συμπεριλαβουμε την οπαδικη του ιδιοτητα στη συζητηση;Το χριστιανος δεν θα ταιριαζε περισσοτερο;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:56Με την εννοια οτι λενε πως φοραει μπλουζα με το συμβολο του ΠΑΟΚ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
για δωστο μας να μορφωθουμεNKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:45Το παχύ Λ, είναι Σλαβικό κατάλοιπο. Να το θυμάσαι.Gouerino 4 έγραψε:Βουλγαροι ειναι τα παιδια σου
Το έγραψε και ο Μπαμπινιώτης.
το παχυ λαμδα ειναι χαρακτηριστικο των Κωνσταντινουπολιτων και ως εκ τουτου ως Συμβασιλευουσα με πολλα παρε δωσε με την Πολη διατηρηθηκε και στην Θεσσαλονικη ,βεβαιως οσοι ζουσαν στην επαρχια ή απομονωμενοι ,χωρις πολλες επαφες με το κεντρο δεν διατηρησαν την προφορα.
Η Θεσσαλονικη και η Πολη αλλωστε ουδεποτε κατακτηθηκαν απο σλαβους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Απρ 2020, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γαλή μου, όσο και να υποκρίνεσαι την κρατούσα ίσες αποστάσεις ψύχραιμη, θίχτηκες που σου θίξαμε τον φασιστάκο, όχι τόσο για τον ίδιο, αλλά γιατί δεν δέχεσαι κριτική στον καλό σου τον φασισμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:45 Όλα τα είχαμε, οι σημειολογίες για την κινητικότητα του κώνωπα έλειπαν.![]()
- NKVD_SMERSH
Παραδέχεσαι ότι η Ανατολική Ρωμαϊκή Επαρχία ήταν εθνολογικός αχταρμάς. Χαίρομαι.Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:06το παχυ λαμδα ειναι χαρακτηριστικο των Κωνσταντινουπολιτων και ως εκ τουτου ως Συμβασιλευουσα με πολλα παρε δωσε με την Πολη διατηρηθηκε και στην Θεσσαλονικη ,βεβαιως οσοι ζουσαν στην επαρχια ή απομονωμενοι ,χωρις πολλες επαφες με το κεντρο δεν διατηρησαν την προφορα.NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:45Το παχύ Λ, είναι Σλαβικό κατάλοιπο. Να το θυμάσαι.Gouerino 4 έγραψε:Βουλγαροι ειναι τα παιδια σου
“He who controls the spice controls the universe.”
Ενταξει θα την κανω την παραχωρηση.Αλλα κανονικα για να το παμε ετσι θα επρεπε να τον βαλει να πει και κατι για την παοκαρα εκει πανω στα σταυροκοπηματαGouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:05Χριστιανος οπαδος και κλεισαμε.GoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:01Ναι ρε παιδι μου αλλα στο συγκεκριμενο περιστατικο ποιος ο λογος να συμπεριλαβουμε την οπαδικη του ιδιοτητα στη συζητηση;Το χριστιανος δεν θα ταιριαζε περισσοτερο;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:56
Με την εννοια οτι λενε πως φοραει μπλουζα με το συμβολο του ΠΑΟΚ
- Κόκκορας
για φερε το αρθρο του μπαμπινιωτη,να το διαβασουμε,να μορφωθουμε και εμειςNKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:10Παραδέχεσαι ότι η Ανατολική Ρωμαϊκή Επαρχία ήταν εθνολογικός αχταρμάς. Χαίρομαι.Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:06το παχυ λαμδα ειναι χαρακτηριστικο των Κωνσταντινουπολιτων και ως εκ τουτου ως Συμβασιλευουσα με πολλα παρε δωσε με την Πολη διατηρηθηκε και στην Θεσσαλονικη ,βεβαιως οσοι ζουσαν στην επαρχια ή απομονωμενοι ,χωρις πολλες επαφες με το κεντρο δεν διατηρησαν την προφορα.NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:45
Το παχύ Λ, είναι Σλαβικό κατάλοιπο. Να το θυμάσαι.
σου υπενθυμιζω εκ νεου πως οι δυο μεγαλες πολεις του βυζαντιου ουδεποτε κατακτηθηκαν απο σλαβους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Απρ 2020, 16:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- NKVD_SMERSH
Ο Μπαμπινιώτης έγραψε ότι Βούλγαρος = οπαδός του μπαοκ.
Το παχύ Λ, είναι άλλο.
Το παχύ Λ, είναι άλλο.
“He who controls the spice controls the universe.”
Όχι αυτό ρε μπούρδα. Ένα του σωρού σου λέω σε στυλ Δάκη.Prepon έγραψε: 21 Απρ 2020, 06:02Μαλακισμενο εμπορικό τραγουδάκι του σωρού;;;;Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54
Άσε ξενέρωσα. Λες ότι είσαι μικρός. Δεν θα ξέρεις τραγούδι του 90 που έλεγε "Μα εκείνος ευτυχώς (ή δυστυχώς) ήταν ο άλλος μου εαυτός;
και δεν ξέρω τώρα αν ήταν Πασχάλης, Δάκης ή κάποιος άλλος. ήταν μαλακισμένο εμπορικό τραγουδάκι του σωρού. πήγα στο γιουτου και ξέρεις πόσα υπάρχουνε ρε ρε τίτλο ο άλλος μου εαυτός; Μέχρι και σε Νταλάρα βρήκα.
Βοηθάτε ρε! Μου ήρθε να το ακούσω. Αν δεν σας έρχεται στο μυαλό από τα λόγια, να το τραγουδήσω λίγο.
Τι λε ρε παπάρα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Κόκκορας
NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:15 Ο Μπαμπινιώτης έγραψε ότι Βούλγαρος = οπαδός του μπαοκ.
Το παχύ Λ, είναι άλλο.
δεν τα ξερω,τα ξερω,τι θελω και συζηταω κ σοβαρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Απρ 2020, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίζει να είναι σύντροφοι κάποιοι που δεν ανήκουν στην ίδια τάξη;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από perseus
-
- 237 Απαντήσεις