!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη
Δηλαδή αν κυκλοφορούσε κάνα βίντεο από την Αλβανία να βάλουν κάνα μειονοτικο με το ζόρι να τραγουδάει τον ύμνο του uck, εσείς θα λέγατε νταξει, τον είχαν δει που δεν πρόλαβε να αγοράσει κωλο χαρτί και χρησιμοποιούσε την σημαία της Αλβανίας. Πρέπει να έχεις πέσει στον απώτερο πάτο του αυτοεξευτελισμου για να προσπαθεί να δικαιολόγησεις αυτήν την καφρίλα με επιχειρήματα νηπιαγωγείου. Αλλά νταξει, κάποιοι νομίζουν πω το φόρουμ είναι ξέρω γω το φασιστοfb που έχουν φτιάξει, και επιχειρήματα θεωρούν τις κραυγές, και να παίζει ο ένας ο πουλί του αλλουνού
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μάθαμε τελικά από επίσημα χείλη τι έκανε ο αλλοδαπός για να του αξίζει προσηλυτισμός από τον εκπρόσωπο της ζμπαούγκας ή ακόμα με φανταστικά σενάρια και υπόνοιες προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πάντα ο Golden Age;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Όλοι μαζί, είστε ένα θλιβερό υποκατάστατο του Πόντιου, καλό μου.
Κι αυτό, το υπογράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λεγεών έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:16 Μάθαμε τελικά από επίσημα χείλη τι έκανε ο αλλοδαπός για να του αξίζει προσηλυτισμός από τον εκπρόσωπο της ζμπαούγκας ή ακόμα με φανταστικά σενάρια και υπόνοιες προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πάντα ο Golden Age;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gouerino 4
Το ζορι που το ειδες στο βιντεο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:15 Δηλαδή αν κυκλοφορούσε κάνα βίντεο από την Αλβανία να βάλουν κάνα μειονοτικο με το ζόρι να τραγουδάει τον ύμνο του uck,
Τον ειχε δεμενο;
Τον απειλουσε με οπλο;
Τον απειλησε λεκτικα;
Απλα ο οπαδος ηταν λιγο εκνευρισμενος που ο προθυμος να μαθει μεταναστης,δεν τα επαιρνε πολυ ευκολα
Αν κατούραγε σε εκκλησία...μάλλον δεν θα έκανα τίποτα.Αν πάει να σπάσει η φούσκα που λέμε,ποιες εκκλησίες και ποια τζαμιά,κατουράς όπου να 'ναι.Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:45Όρισε το "κάτι τέτοιο". Αν έβλεπες εσύ έναν να πηγαίνει να κατουράει σ' εκκλησία, πχ, ή να πηγαίνει να ενοχλεί κοπέλα, ή κάτι παρόμοιο, θα τον άφηνες έτσι? Δε νομίζω.
Αν ενοχλούσε κοπέλλα,δεν θα τον έβαζα να κάνει σταυρό,μάλλον θα πλακωνόμασταν στα μπουνίδια.
Αν πάλι έκανε ο,τιδήποτε άλλο,ακόμη και εσκεμμένα,πάλι,δεν θα τον έβαζα να κάνει σταυρό όπως κάνει ο απόλυτος πιθηκάνθρωπος στο βίντεο.Διότι,αν δεν το κατάλαβες ακόμα,ο τύπος είναι ψυχασθενής.
Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο,αν δεν σε ενοχλεί : αν σε έβλεπαν οι γονείς σου να κάνεις κάτι τέτοιο,τι θα σου έλεγαν ; Μπράβο λεβέντη μου ;
Οι δικοί μου (η μάνα μου αν ζούσε) θα κουνούσαν το κεφάλι τους έτσι
Νομίζω ότι σε σπίτια μεγαλώσαμε οι περισσότεροι εδώ,όχι σε σπήλαια.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Οπαδός σώζει την ψυχή απίστου μετατρέποντας τον σε ένθερμο χριστιανό.Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:14 Ο τιτλος του νηματος ειναι παραπλανητικος
Το σωστο ειναι
Οπαδος μαθαινει σε προθυμο μεταναστη να κανει τον σταυρο του
"Ένιωθα πως το χέρι του Χριστού καθοδηγούσε το δικό μου, καθώς ο Ζε μου έδειχνε τις σωστές κινήσεις για να κάνω τον σταυρό μου", ομολογεί με δάκρυα θείας κατάνυξης ο πρώην Αχμέντ και νυν Χριστόφορος. "Ας είναι ευλογημένος ο άνθρωπος αυτός που με έβγαλε από την καταχνιά της πλάνης του Ισλάμ και με οδήγησε στο Φως της Θείας Αποκάλυψης.""
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Gouerino 4
Εβαλες πολυ σαλτσαΝταρνάκας έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:29Οπαδός σώζει την ψυχή απίστου μετατρέποντας τον σε ένθερμο χριστιανό.Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:14 Ο τιτλος του νηματος ειναι παραπλανητικος
Το σωστο ειναι
"Ένιωθα πως το χέρι του Χριστού καθοδηγούσε το δικό μου, καθώς ο Ζε μου έδειχνε τις σωστές κινήσεις για να κάνω τον σταυρό μου", ομολογεί με δάκρυα θείας κατάνυξης ο πρώην Αχμέντ και νυν Χριστόφορος. "Ας είναι ευλογημένος ο άνθρωπος αυτός που με έβγαλε από την καταχνιά της πλάνης του Ισλάμ και με οδήγησε στο Φως της Θείας Αποκάλυψης.""
Ο ανθρωπος ηθελε να γινει χριστιανος,αλλα λογωκαραντινας δεν μπορουσε να βρει παππα
Τοτε ως απο μηχανης θεος εμφανιστηκε ο νεαρος οπαδος
Θα μου πεις,οι πιθηκάνθρωποι ανακάλυψαν τη φωτιά.
Τούτος 'δω δεν έχει μάθει ακόμη πως γίνεται σωστά ο σταυρός.
Είμαι ο μόνος που το βλέπει ; Από τα αριστερά προς τα δεξιά ;
Τούτος 'δω δεν έχει μάθει ακόμη πως γίνεται σωστά ο σταυρός.
Είμαι ο μόνος που το βλέπει ; Από τα αριστερά προς τα δεξιά ;
Όλα τα είχαμε, οι σημειολογίες για την κινητικότητα του κώνωπα έλειπαν. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το σωστο ειναι χριστιανος προσηλυτιζει μεταναστη.Αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει και ο εισαγγελεας και τον μονταρουμε τοτε τον τιτλο.Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:14 Ο τιτλος του νηματος ειναι παραπλανητικος
Το σωστο ειναι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Golden Age
Της Θ4 είναι. Ταξικός σύντροφος δηλαδή.
Κι έχει μεγαλώσει σε σοσιαλιστικό περιβάλλον και γαλουχηθεί με τα ιδεώδη του κομμουνισμού στο πάλαι ποτέ αγαπημένο σου διαλυθέν "πρώτο εργατικό κράτος στον κόσμο", με μαρξιστική παιδεία, σε αντίθεση με 'σένα που μεγάλωσες στον καπιταλισμό.
Όταν αυτός έβλεπε αυτά στην κρατική τηλεόραση:
Εσύ έβλεπες αυτά:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Απρ 2020, 15:55, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- NKVD_SMERSH
“He who controls the spice controls the universe.”
-
Gouerino 4
Προσπαθω να ειμαι ακριβής με αυτα που βλεπωGoBack έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:50Το σωστο ειναι χριστιανος προσηλυτιζει μεταναστη.Αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει και ο εισαγγελεας και τον μονταρουμε τοτε τον τιτλο.Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:14 Ο τιτλος του νηματος ειναι παραπλανητικος
Το σωστο ειναι
Δεν ξερουμε αν ο μεταναστης ζητησε προσηλυτισμο,η απλα να μαθει να κανει τον σταυρο του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από perseus
-
- 237 Απαντήσεις